Kocamın bana orospı deyip bogazıma sarılması

kadersizdepresif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
77
-14
3
27
Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…

Cocuk yapmayın.

Asıl sorunlarını çözmeye cesareti olmayan insan davranışı sizinki. Aklınızca rahat yürürüm diye seçtiğiniz yöntem de elinizde patlamış. Böyle yaparsanız asıl sorunlar çözülmeyecek, üstelik kendi kendinizi itibarsızlaştırıyorsunuz böyle.

Şiddete karşıyım,el kaldırmamalı,o diline de sahip çıkmalıydı.izin vermişsiniz daha önceside vardır bunun yoksa ilk defa mı bunu yaşadınız? Daha öncesi de varsa ilk vukuatında ilk uçakla evinize dönmeliydiniz.

Çok kez oldu malesef bi kere de otele tatile Gittik danışmada kş kıza baktı bende ona baktın dedim yalancı kaltak dedş bana

Eskiler canınızı sıkıyorsa hiç girmeyin. Erkekler eski konuları açınca ya da kendinde olan eksikleri söyleyince gururlarina dokunup saçma sapan hareketler yapabiliyorlar. Eğer size küfür etmesini istemiyorsanız bı sure aranıza mesafe koyun ve onu affetmeyin. Hatta ağlamayın. Çıkın odadan işlerinizi yapın. Güçlü olun. Erkekler ağlayan kadınları görünce güçsüzlüklerinden cesaret alıp aynı şeyleri tekrarlarlar. Başınız dik olsun. Bunlarda geçecek. Üzülmeyin.

Deli misiniz divane misiniz?
Bu evlilik falan değil.
Bilmem kaç sene önceki meseleyi hatırlayıp laf sokmak nerden aklınıza geldi herşey iyi hoşken.
Onun da aklına bu küfürleri etmek nerden geldi şu kadarcık mevzudan.
Hele annenizin tavrı...
Boşanmayacağınız, arkanızda kimsenin olmadığı bir evlilikte bari bundan sonra gözünüzü kulağınızı dilinizi kapatın da boş yere küfür yemeyin.

Ki anladığım kadarıyla da daha önce sizi kovar nitelikte kavgaları olmuş.

Üstelik annenize de küfür etmiş. Ağız alışkanlığı falan dinlemem parçalarım o küfürü eden kişiyi. Bir de anneniz adam haklı diyor.

O küfrü ilk kez mi ediyor size? Bunlar çok iğrenç sözler.
Anneniz de kocanıza hak vermiş bir de. Size üzüldüm. Hiçbir kadın buna maruz kalmasa keşke. Bu küfrü hiçbir davranış haklı çıkaramaz. Tansiyonum oynadı yerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…