kocamin ayak kokusundan biktim

Corabini yastiginn altına koy..Yatarken anlar bari..

Pis adam neden bunlar böyle benimkide öyle ısrarla Ayağım kokmaz der ama bide bana sor

küçük bi leğene sıcacık su doldurulur
koca kişisinin ayakları güzelce suda bekletilir, ponza taşı ile ölü derilerden arındırılır, ayak peelingi uygulanır ve tertemizce yıkanıp havluyla yumuşakça kurulanır ve ayak kremi sürülür.
sonra o yumuşacık olmuş, misler gibi kokan temiz ayaklar öpülür öpülür öpül... neyse ya bu konu yine fena yerlere gidecek :)

şaka bi yana ben bazen eşimin ayaklarını yıkıyorum. sonra da veriyorum mesajı, ayakların çok güzel kokuyo da işte bayıldım mis gibi ayakların var da vs..
böyle bi kaç sefer yaptım arada yapıyorum hala. o yüzden ayaklarını yıkayıp çorap değiştiriyor uzun süre ayakkabı içinde kalmışsa.

suni deri ayakkabılar giyerse de koku oluşabiliyor, aynı ayakkabıyı her gün giydirme arka arkaya. en az 2 gün arayla giysin.

o zaman o ayakkabıyı yıkama ımkanın varsa makıneye at hafif nemlıyken ıcıne bebe pudrası dok yıkama ımkanın yoksa eve getırt bebe pudrası dok
Tolin
O iş ayakkabıları yıkanmaz yıkanırsa bozulur. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Pudra fkarbonat falan bir ay kar ediyor sonra yine koku sorunu oluyor.

Benim eşimin 6 tane iş ayakkabısı var. Ki yurt dışından falan getirtiyor.
Her gün çorap değiştirir, farklı ayakkabı ile çıkar. Nafile o ayakkabılar varsa koku da var.
Tek yapılacak şey eve gelir gelmez yıkayacak, haftada bir baticonlu suya basacak.
limoncu28
Baticonlu su denedin mi?

Ay valla gülünecek konu değil ama çok güldümm çünkü babam geldi aklıma. Evde annem ablam ben yalvarırdık kokmuyo benim ayaklarım derdi allahımmm halılara koltuklara sinerdi o koku yavrum kıyamam annem boyuna koltuk silerdi. Şükür kocamın ayakları hiç kokmaz. Ama ablacım sende 7 yıldır çekiyorsun başta koyacaktın tavrını. İlişkinin en başında adam utanır bidaha yapamazdı :)) valla yukarda biri yazmış sıcak suya koy törpüle diye. Ne diyim hiç gocunmam bende yapıyorum seve seve sürekli değil ama bazen çok yorulmuş oluyo gel diyorum tabii biz yorgunluk atma amaçlı yaptığımızdan ben suyun içine buz atıyorum 5 10 dk bekliyo sonra çıkarıyo bende kremini sürüp masaj yapıyorum o bakımdan eşimde kendine bakmak zorunda hissediyo. Ama kokuya çare sıcak su ile yıkanan ayak, yeni ayakkabılar, bir çook çorap. Ayakkabının nemi iki günde anca gidiyor yani iki günde bir aynı ayakkabıyı giymesi gerek. Hergün aynı ayakkabıyı giyerse isterseniz hergün gülsularına yatırın o ayakları yine kolar

onu hic denemedim cnm ya gercekten ne saglıyo peki

buz da iyi fikirmiş özellikle yazın uzun saatler ayakta kalınmışsa çok iyi gelir be insana :)
ben kendimin ve eşimin ayaklarına karşı fetişist gibi bişeyim herhalde

adam o kadar özenmenize karşı utanır da kendi de bi sudan geçirir bence konu sahibi.
26 yıllık hayatımda anladığım şey bi insana kızarak söylenerek gönüllü şekilde iş yaptıramazsınız. ancak ikna yoluyla sevdirerek gerekirse karşılığında ödüllendirerek alışkanlıklarını değiştirmesini ve yeni alışkanlıklar oluşturmasını sağlayabilirsiniz

Bu derdinize nasıl bir çare bulabiliriz ki

İğrenç yaaa bi insan nasıl bu kadar pis olabilir ya valla keserim ayaklarını

Ayaklarını kokmasa bile hijyen açısından yıkaması gerekir o ayrı konu.ama belki de ayakkabısından kaynaklıdr. Eşim namaz kılar ve abdest alıp sonra ayaklarını kurutmadığı için terliği koku yapmaya başladı mesela. O terliği ben de giysem hemen ayağım kokar.. bence öncelikle ayağını yıkamasını önerin ardından da ayakkabısını değiştirin

Kocanın ayağında mantar yoksa ve aşırı terleme yapmıyorsa sorun ayakkabıda bence.
Kalitesiz ayakkabılar hava almıyor ve ayak terleyince koku oluyor. Bence eşinin ayakkabısını at yerine iki tane kaliteli ayakkabı al sırayla giysin. Ayrıca corabini da her gün değiştirirse hiç koku kalmaz.

ayakkabı koku yapsın yada yapmasın bir adam eve gelince karısı ayağın kokuyor dediği dakika gider yıkar ayağını bir dahada karısına laf dedirtmez,bir insan sağlığı yerindeyse herhangi bir engeli yoksa kendi ayağıyla kendisi ilgilensin bir zahmet,bir kadın kocasının ayağı kokmasın diye niye uğraşsın ayağın sahibi dururken.sonra bu kadın senden tiksinmez mi ,hem hangi yüzle sevişmek ister bu pis adamlar.ama sorsan onlardan temizi yoktur kesin.

Ayağım kokmuyor dediğinde çıkar çorabını sok burnuna bakalım kokuyor muymuş kokmuyor muymuş

onu hic denemedim cnm ya gercekten ne saglıyo peki
İş ayakkabıları ne kadar kaliteli olursa olsun bir süreden sonra koku yapıyor sebebi ise mantara sebep olması. Biraz da yatkınlık varsa ohooo facia.
Baticon antibakteriyel, 2 günde bir duştan sonra ılık suya biraz döküp ayakları içinde bekletirse ve iyice kurularsa o mantarı önlüyor. Ayakkabıya da karbonat ve pudra karışımı dökerse koku sorunundan kurtulursunuz.

belki soylenmistir gecmisi okuyamadim ama ozellikle ayakkabi satan magazalarda ve eczanelerde satilan ayakkabi ici aparatlari var hava almasini saglayan direk ayakkabiyla temasi engelleyen ve yikanabilen aparatlar kesin cozum olacaktir yeni bir ayakkabi alip bu aparatlardan da icine yerlestirip duzenli temizlerseniz kokudan eser kalmaz tavsiye ederim artik o aparatlari kullanmaya da itiraz etmezler sanirim

Konu sahibi bence ayak kokusunu onleyen ozel spraylerden al.
Bi arastir.

Pavlov misali yani ödül ceza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…