kocamın balık tutma sevdası :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi bga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
77
24
88
arkadaslar ben bunaldım bıraz. eşim vardıyalı calısıyor. sureklı gorusemıyoruz. gunduzde oldugu zamanlarda da ya mısafır var ya dugun dernek ya baska bırsey. yenı evlıyız 1 sene yı gectı ama sorsanız o kadar az gorusuyoruz kı. ben basbasa kalmayı özledım ve eşim yrn balıga gıdecegını soyledı.ben aksam bı fılm acıp ızlerız dıye beklerken yıne yok. ılk zamanlar boyle degıldı. haftasonu da mısafır vardı yenı gıttıler. ben sanıyordum kı bu hafta o da gunduzdeyken gorusuruz. cok uzuluyorum ne yapmam gerek bılmıyorum.

KOnusmayı denediniz mi söylemezseniz rahatsız olduğunuzu farketmeyebilir . Eğer konuştuysanız ve o haka yapmaya devam ediyorsa tekrar deneyin olmazsa da artık onun yaptığını sizde ona yapın . Onun evde olacağı vakitler sizde dışarı çıkın arkadaslarınıza ailenize gidin . Biz biraz fazla düşüyoruz üzerlerine şımarıyorlar .

örgu örmeyı sevıyorum genelde o gecedeyken yapıyorum. o gunduzdeyken fılm ızlerız muhabbet ederız dıye yapmıyorum. kırk yılda bı aksam sınır oldum yıne balıga gıtme muhabbetınden bende örgü ördüm. sonra soyledım balıga gıdecekmıssın bende örgü öreyım o zaman nasıl olsa gıtmeye karar verdın dedım.o da hobılerımı yapmayayım mı sende örgü örüyorsun dıye soylendı bıraz. ama benım takıldıgım konu aslında balıga gıtmesı degıl, ben yorgunum deyıp erkenden yattıgı zamanlar da oluyor ama bır plan yapacagımız fılm ızleyecegımız zamanlar balıga gıdeyım ben dıyor. evde vakıt gecırmeyı sever normalde ama evde oldugunda da sureklı uykuda. balıga gıtmesıne bırsey dedıgım yok sadece gorusecegımız vakıt gecırecegımız haftalarda gıtmesıne bozuluyorum.

Erkekler malesef bayanlar gibi ince düşünceli olmuyor.Sen romantik bir akşam geçirelim istersin o maç izlemeyi tercih eder.Sanırım evlenince nasılsa her zaman beraberiz düşüncesi erkekleri hobilerine daha çok yaklaştırıyor.Biraz soğuk durun anlarsa adım atabilir.

Reactions: bga
Beraber gidin balık tutmaya.Maksat beraber vakit geçirmek değil mi?
beraber gıdelım bende ıstıyorum ama calısıyorum o benım ıs yerımden uzakta bır yere gıdıyor. bı saat kalıpta gelmıyor. uc dort saat kalıyor en az. ev hanımı olsam gıderım onunla gunduzde yatıp uyurum ama ertesı gun işe gıdecegımden olmuyor malesef.

Balığa ne sıklıkla gidiyor her gündüz izninde gidiyor mu? Siz de misafir kabul ediyormuşsunuz o gündüz evdeyken kabul etmeyin.belki o da bundan rahatsız oluyordur inadına gidiyordur.

Balığa ne sıklıkla gidiyor her gündüz izninde gidiyor mu? Siz de misafir kabul ediyormuşsunuz o gündüz evdeyken kabul etmeyin.belki o da bundan rahatsız oluyordur inadına gidiyordur.
yok gunduz calısıyorum. haftasonu gelen mısafırlere de musaıtsek beraber karar verıyoruz yanı gelsınler mı gelmesınler mı dıye. o yorgun veya bı planı varsa sonrakı haftaya ertelıyoruz. haftaıcı genelde kendı arkadasları gelıyor. o konuda sıkıntı yapacagını sanmıyorum.

Ben sizin misafiriniz sanmıştım kendi arkadaşlarıymış. Akşama dönmüyor mu balıktan ? Siz akşam işten döndüğünüzde eve gelmiş olmuyor mu?

Ben sizin misafiriniz sanmıştım kendi arkadaşlarıymış. Akşama dönmüyor mu balıktan ? Siz akşam işten döndüğünüzde eve gelmiş olmuyor mu?
yok yanlıs anlattım sanırım. yrn gıdecek mesela iş cıkısı gıdecek. aksamda iş yerınde kalacak oradan işe gıdecek. yrn gece hıc gelmemıs olacak yanı.

o gitmiyor mu işe ertesi gün

gündüzcü dediğiniz 8-16 değil mi

bir de o zamanlarda misafir çağırmayın mesela

ne bileyim ben 10 yıllık evliyim misafirim sınırlıdır o da ben ne zaman uygunsam o zaman gelmelidir

yok yanlıs anlattım sanırım. yrn gıdecek mesela iş cıkısı gıdecek. aksamda iş yerınde kalacak oradan işe gıdecek. yrn gece hıc gelmemıs olacak yanı.

bunu şimdi gördüm o nasıl şey öyle

gitsin gelsin yani ille de yatacak kadar mı kalmalı

ayrıca balıkları ne yapıyorlar ya da üstlerini başlarını nasıl iş yeri orası

gececi gündüzcü deyince fabrika sanmıştım ben fabrikada mı yatacak

santıyede calısıyor orada odaları esyaları var zaten. normalde evden gıttıgınde de ustunu degıstırıyor iş yerınde. dolapta var buzluk balıkları oraya koyuyor. ya da o aksam balık az olmussa bazen eve gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…