- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Marskedisi
-
Arkadaşını söyle kim olduğunu soyliyim demişler eğer arkadaş ortamı kotuyse(evli barkli adamı sürekli sokağa cagirmasindan belli)pekala görüşmesini istemezsiniz oda sizi dinlemek zorunda bu erkeklere noluo ya kafasına göre hareketler madem evlenme yakma kimsenin başınıAynen söylediğin gibi düşman oluyor. Ben bu mesele yüzünden çocuk yapmıyorum. Ya değişmezse sürekli çocukla beni bırakıp çıkarsa diye tedirginim. Arkadaşını kardeşinden ailesinden öte görüyor. Gerçekten düzgün ahlaklı bi insan olmuş olsaydı şükrederdim öyle bi dostunun varlığına. Ama şu durumda kocamı resmen yoldan çıkaracak belki de çıkarıyor ben ayakta uyuyorum paranoyak oldum.
Kesinlikle arkadaşına aileden fazla değer vermek ergenlik davranışı. Memlekete gittiğinde anne babasından önce onlarla görüşür.Sakın çocuk yapmayın.
Zira hala bir ergenle evlisiniz..
Bi an yorumu ben yazdım sandım. Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bana sen de kendine arkadaş bul sen de çık bi şey diyor muyum diyo ama anlayamıyor ki mesele bu değil. Burda hiç arkadaşım yok ama olsa bile yine kocam ayrı takılsın ben ayrı takılayım yapamam. Nerde kaldı evlilik.Arkadaşını söyle kim olduğunu soyliyim demişler eğer arkadaş ortamı kotuyse(evli barkli adamı sürekli sokağa cagirmasindan belli)pekala görüşmesini istemezsiniz oda sizi dinlemek zorunda bu erkeklere noluo ya kafasına göre hareketler madem evlenme yakma kimsenin başını
Haklısınız. Ama olan oldu. Ben yolun başındayken bunu değiştirmenin bi yolu yok mudur dersiniz? Ne bileyim umursamamak ya da belki üzerine titremek bilmiyorumSeven adam evinde yada disarida karisiyla olur , haftada bir arkadaslariyla gorusur
Sizin kocaniz sirf evli olmak adina sizinle evlenmis , kari koca ayni mekana bile gitmekten keyif alamiyorsaniz evet kesinlikle yanlis kisiyle evlenmissiniz
Ben cocukken babam evden cikmazdi , cikacagi zaman mutlaka annemle cikardi , ayda 1 yada 2 kere arkadaslariyla cikardi
En yakin arkadasimin babasi ise her hafta sonu , her firsat byldugunda gece arkadaslariyla gezerdi , o zamanlar nedense coxuk aklimla cok ozenirdim arkadasimin babasina , ne guzel ya baban hep disari cikiyor falan diye
Neyse simdi 41 yasindayim , sonradan cok duydum meger o baba capkinin onde gideniymis , bu gecen onlarca srnede tonla sevgili yapmis , arkadasim neftet ediyor babasindan
Sizin esiniz aldatiyor demek istemedim ama esini seven ve bagli adam karisiyla gezmeyi sever , onunla vakit gecirmekten hoslanir , her firsatta kosa kosa arkadaslarina gitmez , bazi erkekler evleniyim yuvam olsun deyip kadinlarin basini yakiyor , sizinki de onlardan sanirim
O günlere sen eşinin hoşlanacağı bi plan yapsan. Yani bu sexle ilgili planlar dahi olabilir. Bir hafta gitse bir hafta gitmese falan derken belki arayı açarsın. Eğer öyle haftaiçi bile sırf onlar için gidip geliyırsa maalesef yakında işi de aşı da bırakır o gece gündüz onlarla olur. Surf bu ayyaş arkadaşları yüzünden memuriyeti bırakıp eşinden boşanan defalarca tövbe edip arkadaşları duedurmadığı için başa dönen birini tanıyorum. Onun için yolun başında tüm yolları deneyin. Bir de bir büyüğüm söylemişti eşinle aranızda kavga olacağını hisseyriğin zaman 11 defa ya vali oku yüzüne farkettirmeden üfür diye onu da dene iatersenMerhabalar, ben eşimle 10 aylık evliyim. Ama eşim arkadaşlarıyla evli. Eşimin memleketine 2 saat mesafede başka şehirde yaşıyoruz. Her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek istediği için memleketine gidiyoruz. Bazen haftaiçi günübirlik gidip geliyor. Telefonu çalacak ya da haftasonu gelecek diye ödüm kopuyor. Mesajlaşmalarına bile tahammül edemiyorum. Onlarla ilgili en ufak şey söylediğimde kötü olan ben oluyorum. İpsiz sapsız serseri insanlar. Ne zaman dışarı çıksalar ben evde sinir krizine giriyorum kafamda senaryolar kuruyorum çünkü güvenmiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım ben napmalıyım fikir verin nolur. Bu şekilde ben kendimi çok yıpratıyorum. Hoşgörsem de hiç doymayacak her gün çıkacak. Arkadaşları dışında sorunumuz yok. Yanlış kişiyle mi evlendim bir ömür ben böyle naparım
Güzel taktikler. Ama benim ondan ayrı bi şeyler yapmamı zaten çok istiyor git gez dolaş takıl diyor. Ben birlikte yapalım diye ısrar ediyorum. Onsuz da zaman geçirebileceğimi görürse mutlu olur ekmeğine yağ sürmüş olurum gibi geliyorSiz de cikin evde durmayin. Arkadaslarinizla cikin. Memleketinde arkadasiniz yoksa yalniz sinemaya, tiyatroya gidin. O her ciktiginda yapin, evde oturmayin. Nispet yapar gibi yapmayin ama. Canim ben de evde sıkılıyorum, sinemaya gideyim falan deyin. Hatta bir daha ciktiginda 'iyi oldu, ben de ne zamandir tek basima keyif yapayim diyordum. Sana iyi eglenceler' diyin ama gercekten sevinmis gibi :) Bir sure sonra size katilmak isteyecektir. Istemezse malesef bu adam degismeyecek demektir.
Bende gittim bir kereBazen eşli gidiyoruz sırf yalnız göndermemek için katlanıyorum. Ağzıma alkol sürmüş değilim öyle pis mekanlar ki allahım ne buluyorlar bilmiyorum. Resmen batakhane saatler geçmek bilmiyor daralıyorum.
Ya vedüd 21 defa ya veliyy cc 21 defa okuyup üflüyorum. Tavsiyenizi de deneyeceğim. Şu şeytanlardan bi kurtulsam hatim bile yapıcam ahdım var.O günlere sen eşinin hoşlanacağı bi plan yapsan. Yani bu sexle ilgili planlar dahi olabilir. Bir hafta gitse bir hafta gitmese falan derken belki arayı açarsın. Eğer öyle haftaiçi bile sırf onlar için gidip geliyırsa maalesef yakında işi de aşı da bırakır o gece gündüz onlarla olur. Surf bu ayyaş arkadaşları yüzünden memuriyeti bırakıp eşinden boşanan defalarca tövbe edip arkadaşları duedurmadığı için başa dönen birini tanıyorum. Onun için yolun başında tüm yolları deneyin. Bir de bir büyüğüm söylemişti eşinle aranızda kavga olacağını hisseyriğin zaman 11 defa ya vali oku yüzüne farkettirmeden üfür diye onu da dene iatersen
İşin garibi o arkadaş da evli. Ve karısının arkasından ne işler çeviriyor aklın şaşar. Dışarıdan konuşmasını görsen aile babası beyefendi sanırsın. 1 tane de çocuğu var 8 yaşında babasına özeniyor. Yanarım o çocuğa yanarım.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Arkadaşları rezil bi erkek her daim yoldan çıkmaya hazırdır zaten mantıklı tipler olsalar evli bi adamı zırt pırt cagirmazlar.
Arkadaşlarıyla hep iyiler mi ?Küçük bir anlasmazlik da mı yok?Güzel taktikler. Ama benim ondan ayrı bi şeyler yapmamı zaten çok istiyor git gez dolaş takıl diyor. Ben birlikte yapalım diye ısrar ediyorum. Onsuz da zaman geçirebileceğimi görürse mutlu olur ekmeğine yağ sürmüş olurum gibi geliyor
Canım o adam.yapıyor da.senin eşin yapmıyor mu sanıyorsun. Saniyorsan cok.safsın..senin esin de yapiyorİşin garibi o arkadaş da evli. Ve karısının arkasından ne işler çeviriyor aklın şaşar. Dışarıdan konuşmasını görsen aile babası beyefendi sanırsın. 1 tane de çocuğu var 8 yaşında babasına özeniyor. Yanarım o çocuğa yanarım.
Hiççç yok hem de öyle bi açık. Ama şey diyorum sen onlardan çok farklısın onlar gibi değilsin falan. Gerçekten aile yapısı olarak da çok farklı mesela o arkadaşlarının ailelerinin de mezhebi geniş.Arkadaşlarıyla hep iyiler mi ?Küçük bir anlasmazlik da mı yok?
Ne bilim aralarına küçük küçük nifak tohumları ekseniz:)
Seni çekemiyor, kullanıyorlar, kendileri hiç para harcamıyorlar yada onlar da gelebilir hep sen onların ayaklarına gidiyorsun gibi..
Ama gülerek.. eşinin çok gözüne sokmadan..
Kulağına su kaçır sadece..
Benim böyle bir hayatı olduğundan hiç haberim yoktu neyin içinde buldum kendimi
Vardır vardır muhakkak sen iyi gözlemle çıkar ortaya..Hiççç yok hem de öyle bi açık. Ama şey diyorum sen onlardan çok farklısın onlar gibi değilsin falan. Gerçekten aile yapısı olarak da çok farklı mesela o arkadaşlarının ailelerinin de mezhebi geniş.
Mesela eşiniz hep gidiyormuş bu bile bir fırsat.Hiççç yok hem de öyle bi açık. Ama şey diyorum sen onlardan çok farklısın onlar gibi değilsin falan. Gerçekten aile yapısı olarak da çok farklı mesela o arkadaşlarının ailelerinin de mezhebi geniş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?