Kocamın arkadaşlarından nefret ediyorum

mesela arakadaşı da azdır sayılı görüşür arkadaşları ile sevgilim o yönden sıkıntım yok ayda selamette belki 1 arkadaşı ile görüşür o da ya denize giderler ya tavla oynarlar ya bilgisayar oyunu oynarlar ama bu dün gece ki yok mu o çok fena bide alkol de almaz benimki pek bildiğin şoför o içiyor benimki araba sürüyor ben arkadaşının bu derece çıkarcı olmasına kızıyorum zaten

Ohaa.
Sizi sevdiğine emin misiniz?
Sanki evlenmiş olmak için evlenmiş gibi.

öhhhhhhhhhhh seninkide çok afedersin ama b*kunu çıkarsaymış

İnan seninki de içse daha fena. Bizimkiler birlikte içiyor. Sözde sarhoş olmuyoruz biz diyorşar ama kafalar gidiyor konuşmalar değişiyor iğrenç

İnan seninki de içse daha fena. Bizimkiler birlikte içiyor. Sözde sarhoş olmuyoruz biz diyorşar ama kafalar gidiyor konuşmalar değişiyor iğrenç

ayy yok özellikle araba kullanacaksa 1 kadeh bile koymaz ağzına zaten normalde de sevmez içkiyi pek ayda yılda bir o da. Sırf bu arkadaşına sözde bir vefa borcu var benimki askerdeyken ona bir iyilik yapmış tamam da askerden geleli 15 sene oldu nerdeyse neyin vefası bu hala bilmiyorum bende sadece bu arkadaşı ile görüşmesine takığım valla

Yalnızken çok iyiyiz bilmiyorum araya onlar girince dünya duruyor
Yalnızken elbette iyi olursunuz eğer arkadaşlarından bahsetmezseniz.
Arkadaşlarınla görüşme ya da azalt dediğinizde iyiliği kalıyor mu?

Valla erkeklerin arkadaşlığı kayanın üzerine kurulu yıkamıyorsun. Kadınlar biraz daha fedakar bence arkadaşı bırak anne babasını bile ezip eşini seçiyorlar yeri geldiğinde

Bilmiyorum kendimi avutuyorum. 10 ayımı zehir ettim paranoyak oldum bi açık bulursam diye.
Lütfen kendinize bunu yapmayın.
Hayatta her ne yaşarsanız yaşayın ama duygu dünyanızi yıpratmayın asindirmayin .
Üzüldüm gerçekten .
Daha iyi şeyler hak ediyorsunuz daha iyi duygular,
Eşiniz bunu size vermiyorsa bile siz kendinize verin.

Yalnızken elbette iyi olursunuz eğer arkadaşlarından bahsetmezseniz.
Arkadaşlarınla görüşme ya da azalt dediğinizde iyiliği kalıyor mu?
Yok o zaman biz tartışıyoruz. Bana eskileri söylüyor evlenmeden önce her gün çıkardık şöyle yapardık bu azalmış hali falan. Ama şu an şehir dışında yaşadığımız için böyle aynı şehirde yaşasalar günde 5 kez görüşürler.

Ben aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışım. Ama değilmiş. Daha çok yeniyiz. Çabalamak istiyorum. Ne kendimi bulabiliyorum ne de yanıma baktığımda kocamı buluyorum. Öyle sosyal bi insan hiç değilim. Kocamın benim gibi olmadığını göremedim.

Arkadaslarin suçu yok ki..zorla mi bulusuyorlar..

Sizin eşiniz gibi 30 yıllık komşularımız var. Şimdi hem evde hem meyhanede sürekli içiyorlar. Bazen evde içki sofrası kuruyorlar arkadaşlarıyla. Çocukları da ergenlikten itibaren alkol kullanıyor. Bir oğlu alkol bağımlısı, ölse diye dua ediyorlar.

İyi düşünmeniz lazım. Çocuğunuzun da ilerde bu alışkanlıklara sahip olmasını ister misiniz?

Anne babanız oradaysa sizi de oraya bıraksın madem

Demek ki ömür boyu 2., 3. planda kalacaksınız.
Ya katlanacaksınız ya her şeyi göze alıp rest çekeceksiniz.
Çünkü kocanız bekar olarak yaşamaya devam ediyor.

Kesinlikle. Bu yüzden ben içkiyi eve taşımıyorum. Baştan söyledim buzdolabımda içki istemiyorum diye. Ama bi ara düşünmedim değil evde izin versem dışarı çıkmaktan vazgeçer mi diye. İçki kabul etmeyince dar görüşlü geri kafalı oluyoruz bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…