Kocamın anneciği

Evde o gün pişen yemeğe kadar herşeyi anlatır mi benimki gibi nereye gittiniz naotiniz
Ya normalde erkekler böyle ayrıntıyı sevmez diye bilirdim a dan z ye anlatıyor her şeyi Evde yapılan esprileri bile anlatıyor kocamın yanında konuşamaz oldum rahatça

Ne desem bilemedim, bu kadar seviyorsun madem benimle ne işin var değil mi? Evde yapılan espri bile anlatılır mı yaaas

Düzelir mi bilmiyorum ama adamakıllı bir konuşma yapacam bu konuda
Şimdi bı de hafta sonu yasakları geldi hafta içi de 9 kadar biz 6 ya kadar isteyiz. Gelip 2 saat oturuyonuz kalın hafta sonu kalın hafta içi kalın diye tutturuyo napcam bilmiyorum kesinlikle kendi evimdeb başka yerde uyuyamıyorum rahat edemiyroum

Uyurken annecim sayıklamak mı bunun nirvanasını görmedim bu forumda☻
Benimki annesine karıcım diyor yanlışlıkla
Sakın bi kere boş bulunup he deme. Sonra u çıkıyor.

Annesi gıcık oluyor mu bilmiyorum ama yanlışlıkla annesine karım diyince ben gıcık oluyorum
Ahaha bence acayip gıcık oluyordur
Sen gıcık olma kız adam ne kadar karıcım karıcım diyosa diline yapışmış diyorlardır keşke benimki de yanlışlıkla söylese annesine

Ahaha bence acayip gıcık oluyordur
Sen gıcık olma kız adam ne kadar karıcım karıcım diyosa diline yapışmış diyorlardır keşke benimki de yanlışlıkla söylese annesine
Bence de ben benimkine yanlarinda aşkım aşkım diyince ona bile takiliyolardi bu ne mic mic hoş değil adı var diye sakasina takiliyomis llar guya

şunu şuraya koyup kaçayım

Sizin aile içi kendinize ait bişey kalmamış bence herşey anlatılırmı ya annesi bile olsa. Uykuda bili annesini düşünüyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…