- Konu Sahibi Merve bozkurt
Allah allah kocan zaten guven veren bırı degıl belli kı bır de ustune bu soru masum degıl bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi eşiniz gerçeği söyledi barıştık dediniz gerçek nedir.
bi de eşiniz yazışsa salak mı ya insan bi siler o mesajları diye düşünürdüm.
sorusuna gelirsek eşiniz sizi yokluyor olabilir nüfus idaresine gidin ve eşiniz adına vukuatlı nüfus kayıt örneği alın eşim çalışıyo falan diyip size verebilirler. en azından nüfusuna kayıtlı bi çocuk var mı yok mu çıkar
Yok canım yaa ben o diilimm.Bizim zipzip diye bir uyemiz vardi. Her basligin altina girip yas kac diye sorardi baska da yorum yapmazdi. Siz yasini sorunca aklima zipzipli gunler geldi. Epeydir yok da kendisi![]()
Ama çocuğu yıllar sonra öğrenmiş olsa diyo demek ki nüfusuna kaydettirmemis
Öğrenmek çok zor değil ki , mesaj gelen kişinin tel nosunu almak isim soy isim öğrenerek ulaşmak..Ya valla bıktım artik işin peşine düşuyorum bi başkası çıkıyor yoruldum artik guven falan yerlerde sıfır esime soruyorum bn yapmadim ben yapmis olsam seninle oğlumla vakit geçirmek için eve gelmek için can atmam ben seni hicbir zaman aldatmadim aldatmm da diyor oglum olmasa 1 dk durmam basarim tekmeyi canın cehenneme derim ama oglum var ona Kıyamiyorum emin olsam yine aynı şekilde bırakirim ama biturlu emin olamiyorum hep birşeyler eksik kaliyor
Ayyy boşver ya takıla takıla yuvarlanip gidersiniz işte. Arada bi takılması lazimDün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Öğrenmek çok zor değil ki , mesaj gelen kişinin tel nosunu almak isim soy isim öğrenerek ulaşmak..
Ayrıca eşinizde gayet rahat zaten çok da çekinmiyor , zirra mesaj üzerine de çocuğum olsa bakarmıydın sorusu daha da fena...
Bir hayli Relax eşiniz...