Kocamın aklima takılan sorusu

Yok artık soruya bak
Başkasından olma çocuğuma bakar mısın ne demek
Yüzsüzlüğün dibi, rahatlığın böylesi
Sende sadece soru olduğuna inandın mı bi arkadaşın telefonu kullanması hikayesi gibi
Sen benim başkasından bir çocuğum olsa diye sormaya başla, cümleni tamamlamadan neler oluyo gör

yakın bir ağbinin başına geldi,cidden bir yeğene vermiş teli,mesajlaşmış kızla,neyse gerçek çıktı,ama böle şey ımkansız değil,bende yaşadım yıllar önce eski erkek arkadaşımın msn bir kız vardı,o bana anlattı,falancanın o yazıştı ekledi filan,inanmadım 6 ay ayrı kaldık,sonra o çocukla o kız evlendi,yanı erkek arkadaşımın sevgilisi dediği doğru çıktı,tekrar barıştık,ama burdan yazamayacağım bişey olmuştu erkek arkadşaıma ayrıldığımız için,yanı bu konu sahıbı için demiyorum ama bazende gerçek oluyor böle şeyler

başkasından olan çocuğuma bak dıyebildiğine göre,senın eşin senın salak olduğunu,senın onu çok sevdiğini,ne yaparsa kabul edeceğinden emın olduğunu gösterır,yoksa öle bir soru her kadınasorulcak sorumu?,valla mıllet öle bişey yoksa bile varmış gibi cıngar çıkartı,yuva bozar,huzur kaçar,soruya bak ya

olay şu mu acaba? ben bunu,telefon arkadaşımda kaldı diye kandırdım karım buna inandı sonra da gerçeği itiraf ettim beni affetti.e bir kez affeden ikinciye de affeder,bunu da ağız aramakla başlar sonra da itiraf ederim nasılsa diye mi düşünüyor acaba?

En kötüsü de ne Biliyormusunuz kocamin eski sevgilisi de hamile ve daha onceki konularimda anlatmıştım onunla esim konusuyor diye ya ne bilim aklima gelmiyor degil ama kocama kendim 5 aylik ogluma bunu yakıştıramyrum bunu

En kötüsü de ne Biliyormusunuz kocamin eski sevgilisi de hamile ve daha onceki konularimda anlatmıştım onunla esim konusuyor diye ya ne bilim aklima gelmiyor degil ama kocama kendim 5 aylik ogluma bunu yakıştıramyrum bunu

Bence dedigimi yapin yem atin ve ogrenin. Valla ben olsam aynen dedigim seyi yapardim gercekleri ogrenir sonra k....tekmeyi basardim.

Gerçek apaçık ortada "Merve beni farket Merveee" diye bağrıyor....

Ben de eski eşimin yazışmaları ni yakaladığımda arkadaşım Osman yazısı tlf u istedi demişti yalancı

senin bir akşam otururken aklına eşinize bu soruyu sormak geliyorsa gayet normal
ha gelmiyorsa şapkanı al bi düşün bakalım ne demek

Back
X