- Konu Sahibi Marskedisi
-
Hiç bişey yapamazsın 4 yıldır bununla mücadele ediyorum panik atak oldum bu yüzden her arkadaşları ile buluştuğunda sinir krizi geçiriyorum kendime zarar veriyorum seninki hafta sonları gidiyor benimki hergün ben kendimi hasta etmekten başka bişey yapmadım bi değişiklik yok hatta kavga ettikçe iyice bağlandı salll gitsinMerhabalar, ben eşimle 10 aylık evliyim. Ama eşim arkadaşlarıyla evli. Eşimin memleketine 2 saat mesafede başka şehirde yaşıyoruz. Her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek istediği için memleketine gidiyoruz. Bazen haftaiçi günübirlik gidip geliyor. Telefonu çalacak ya da haftasonu gelecek diye ödüm kopuyor. Mesajlaşmalarına bile tahammül edemiyorum. Onlarla ilgili en ufak şey söylediğimde kötü olan ben oluyorum. İpsiz sapsız serseri insanlar. Ne zaman dışarı çıksalar ben evde sinir krizine giriyorum kafamda senaryolar kuruyorum çünkü güvenmiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım ben napmalıyım fikir verin nolur. Bu şekilde ben kendimi çok yıpratıyorum. Hoşgörsem de hiç doymayacak her gün çıkacak. Arkadaşları dışında sorunumuz yok. Yanlış kişiyle mi evlendim bir ömür ben böyle naparım
Valla hiç umursamiyorum kendinden uzaklaştıran yine kendisi tınlamıyomKendi yaptıklarını görmezler senin yaptığın tek bi şey hemen göze batar. Biz her dışarı çıktığında tartışıyoruz bu sefer benden kopup onlara daha çok gidiyor.
Seven adam evinde yada disarida karisiyla olur , haftada bir arkadaslariyla gorusur
Sizin kocaniz sirf evli olmak adina sizinle evlenmis , kari koca ayni mekana bile gitmekten keyif alamiyorsaniz evet kesinlikle yanlis kisiyle evlenmissiniz
Ben cocukken babam evden cikmazdi , cikacagi zaman mutlaka annemle cikardi , ayda 1 yada 2 kere arkadaslariyla cikardi
En yakin arkadasimin babasi ise her hafta sonu , her firsat byldugunda gece arkadaslariyla gezerdi , o zamanlar nedense coxuk aklimla cok ozenirdim arkadasimin babasina , ne guzel ya baban hep disari cikiyor falan diye
Neyse simdi 41 yasindayim , sonradan cok duydum meger o baba capkinin onde gideniymis , bu gecen onlarca srnede tonla sevgili yapmis , arkadasim neftet ediyor babasindan
Sizin esiniz aldatiyor demek istemedim ama esini seven ve bagli adam karisiyla gezmeyi sever , onunla vakit gecirmekten hoslanir , her firsatta kosa kosa arkadaslarina gitmez , bazi erkekler evleniyim yuvam olsun deyip kadinlarin basini yakiyor , sizinki de onlardan sanirim
Size bir atasözünü hatırlatayım;İşin garibi o arkadaş da evli. Ve karısının arkasından ne işler çeviriyor aklın şaşar. Dışarıdan konuşmasını görsen aile babası beyefendi sanırsın. 1 tane de çocuğu var 8 yaşında babasına özeniyor. Yanarım o çocuğa yanarım.
Eşinizin kaç yıl içinde değişeceğini umuyorsunuz?Aynen söylediğin gibi düşman oluyor. Ben bu mesele yüzünden çocuk yapmıyorum. Ya değişmezse sürekli çocukla beni bırakıp çıkarsa diye tedirginim. Arkadaşını kardeşinden ailesinden öte görüyor. Gerçekten düzgün ahlaklı bi insan olmuş olsaydı şükrederdim öyle bi dostunun varlığına. Ama şu durumda kocamı resmen yoldan çıkaracak belki de çıkarıyor ben ayakta uyuyorum paranoyak oldum.
Merhabalar, ben eşimle 10 aylık evliyim. Ama eşim arkadaşlarıyla evli. Eşimin memleketine 2 saat mesafede başka şehirde yaşıyoruz. Her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek istediği için memleketine gidiyoruz. Bazen haftaiçi günübirlik gidip geliyor. Telefonu çalacak ya da haftasonu gelecek diye ödüm kopuyor. Mesajlaşmalarına bile tahammül edemiyorum. Onlarla ilgili en ufak şey söylediğimde kötü olan ben oluyorum. İpsiz sapsız serseri insanlar. Ne zaman dışarı çıksalar ben evde sinir krizine giriyorum kafamda senaryolar kuruyorum çünkü güvenmiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım ben napmalıyım fikir verin nolur. Bu şekilde ben kendimi çok yıpratıyorum. Hoşgörsem de hiç doymayacak her gün çıkacak. Arkadaşları dışında sorunumuz yok. Yanlış kişiyle mi evlendim bir ömür ben böyle naparım
Nasıl evliliğinizle ilgili akıl vermeler canım? Biraz daha detay yazar mısın? Belki bizim de işimize yarar senin yaptıklarınAynı şeyleri tam olarak yaşamasam da sevmediğim serseri bir arkadaşı vardı eşimin. Onun yüzünden çok tartıştık, çok kavgalar ettik. Eşim ısrarla görüşüyordu. Ama görüştükleri yerde sıkıntı yoktu tabii. Ayrıca eve gelince bazen sohbetlerinden konu açılırdı. Bir gün ağzından kaçırdı, bizim evliliğimizle ilgili akıl vermeler başlayınca her ne olursa olsun kavga ettim bıktırdım görüştürmedim. Haddini aşınca artık bende ipler koptu ya o ya ben dedim. İlk başlarda canım cicim anlatmaya çalışıyordum sonra artık yerini kavga kıyamete bıraktı. O arkadaşıyla da konuştum. Şimdi çok şükür o kadar rahatım ki. Artık hayatımızda yok 3 senedir. Yani bu kadar uzun yazmamın sebebi değişmez diyen arkadaşlara. Umarım sizin için de öyle olur.
Bilmiyorum kendimi avutuyorum. 10 ayımı zehir ettim paranoyak oldum bi açık bulursam diye.Canım o adam.yapıyor da.senin eşin yapmıyor mu sanıyorsun. Saniyorsan cok.safsın..senin esin de yapiyor
Aşırı özendim nasıl başardınnnbenimkide öyleydi çağırdıklarında koşarak gidiyordusonra çağırma azaldı artık hiç gitmiyor yaşasın
Merhabalar, ben eşimle 10 aylık evliyim. Ama eşim arkadaşlarıyla evli. Eşimin memleketine 2 saat mesafede başka şehirde yaşıyoruz. Her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek istediği için memleketine gidiyoruz. Bazen haftaiçi günübirlik gidip geliyor. Telefonu çalacak ya da haftasonu gelecek diye ödüm kopuyor. Mesajlaşmalarına bile tahammül edemiyorum. Onlarla ilgili en ufak şey söylediğimde kötü olan ben oluyorum. İpsiz sapsız serseri insanlar. Ne zaman dışarı çıksalar ben evde sinir krizine giriyorum kafamda senaryolar kuruyorum çünkü güvenmiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım ben napmalıyım fikir verin nolur. Bu şekilde ben kendimi çok yıpratıyorum. Hoşgörsem de hiç doymayacak her gün çıkacak. Arkadaşları dışında sorunumuz yok. Yanlış kişiyle mi evlendim bir ömür ben böyle naparım
Aynen öyle yapıyor. Başlarda açık açık ben her hafta gitmek istiyorum dedi. Kavga ettim. Zaten bi haftasonumuz var onu da oralarda harcayacaksın dedim. Şimdi 2 haftada 1 mutlaka bi bahane buluyor ben de evde durmuyorum ben de gidiyorum memleketine. Yaşadığımız yer küçük bi yer canı sıkılıyormuş.Gerçekten hiç üşenmeden evini barkını bırakıp arkadaşlarıyla meyhaneye gitmek için 2 saat yol mu gidiyor?? Gerekirse kafasına vura vura öğretin bu şekilde yaşanmayacağını.Ben tahammül edemezdim heralde.
Nişanlıyken bekar hayatından kopmayan evlenince de hiç kopmuyor. Sabahlara kadar gezmek ne demek. Bıraksam benimki de yapacak. Hiç taviz verme. Hatta evlenmemişsin ben olsam tekrar düşünürdüm böyle hayat geçmiyor inan. Şimdiden tavrını koy evlenince koysan da umursamıyorlar.ayyy geceden beri şu knuları ilgimi çekiyor bende bugün delirmiş durumdayım. Benimde sevgilimin müstakbel nişanlım olacak adamın bir arkdaşı var düşün ki karısını kaçırdı 2-3 gündür gündüzleri onunla takılıyordu ağzımı açmıyordum dün öğlen 3de bi çıktı denize gittiler sonra bugün sabah 6da geldi tamam an be an haber verdi mesaj attı ama ben adamı sevmiyorum başka bir arkadaşı var onunla olsa gık demem ama bu adam sinirime dokunuyor benim cidden moralim bozuluyor hoş yinede 40 yılda bir gece çıkıyor diye ağzımı açmadım ama gece 12 gibi uyuyup 4 gibi daha eve dönmediğini anlayınca aradım bir kez konuştuk sonrada uyuyamadım daha çok sinir bozucu bir durum çooook
1 tanesi evli. Vallahi bekar olanı daha edepli. Ben evliden dertliyim. Hanımıyla da tanışıyoruz da onunla çok samimi olursam beni oraya bırakıp daha çok gider diye düşünüyorum. Şimdi çıkacağı zaman sen yokken canım sıkılıyor korkuyorum yapacak bi şeyim yok falan diyorum.Arkadaşları evlendiğinde , satışa gelmeye başlar, o zaman anlar zamanla.
Evlilerse , hanimlariyla plan yapın :)
Ya şöyle ki benim çıkması ile ilgili sorunum yok bide bundan önce en son gece gezmek için belki 5-6 ay önce çıkmıştır senede 2-3 kez olan bişey için üzmem sevgilimi bende çıkıyorum arkadaşlarımla sonuçta. Benim takıldığım dün gece çıktığı arkadaşı sevemiyorum o çocuğu biz 9 yıldır beraberiz 9 yıldır da sevemedim yaniNişanlıyken bekar hayatından kopmayan evlenince de hiç kopmuyor. Sabahlara kadar gezmek ne demek. Bıraksam benimki de yapacak. Hiç taviz verme. Hatta evlenmemişsin ben olsam tekrar düşünürdüm böyle hayat geçmiyor inan. Şimdiden tavrını koy evlenince koysan da umursamıyorlar.
Ben de bundan korkuyorum. Gerdek odamıza arkadaşıyla karısını çağırdı ya. Onlar da ne işimiz var dememiş. Onlar burdaysa ben gidiyorum dedim. Düğünden önce ayrılacaktık az kalsın. O günümü bile berbat ettiler. UnutamıyorumSize bir atasözünü hatırlatayım;
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.
Arkadaşları için yeni evlendiği karısını ezip geçen adam, gün gelir aldatır da arkadaşı gibi. Çünkü arkadaşının ya huyundan, ya suyundan kapar.
Aşırı özendim nasıl başardınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?