Kocamın aklima takılan sorusu

Okur okumaz konu fake gibi geldi zaten. Bence konuyu acan uye gazete ile baglantili. Konuyu actilar yorumlari aldilar sonrada gazeteye haber yaptilar. Yoksa o kadar konu varken niye bu konu haber olsun ki?

Kendilerince sosyal deney yapmis oldular bir nevi.

Okur okumaz konu fake gibi geldi zaten. Bence konuyu acan uye gazete ile baglantili. Konuyu actilar yorumlari aldilar sonrada gazeteye haber yaptilar. Yoksa o kadar konu varken niye bu konu haber olsun ki?

Kendilerince sosyal deney yapmis oldular bir nevi.
mantıklı aslında direk konuyu paylaşmışlar br başka yorum dahi yok haberde

keşke en başta aaaa ne demek bakırım ay yazık yavruya fln deseydiniz belki dökülürdü

kazen bey konuşmuş gazete ile ve özür dilemişler ama sanırım cidden bu bir kaç topik ziyaretçilere kapalı olmalı fazlasıyla konular dışarıya çıkmaya başladı

Keşke en başında size konuyu açtığında,benden önceyse senin evladın benim de evladım sayılır,evladının zor durumda kalmasını istemem ve bakarım seve seve diyerek zarflasaydınız.o zaman eteğindeki taşları dökebilirdi.

1. sorum şu mesajları okudunuz mu ne yazıyordu.
2. sorum eşiniz ilkokul çocuğumu ki arkadaşına telini vermiş ( şu dönemde 7 yaşındaki çocuğun bile teli var sms internet paketi falan var).

Dün akşam eşimin telefonuna birşey e bakmak için almıştim neyse baktim sonra almışken bakiyim var mi birşey diye daha önce başima gelmiş ti çünkü baktim yine bi kadinla yazışma var di eşime bu kim yine diye sordum esimde ben yazışmadim bi arkadaşn yazışmaları telefonu istedi bende verdim dedi sonra tartışma ya başladık neden telefonu nu bi başkasına veriyorsun böyle aramizın bozulması daha mı iyi dedim neyse sonra gerçeği söyledi barıştık falan bana yıllar sonra benim bi başkasından çocuğum oldugunu öğrenirsen ne yaparsın dedi seni biraKırım dedim peki o çocugun bakima ihtiyacı var mesela bakarmisin dedi bende bakmam dedim bana cok vicdansızsin dedi bnde hayırdır bu soru nerden çıktı dedim soru sadece dedi . sabaha kadar uyku tutmadi soru kafama takildi durdu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
Konunuza yorum degilde enteresan gelen birseyi paylasayim oglum internetten haberleri okuyordu sizin yaziniz haber olarak yaziyor.kadinlar klubu bize ozel oysa...

Erkekler nefret edilesi yaratiklarmi ? hepsi aynimi? aralarinda masumlari hic yokmu ?hepmi böyle sacma sapan sorular kafami kurcalayacak ? boyle seyler okudukca bende surekli ilskimde biseylerin altini deşmeye oymaya basladim, dünya ne kadarda adaletsiz ne kadar tuhaf bazen hersey ne kadarda boşş....

Konu sahibi canim senin olayina da gelince, ben esinin seni aldattigini bir baska kadinin olabilme ihtimali oldugunu dusunuyorum... Hatta bir baskasindan bir yerlerde bi cocuk olabilir zarf atmis sana resmen, keske kötü bir tepki vermeseydin sogukkanli davransaydin bakalim altindan neler cikacakti o zaman çözerdin mevzuyu ama terslemissin oda kendini geri cekmis dogal olarak...

bu olayin uzerine - eger varsa boyle bir hali - soyleyecek kadar saf bir esiniz olmadigini var sayiyorum. belki de gercekten arkadasiyla ilgili bir konudur yanut gercekten merak etmistir boyle bir hadisedeki tepkinizi. arada ben de sorarim esime boyle seymler, hayata dair goruslerini ogrenmek icin mini bir testtir bu. sakin kalin lutfen. kimsenin doldurusuna gelmeyin.

Haber bulamayıp forumlara mı dadanmışlar
Konu sahibi gerçeksen dava et şunları, kocan burayı görmediyse de sayelerinde görecek

hep arkadaşlarına suç atarlar zaten inanma.ayrıca bu tarz sorularda bence çok tehlikeli huylanırdım.

Back
X