Kocamın aklima takılan sorusu

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Böyle bi tartışmanın üstüne öylesine bi soru muuu :KK57::KK57: Bildiğin nabız yoklaması yapmış! Yerinizde olsam bu konuyu araştırırdım! İnşallah öyle bişey yoktur!

senaryo üretmeye o kadar elverişli bir konu ki aynı evli ve öfkeli gibi
şimdi benim tahminime başlıyorum:
siz evlendiniz sen hamile kaldın
eşinle kadının bu yazışmaları eğer ki senin hamileliğin başında ya da ortasında ise işi iletletmişler
sonra sen 5 aylık çocuğum var diyorsun kadın da 5-6 aylık hamile sen lohusayken filan maalesef olan olmuş.
koca nerde burda derseniz zaten kocasıyla arası açıkmış ya kağıt üzerinde evliler ya da adam salak (kağıt üzerinde evli olma ihtimalini eliyorum çünkü facede hamile fotosu paylaşamazdı öyle olsaydı)
bence o kadın bu kadın değil
adam başkasıyla yazıştı hamile bıraktı belki yaşı küçük biri belkide çocuk sorumluluğunu alamayacak kadar ucuz bir kadın bilemedim.
ortadaki tek masum şey o bebekler eşinden nefret ettim.

öncelikle,bu devirde kimin telefonu yok da arkdaşından telefonu isteyip üstelik çapkınlık için kullanıyor,yapmayın lütfen..

Kadinin birinin kocasi aldatiyormus bide cocuk yapmis adam kadinda cok ofkelenmis adamin yemegine uyku ilaci koyup penisini kesmis...
Adam aci icinde uyanmis kadin hapse girse cocugu ortada kalmasn diye sikayetci olmamis sen olsan bu durumda sikayetci olurmuydun deyin birazda o dusunsun

Eşiniz fazla TV izliyor olabilir mi.. Zira boyle biseyi kabullenebilecek kadın ancak dizilerde olur... Bu soruyu gercekte olsa sorması saçma zaten Türk kadını kabul eder mi ayol boyle biseyi parcalarım ben şahsen gidip bi yerde ölü taklidi yapsın daha iyi...

nio nio konu sahibi için üzülmekle beraber kahkalarla gülüyorum şu an senin yorumuna .öyle mi olmuş böyle mi olmuş düşünmesin değil mi seninde dediğin gibi direk sonuca yönelik konuşma yapsın .çok yaşa hala gülüyorum.

şimdi eşiniz gerçeği söyledi barıştık dediniz gerçek nedir.

bi de eşiniz yazışsa salak mı ya insan bi siler o mesajları diye düşünürdüm.

sorusuna gelirsek eşiniz sizi yokluyor olabilir nüfus idaresine gidin ve eşiniz adına vukuatlı nüfus kayıt örneği alın eşim çalışıyo falan diyip size verebilirler. en azından nüfusuna kayıtlı bi çocuk var mı yok mu çıkar

Kendi adına da vukuatli nüfus belgesi alsa kocasının varsa çocuğu çıkar. Hande ki tüm bireylerin geçmişe dönük bilgilerini veriyor

kusura bakmada senin kocanda şeyin gözüne su kaçırmış yabana atılacak bi mesele değil ki şakasıda yapılmaz :KK12::KK12:

Kendi adına da vukuatli nüfus belgesi alsa kocasının varsa çocuğu çıkar. Hande ki tüm bireylerin geçmişe dönük bilgilerini veriyor
o zaman var mıydı yok muydu diye düşünmek yerine çıkartması lazım. olmasa böyle bi soru sorulur muydu adam yol yapıyor kendine belli ki

bu zamanda 8-9 yasındaki cocugun bıle cep tlfnu varken o arkadası ne alaka eşinin tlfnundan yazşma gereği duymuş
o arkadası kimse soyleyın para toplayıp bı tlfn alalım
bıraz daha gercekcı sallasa anlayacamda

O çocuk senin zannederken başkasından çıksa bakmamı ister miydin diye sorardm ben :)) bence ortada çocuk falan yok,aldatmaya karşı tavrınızı ölçmeye çalışmış diye düşünüyorm. Sınırları ne kadar zorlayabilirim hesabı..

böyle şeyler yapıp üstüne böyle bir hikaye ile yoklayıp sıvamak aklı başında erkeğin işi değil.eşiniz fazla çocuk.ağzına s.... bir kadına göre. dedikleriniz yerine göre normal mantıklı.alıp karşınıza konuşun böyle şeyleri kaldıran bir eş istiyorsa neden evlenmiş sizle, aynı şeylerin tıpkısını yapsanız kan çıkar olay çıkarır kocanız. buraya başlık açsanız diğer kadınlar dalga geçerdi. kocan iyi yapmış derlerdi.

Back
X