Kocamın aklima takılan sorusu

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Git nüfus Müdürlüğüne o
Çocuk kendi adına kayıtlı değilse ?
Ya kayitliysa gitmeden bilemez

yaptı affettim.
bidaha buldun , arkadaşı konusmus dedi.
bunu kafana takmadin??öylemi?
bide üstüne bu abuk soruyu sordu ,
sadece kafana takmakla kaldın.
kafasını kırmadin.
o ne özgüven o....
takdireşayansınız....

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim

canım sen de eşine bir soru sor. benim başkasından bir çocuğum olsa naparsın diye!! soru mu bu şimdi napcaksınız yani gayet normal bi olay gibi gelmiş bi de sormuş pes!

Canım eşinin böyle yanlış tutumları varsa, soruyu kafana takmalısınnnn vukuatlı nüfus kaydında üstüne kayıtlı çocuğu varsa çıkar,. Bu konu. İrdelenirse mutlaka başka gerçeklerle yüzleşirsin. Bu çocuk olmayabilir belki ama hiç hoş tutumlar değil.

O numarayı ara konuş kocam itiraf etti de mesela ağiz ara durduk yere sorulacak soru değil bu..

canım sen de eşine bir soru sor. benim başkasından bir çocuğum olsa naparsın diye!! soru mu bu şimdi napcaksınız yani gayet normal bi olay gibi gelmiş bi de sormuş pes!
aynen dedigin gibi sordum benim bi çocuğum olsa ne yaparsın diye lafimı bitirmeden bagirip çağırmaya başladı öyle birşey olamaz diye

Olayı tam öğrenmek için keşke adamın suyuna gitseydin bakarım falan deseydin oda saf saf herşeyi anlatınca adama tüm işkenceleri uygulasaydın

Erkek müsveddeleri şu
- mesajları arkadaşım yazmış -
yalanının yerine başka birşey bulun artık.
Çok komik oluyorsunuz

Sizin yerinizde olsam,Nüfus kaydi alırdım,bakardım varmı diye. Eşinizinkinide alabilirsiniz kimlik fotokopisiyle sanırım,ben almıştım yakin zamanda.
Bu şüpheyle yaşanmaz, haybeye sorulacak soru değil kesinlikle. Takipte kalın eşinizide.

Yıl 2015 artık herkesin telefonu var, arkadaşım benim telimden mesajlaşmıştım yalanını 2009 da filan bıraktık. Ayrıca eğer eşiniz sorduğu soru aklına bir filmden yada duyduğu bir hikayeden aklına gelmiş olsa hiiç filmde gördüm filan diye açıklama yapabilirdi diye düşünüyorum. Araştırın derim!

Sonra gercegi soyledi derken kocanizmi yazismis kadinla yani?
Bence o kadini arastirip cocugu falan var mi diye bakin. Parcalari birlestirin. Eskidende konusma yakalamissiniz o kadinida arastirin. Cok secenek var bence pesini birakmayin denemis olabilir.

Back
X