Corabini yastiginn altına koy..Yatarken anlar bari..Her gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
Tolino zaman o ayakkabıyı yıkama ımkanın varsa makıneye at hafif nemlıyken ıcıne bebe pudrası dok yıkama ımkanın yoksa eve getırt bebe pudrası dok
onu hic denemedim cnm ya gercekten ne saglıyo pekiTolin
O iş ayakkabıları yıkanmaz yıkanırsa bozulur. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Pudra fkarbonat falan bir ay kar ediyor sonra yine koku sorunu oluyor.
Benim eşimin 6 tane iş ayakkabısı var. Ki yurt dışından falan getirtiyor.
Her gün çorap değiştirir, farklı ayakkabı ile çıkar. Nafile o ayakkabılar varsa koku da var.
Tek yapılacak şey eve gelir gelmez yıkayacak, haftada bir baticonlu suya basacak.
limoncu28
Baticonlu su denedin mi?
Ay valla gülünecek konu değil ama çok güldümm çünkü babam geldi aklıma. Evde annem ablam ben yalvarırdık kokmuyo benim ayaklarım derdi allahımmm halılara koltuklara sinerdi o koku yavrum kıyamam annem boyuna koltuk silerdi. Şükür kocamın ayakları hiç kokmaz. Ama ablacım sende 7 yıldır çekiyorsun başta koyacaktın tavrını. İlişkinin en başında adam utanır bidaha yapamazdı :)) valla yukarda biri yazmış sıcak suya koy törpüle diye. Ne diyim hiç gocunmam bende yapıyorum seve seve sürekli değil ama bazen çok yorulmuş oluyo gel diyorum tabii biz yorgunluk atma amaçlı yaptığımızdan ben suyun içine buz atıyorum5 10 dk bekliyo sonra çıkarıyo bende kremini sürüp masaj yapıyorum o bakımdan eşimde kendine bakmak zorunda hissediyo. Ama kokuya çare sıcak su ile yıkanan ayak, yeni ayakkabılar, bir çook çorap. Ayakkabının nemi iki günde anca gidiyor yani iki günde bir aynı ayakkabıyı giymesi gerek. Hergün aynı ayakkabıyı giyerse isterseniz hergün gülsularına yatırın o ayakları yine kolar
Bu derdinize nasıl bir çare bulabiliriz kiHer gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
Ayağım kokmuyor dediğinde çıkar çorabını sok burnuna bakalım kokuyor muymuş kokmuyor muymuşHer gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
İş ayakkabıları ne kadar kaliteli olursa olsun bir süreden sonra koku yapıyor sebebi ise mantara sebep olması. Biraz da yatkınlık varsa ohooo facia.onu hic denemedim cnm ya gercekten ne saglıyo peki
belki soylenmistir gecmisi okuyamadim ama ozellikle ayakkabi satan magazalarda ve eczanelerde satilan ayakkabi ici aparatlari var hava almasini saglayan direk ayakkabiyla temasi engelleyen ve yikanabilen aparatlar kesin cozum olacaktir yeni bir ayakkabi alip bu aparatlardan da icine yerlestirip duzenli temizlerseniz kokudan eser kalmaz tavsiye ederim artik o aparatlari kullanmaya da itiraz etmezler sanirimHer gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
ayakkabılarının içine karbonat koyun kokuyu alır 2-3 günde bir yapın
Pavlov misali yanibuz da iyi fikirmiş özellikle yazın uzun saatler ayakta kalınmışsa çok iyi gelir be insana :)
ben kendimin ve eşimin ayaklarına karşı fetişist gibi bişeyim herhalde
adam o kadar özenmenize karşı utanır da kendi de bi sudan geçirir bence konu sahibi.
26 yıllık hayatımda anladığım şey bi insana kızarak söylenerek gönüllü şekilde iş yaptıramazsınız. ancak ikna yoluyla sevdirerek gerekirse karşılığında ödüllendirerek alışkanlıklarını değiştirmesini ve yeni alışkanlıklar oluşturmasını sağlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?