Kocamın arkadaşlarından nefret ediyorum

Hiç bişey yapamazsın 4 yıldır bununla mücadele ediyorum panik atak oldum bu yüzden her arkadaşları ile buluştuğunda sinir krizi geçiriyorum kendime zarar veriyorum seninki hafta sonları gidiyor benimki hergün ben kendimi hasta etmekten başka bişey yapmadım bi değişiklik yok hatta kavga ettikçe iyice bağlandı salll gitsin

Aynı şeyleri tam olarak yaşamasam da sevmediğim serseri bir arkadaşı vardı eşimin. Onun yüzünden çok tartıştık, çok kavgalar ettik. Eşim ısrarla görüşüyordu. Ama görüştükleri yerde sıkıntı yoktu tabii. Ayrıca eve gelince bazen sohbetlerinden konu açılırdı. Bir gün ağzından kaçırdı, bizim evliliğimizle ilgili akıl vermeler başlayınca her ne olursa olsun kavga ettim bıktırdım görüştürmedim. Haddini aşınca artık bende ipler koptu ya o ya ben dedim. İlk başlarda canım cicim anlatmaya çalışıyordum sonra artık yerini kavga kıyamete bıraktı. O arkadaşıyla da konuştum. Şimdi çok şükür o kadar rahatım ki. Artık hayatımızda yok 3 senedir. Yani bu kadar uzun yazmamın sebebi değişmez diyen arkadaşlara. Umarım sizin için de öyle olur.

Kendi yaptıklarını görmezler senin yaptığın tek bi şey hemen göze batar. Biz her dışarı çıktığında tartışıyoruz bu sefer benden kopup onlara daha çok gidiyor.
Valla hiç umursamiyorum kendinden uzaklaştıran yine kendisi tınlamıyom

Ne kadar doğru yazmışsınız. İlişkiyi ayakta tutan uzun vadede tek şey yakın arkadaşlık bence (ve cinsellik)
Buradaki bir çok konu beni bu yüzden şok ediyor . Ben bir adamı hayatima kalbime aldığımda o direkt en yakın arkadaşlığıma terfi ediyor :) buradaki konularda genelde hic bir arkadaşlık vs yok sadece evlenmek için evleniyor insanlar .. özellikle kadınlar .
Ilişki dediğimiz şey hayatı daha derin ve mutlu yaşamak için olan bir şey, millet resmen sürünmek için kullanıyor gibi bu ülkede.

Çok haklısın arkadaşsız olmaz deyip sende vur gecelere kendini .Geldiğinde bulamasın evde seni .

Gerçekten hiç üşenmeden evini barkını bırakıp arkadaşlarıyla meyhaneye gitmek için 2 saat yol mu gidiyor?? Gerekirse kafasına vura vura öğretin bu şekilde yaşanmayacağını.Ben tahammül edemezdim heralde.

Size bir atasözünü hatırlatayım;
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.
Arkadaşları için yeni evlendiği karısını ezip geçen adam, gün gelir aldatır da arkadaşı gibi. Çünkü arkadaşının ya huyundan, ya suyundan kapar.

Eşinizin kaç yıl içinde değişeceğini umuyorsunuz?
Çocuk planlaması için bu detay önemli.

biran kendimi gördüm bu yüzden şuan boşanıyoruz eşimle büyük bir kısmı arkadaşından dolayı Allah sabır versin ama değişmiyorlar hep onlar ön planda oluyorlar sen gezmek istesen yorgun oluyor onlar çağırdıgında koşarak gidiyor 2 sene böyle geçti krizlerle şimdi ayrılıyoru

Nasıl evliliğinizle ilgili akıl vermeler canım? Biraz daha detay yazar mısın? Belki bizim de işimize yarar senin yaptıkların

ayyy geceden beri şu knuları ilgimi çekiyor bende bugün delirmiş durumdayım. Benimde sevgilimin müstakbel nişanlım olacak adamın bir arkdaşı var düşün ki karısını kaçırdı 2-3 gündür gündüzleri onunla takılıyordu ağzımı açmıyordum dün öğlen 3de bi çıktı denize gittiler sonra bugün sabah 6da geldi tamam an be an haber verdi mesaj attı ama ben adamı sevmiyorum başka bir arkadaşı var onunla olsa gık demem ama bu adam sinirime dokunuyor benim cidden moralim bozuluyor hoş yinede 40 yılda bir gece çıkıyor diye ağzımı açmadım ama gece 12 gibi uyuyup 4 gibi daha eve dönmediğini anlayınca aradım bir kez konuştuk sonrada uyuyamadım daha çok sinir bozucu bir durum çooook

Aynen öyle yapıyor. Başlarda açık açık ben her hafta gitmek istiyorum dedi. Kavga ettim. Zaten bi haftasonumuz var onu da oralarda harcayacaksın dedim. Şimdi 2 haftada 1 mutlaka bi bahane buluyor ben de evde durmuyorum ben de gidiyorum memleketine. Yaşadığımız yer küçük bi yer canı sıkılıyormuş.

Nişanlıyken bekar hayatından kopmayan evlenince de hiç kopmuyor. Sabahlara kadar gezmek ne demek. Bıraksam benimki de yapacak. Hiç taviz verme. Hatta evlenmemişsin ben olsam tekrar düşünürdüm böyle hayat geçmiyor inan. Şimdiden tavrını koy evlenince koysan da umursamıyorlar.

Arkadaşları evlendiğinde , satışa gelmeye başlar, o zaman anlar zamanla.

Evlilerse , hanimlariyla plan yapın :)
1 tanesi evli. Vallahi bekar olanı daha edepli. Ben evliden dertliyim. Hanımıyla da tanışıyoruz da onunla çok samimi olursam beni oraya bırakıp daha çok gider diye düşünüyorum. Şimdi çıkacağı zaman sen yokken canım sıkılıyor korkuyorum yapacak bi şeyim yok falan diyorum.

Ya şöyle ki benim çıkması ile ilgili sorunum yok bide bundan önce en son gece gezmek için belki 5-6 ay önce çıkmıştır senede 2-3 kez olan bişey için üzmem sevgilimi bende çıkıyorum arkadaşlarımla sonuçta. Benim takıldığım dün gece çıktığı arkadaşı sevemiyorum o çocuğu biz 9 yıldır beraberiz 9 yıldır da sevemedim yani

Ben de bundan korkuyorum. Gerdek odamıza arkadaşıyla karısını çağırdı ya. Onlar da ne işimiz var dememiş. Onlar burdaysa ben gidiyorum dedim. Düğünden önce ayrılacaktık az kalsın. O günümü bile berbat ettiler. Unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…