Hayır başka zamanlarda da bu şekilde olaylar yaşadım sadece hastanedeki kere karşı değil .. ama daha bı ilgili gbiSadece hastane görevlilerinemi bu sekilde eşiniz.Bulundugunuz başka ortamlarda da yaptimi böyle bişey denk geldinizmi hiç ?
Yok calismiyorum şuan .. kaynanam bakmaz ayrıca çalışıyor o.. bakıcı hiç tutmayı düşünmedim tutsam da annnem yaşında biri olur zatenÇalışıyor musunuz acaba? Çalışıyorsanız bakıcı tutmayın çocuk için, kaynananıza ağız eğin gerekirse.
Uyardim daha önce ama benim arattigini bilddigimi falan bilmiyor .. alttan alta açık açık söyledimKocaniz ağır sapık ne yapın edin bi sekilde ya dizginleyin yada bosayin bunu
O kendine göre güzel bulduğu kişilere bu skeilde yapıyor mesleği konumu önemli değil kaç kez denk geldi .. sadece ben deil yakinlarimin da dikkatini çekmiş ki çeki düzen ver gibi konuştu bir iki kişi ..Öff bu ne ya, zamparalığın da adabı olur, heriften bi uçan bi kaçan kurtuluyor, korkmasa akrabalarına falan dadanır.
Benim de peşinden kendi koştu zamanında .. ben zorla beni gel al dmedim .. ama bana ilgisi gitgide azaldı zaten normal arkadaş gibiyiz biz şuan ..Adamın sağlık çalışanlarına zaafı var sanırım tövbe estağfurullah.
Yani zaman zaman ben de merak ettiğim kişilerin hesabını aratırım ama eşinizin durumu standart bir meraktan fazlası gibi duruyor, hepsini geçtim kronik çapkınlık var tamam ama evladı hastanede yatarken bunları nasıl düşünüyor anlamadım. Diğer bir açıdan yanında davranışlarını görüp yorumlayan kişi sizsiniz ve genelde o gözlemler pek şaşmaz.
Ben böyle şeyleri hazmedemem asla. Ya çocuğunuzun hatırına uyarın kendine çekidüzen versin ya da yol verin gitsin.
Uyardim daha önce ama benim arattigini bilddigimi falan bilmiyor .. alttan alta açık açık söyledim
Baya uzun zamandır ilgilenmiyo benle cinsellik vs yok gibi bir şey .. bilmiyorum aldatıyor mu ama o da bir zeka işi gizlemek falan ya ...illa ki açık verir yapıyorsa daYani bu zaaf felan degil resmen sapıklık kesin aldatiyordur bile
Kreşe versen okula versen çocuğu, öğretmen bulur flört eder orda. Arkadaşınızı eve davet edemezsiniz. Bu adamla işiniz zor. Kolay gelsin.O kendine göre güzel bulduğu kişilere bu skeilde yapıyor mesleği konumu önemli değil kaç kez denk geldi .. sadece ben deil yakinlarimin da dikkatini çekmiş ki çeki düzen ver gibi konuştu bir iki kişi ..
Kreşe versen okula versen çocuğu, öğretmen bulur flört eder orda. Arkadaşınızı eve davet edemezsiniz. Bu adamla işiniz zor. Kolay gelsin.
Gözünüzün önünde yapmaya başlamış, korkusu yok, Allah bilir kaç bininci affedişiniz.Hem de cokk zor ama böyle gitmez ki
Erkek işte çoğu böyle .. ama ilk defa boylesiyle karşılaştım .. çevremde çok şey duydum yapanları biliyorum ..Gözünüzün önünde yapmaya başlamış, korkusu yok, Allah bilir kaç bininci affedişiniz.
Paşa ne işle mesgulHem de cokk zor ama böyle gitmez ki
Ben de bunu merak ettimPaşa ne işle mesgul
Kamu kurumunda çalışıyor .. ömür boyu garanti stabil rahat yani .. daha önce de boşanmadan konu açılmıştı.. bosanirsan boşan gibi konuştu ..Paşa ne işle mesgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?