Kocamın aklima takılan sorusu

Hanımlar çok merak ediyorum. ;çinizden biri sevgilisiyle, kocasıyla ya da herhangi bir erkekle hayati olmayan bir konuda konuşmak için arkadaşından telefon istedi mi?

Bari biraz yaratıcı olsalar.. Madem olamayıp yüzlerine gözlerine bulaştıracaklar edepleriyle otursalar bu erkekler..
Valla ben istedim:KK53:
Telefonumun ekrani gitmisti..
Erkek arkadasim da uzakta, ikimiz de cok evhamliyiz, 5dk haber alamasak ulasamasak birbirimize telaslaniyoruz.
Face skype fln kullanmiyorum yani pc den ulasma imkanim yoktu, email atsam ne zaman gorcek Allah biliyor..
Ben de ev arkadasimin whatsapindan yazmistim haber vermistim..
Ama tabi baskasinin telinden sevgiliye atilan mesaj kendini belli eder..
Atiyorum direk slm askim diye girmiyorsun ki konuya durumu izah ediyorsun fln..

Şimdi bu arkadaşım telefonu aldı muhabbetlerine hep gülüyordum ama başıma gelince o kadar gülmedim.Eşimin telefonuna bakarken bi baktım abuk sabuk sitelere girilmiş.Ne oluyor lan dedim kendi kendime.Aldım telefonu oturdum eşimin yanına bu ne ,dedim.Valla bilmiyorum ben girmedim,bi arkadaş istemişti ona vermiştim dedi.Bak bakayım sen bana, oğlum ben Müge Anlı izleyen kadınım yer miyim bunları, dedim.Ses perde perde yükselmekte tabi.Sonra bu tanışma sitesinde üye girişi yere tıkladım, bir mail adresi kayıtlı kalmış.Mail adresini facebooktan arattım, eşimin arkadaşı.Ama o on beş dakikalık süre benim tansiyonumu çıkarttı, eşim de benim çirkef yüzümü gördü.Allah var başta inanmadım, belki arkadaşı adına facebook sayfası açtı dedim, ama adamın karısı ve akrabaları ekliydi.
Verhasılı insan başına gelince anlıyormuş, bazen böyle şeyler olabiliyormuş.Başa gelince de o kadar komik olmuyormuş.Gerçi arada kulaklarını çınlatırız şerefsizin.

Benim eşimde sormuştu bana bu sorunun aynısını o geldi birden aklıma. Eşimin hayatını geçmişini herşeyini biliyorum. Yeni evliydik 1 ay daha olmamıştı ve sonradan anladım ki itiraf etti diyim eski sevgilisi evleneceğini duyunca böyle birşey söylemiş ama evlendiğini bilmiyormuş. Ona geri dönsün diye yapmış. Sonra kızın accık saçını başını yolunca gerçekleri söylemişti :oops: böyle bişiylerde olabilir. bilmiyorum ne kadarlık evlisinizde bazen eski sevgililer pislik yapabiliyor. Birde benim kv beni istemedğinden o kızı evinde yatılı misafir etmişti :KK62:

şüpheli durumlar var sanki, stratejik davranıp olayın aslını astarını öğrenmeye çalışın, kocanıza iyi davranın, anlatsın gerçeği, sonra duruma göre karar verirsiniz.

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim

bir tanıdıgımın kocasıda karsına böyle söylermiş bir erkek cocuk getirsem bakarmısın cunku kadının 3 kızı var adam tek erkek ve deli gibi erkek cocuk istiyor kadında biraz saf sarısın gülermiş bakarım kız yazık falan derdi bize anlatırken bile , veeee bir gün adamın dostu cıktı kadın bunları bastı dostu karısının evine baskın yaptı benim sevgilim burdamı diyee , şimdi göyaaa sevgilisnden ayrıldı ama hiç kimse inanmıyor kadında kocasından ayrılmadı cünkü 3 kızın başı boş kalmasın diye ..

yani diyecegim sana hiç bir erkek yılanın deliğine boş yere çomak sokmaz bir kadının neler yapacagını nasıl dünyayı adama dar edecegımızı bilir, kocan senin ağzını aramış ve bunu boş yere yapmamıştır

O sizi aldatsın, başka kadınlarla mesajlaşsın, çocuk yapsın ve o çocuk bakıma muhtaç olsun ve siz bakmadığınız için vicdansız olun !!!
Sizin kocanızın beyni terk etmiş.. Allah yardımcısı olsun. Bu nasıl bir mantık, nasıl bir rahatlık, nasıl bir öz güvendir !!
Yarın bir gün böyle bir şey olsa bile sizi suçlayacak bir eş var karşınızda!

Gerçek bir soru ya da değil, çok hadsizce.
Nasıl bir cüretle insan eşine bunu sorabilir ki ?
"Yıllar sonra seni aldattığımı öğrensen ne yaparsın ? " diye bir soru sormuş.
Birde çekinmeden " vicdansız " diyebiliyor .

Sizde ona sorun ; peki sen ne yaparsın diye ? "

Valla ben istedim:KK53:
Telefonumun ekrani gitmisti..
Erkek arkadasim da uzakta, ikimiz de cok evhamliyiz, 5dk haber alamasak ulasamasak birbirimize telaslaniyoruz.
Face skype fln kullanmiyorum yani pc den ulasma imkanim yoktu, email atsam ne zaman gorcek Allah biliyor..
Ben de ev arkadasimin whatsapindan yazmistim haber vermistim..
Ama tabi baskasinin telinden sevgiliye atilan mesaj kendini belli eder..
Atiyorum direk slm askim diye girmiyorsun ki konuya durumu izah ediyorsun fln..

Adam vukaatli ama. Daha önce iki olay yaşamış konu sahibi. Birisi eski sevgilisine mesaj atmış. Diğeri is icin görüştüğü bir kadın ama gece çok geç saatte yazmış. Yani yalan olma ihtimali çok yüksek bence :) bir de mesaj atmışsa aynen dediginiz gibi o numara kimin açıklama yapması lazım.

Arkadaşım atmış yalanı da çok popüler oldu. Bence ağzınızı yokluyor böyle bir durumunun olma ihtimali çok yüksek.

Bu konuda var mı gelişme
Adamın ifadesi alınmamış mı hala
Eski sevgilinin olayla ilişiği var mıymış

Adam vukaatli ama. Daha önce iki olay yaşamış konu sahibi. Birisi eski sevgilisine mesaj atmış. Diğeri is icin görüştüğü bir kadın ama gece çok geç saatte yazmış. Yani yalan olma ihtimali çok yüksek bence :) bir de mesaj atmışsa aynen dediginiz gibi o numara kimin açıklama yapması lazım.

Yok yok ben adami savunmak icin demedim zaten olayin icyuzunu pek bilmiyorum..
Arkadas oyle genel sorunca, hani hic olmayan bir sey degil diye kendi yasadigimi anlattim..
Yanii evet belli olmasi lazim baskasinin telefonu sonucta..
Konu sahibi okuyunca mesajlari mesela baskasinin agzindan yazildigi anlasilmali..
Supheye dusuluyorsa var bir sey demektir.

Konu gazetede haber yapılmış, konu sahibesi kendisinden izin alınmadan yayımlanmış bu haberi dava etme hakkına sahip.
Kendileri onlardan bir haber alsak kaynak belirtmediğimizde dava üstüne dava açar ama iş bizim sitede bir konu olduğunda içerik sahibinin konusunu izinsiz yayınladıkları yetmezmiş gibi birde kadının haber olduğu için sorun yaşayıp yaşamayacağını önemsemezler, derdini Marko Paşa'ya anlat der gibi de haberi yazan gazeteci adı paylaşılmamış.

Kazen Kazen
Sitemizin yasal uyarısında yer alan bu madde gazeteler içinde geçerli değil mi?

5. İşbu sitenin isim hakları, içeriği, şablonu, tasarımı, site içindeki tüm doküman, belge, bilgi, veri, makale, program v.b. hakları saklıdır. Bu sitenin tamamının veya bir bölümünün, Kadınlar Kulübü’nün yazılı izni olmaksızın, herhangi bir şekil ve ortamda kopyalanması veya yeniden yaratılması veya başka bir site veya medyada yayınlanması veya başka bir yere taşınması kesinlikle yasaktır.

Bu konuyu kopyalayan gazete, bu yasal uyarıyı bir okuyunuz lütfen.

Aynen bende sosyal medya da gezinirken gordum simdi
Ben bu konuyu biliyorum oldum :KK57::KK57::KK57:

Back
X