- 18 Kasım 2020
- 34
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi yenigelin2
-
Evde o gün pişen yemeğe kadar herşeyi anlatır mi benimki gibi nereye gittiniz naotinizBenim eşim de düşkündür günlük arar rapor verir ama seninki daha fenaymış canım ya
Ya normalde erkekler böyle ayrıntıyı sevmez diye bilirdim a dan z ye anlatıyor her şeyiEvde o gün pişen yemeğe kadar herşeyi anlatır mi benimki gibi nereye gittiniz naotiniz
Ayyy var ya ayniiiisiiiYa normalde erkekler böyle ayrıntıyı sevmez diye bilirdim a dan z ye anlatıyor her şeyiEvde yapılan esprileri bile anlatıyor kocamın yanında konuşamaz oldum rahatça
Bı tane yapistircanUyurken annecim sayıklamak mı bunun nirvanasını görmedim bu forumda☻
Düzelir mi bilmiyorum ama adamakıllı bir konuşma yapacam bu konudaAyyy var ya ayniiiisiii
Vuyymaa annecimm vuyma banaaBı tane yapistircanuyur gezerlik var ben de dicenn hahaha
Şimdi bı de hafta sonu yasakları geldi hafta içi de 9 kadar biz 6 ya kadar isteyiz. Gelip 2 saat oturuyonuz kalın hafta sonu kalın hafta içi kalın diye tutturuyo napcam bilmiyorum kesinlikle kendi evimdeb başka yerde uyuyamıyorum rahat edemiyroumDüzelir mi bilmiyorum ama adamakıllı bir konuşma yapacam bu konuda
Benimki annesine karıcım diyor yanlışlıklaUyurken annecim sayıklamak mı bunun nirvanasını görmedim bu forumda☻
Sakın bi kere boş bulunup he deme. SonraŞimdi bı de hafta sonu yasakları geldi hafta içi de 9 kadar biz 6 ya kadar isteyiz. Gelip 2 saat oturuyonuz kalın hafta sonu kalın hafta içi kalın diye tutturuyo napcam bilmiyorum kesinlikle kendi evimdeb başka yerde uyuyamıyorum rahat edemiyroum
Her yerde seni görüyorsa demekBenimki annesine karıcım diyor yanlışlıkla
Annesi gıcık oluyor mu bilmiyorum ama yanlışlıkla annesine karım diyince ben gıcık oluyorumHer yerde seni görüyorsa demek
Ahaha bence acayip gıcık oluyordurAnnesi gıcık oluyor mu bilmiyorum ama yanlışlıkla annesine karım diyince ben gıcık oluyorum
Ahah bunun bi formülü olsa da dedirtsen kocanaAhaha bence acayip gıcık oluyordur
Sen gıcık olma kız adam ne kadar karıcım karıcım diyosa diline yapışmış diyorlardır keşke benimki de yanlışlıkla söylese annesine
Bence deAhaha bence acayip gıcık oluyordur
Sen gıcık olma kız adam ne kadar karıcım karıcım diyosa diline yapışmış diyorlardır keşke benimki de yanlışlıkla söylese annesine
3 yıldır evliyiz kocam annesine aşırı düşkün bazen uykudan uyandığında uyku sersemi bişey soyleyince annecim diye tepki veriyor. Aşkım falan yok annecim diyo duymazdan geliyordum şimdi anlamadım diyorum ne dedin diyorum htabini duzeltiyo .aranızda böyle bişey yaşayan var mı
Hahaha yaaa çok güldümEki Görüntüle 2739695 şunu şuraya koyup kaçayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?