KOCAMIN AMACİ NE OLABİLİR?

Kamu kurumunda çalışıyor .. ömür boyu garanti stabil rahat yani .. daha önce de boşanmadan konu açılmıştı.. bosanirsan boşan gibi konuştu ..
Senin ekonomik durum nasıl dotune okkalı bir tekme at bunun çok kıl oldum ...

Dengesiz.

Allah böyle kocalardan korusun tövbe estağfurullah. Ee siz ne zaman nasıl güveneceksiniz bu karaktere?? Sizde başka adamları aratsanız falan ne yapar acaba bu insan

Dengesizlikle alakası yok .. ben dışında herkese zaafı olduğunu duusnmeye başladım artık .. sapiklik .. hadsizlik .. belki karşı taraf evli nişanlı sevgilisi var .. hadi araştırdın ne yapacaksın ekleyecek misin koşacak misin hadi kostüm kabul edecek mi o kişi bakalım ..

Yok bayağı dengesizlik bu yaptığı. İnsanın eşine bir saygısı olur kaldı ki hastanede hasta çocuğu var. İnsanın aklına gelebilecek en son şeydir yahu.

Allah böyle kocalardan korusun tövbe estağfurullah. Ee siz ne zaman nasıl güveneceksiniz bu karaktere?? Sizde başka adamları aratsanız falan ne yapar acaba bu insan
Güven işi zor bu saatten sonra .. ikinci evliligiyim ben bu arada ilk evliliginde de yazmış birine direk bana o kişi anlattı ben yeni evlenmistim o zamanlar.. boşanma sebebi o değil kadının umrunda bile olmamış mesela rahatlığına bakmış o yaşantısına bakmış ..çok başka sebeplerden ayrilmislar

Peki siz neden devam ettiniz?

Normal bir durum değil
Normal asla olamaz .. ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum . Gözümle gördüğüm bir durum yok mesajlaşma görmedim .. hayatında biri olsa başka biri yine de çevresindekileri araştırır mi bilmiyorum .. arayış içinde ama sanirim

Peki siz neden devam ettiniz?
Gözümle gördüğüm bir duurm yok .. mesajlaşma görmedim .. basmadim .. elimde elle tutulur bir şey olmadan neden çıkayım gideyim hayatından .. onun istediğini vermiş olurum .. belki bir şey yakalarım diye yanına kar kalmasın diye devam ediyorumdur belki . Bir süre o da .. bu arada gideceğim bir yer sığınacak bir ailem olmadığı için de olabilir.. kimsem yok her şeyimizi beraber yaptık.. çocuk olmasa bir dk düşünmem belki ama çocuk için göz capkinliklarina göz yumdum ben .. erkek bu belli olmaz .. benim memedim yapmaz diyenlerin başına neler neler geliyor biliyorum çevremde.. durumu iyi diye parası var diye devam ediyor bu şekilde olan herkes .. ama ben parasını da yemiyorum .. .. arkamda sağlam bir aile olsa farklı olurdu .. çoğu evlilik böyle sürmüyor mu ki zaten ... Ailelerimizin sorumsuzluklari yüzünden böyle adamlar olusuyor ..

Ne gibi .. bu işin adabı mi oluyor
Benim yanımda, hem de gözünün gördüğü herkese yürüyebilen bi adamı ben direkt boşarım, böylesi arkadaş akraba bırakmaz, arkamı dönmeye gelmez, evet bu işin bile adabı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…