- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Evet çok kez siktşr git dedi bana sayısını hatırlamıyorumDeli misiniz divane misiniz?
Bu evlilik falan değil.
Bilmem kaç sene önceki meseleyi hatırlayıp laf sokmak nerden aklınıza geldi herşey iyi hoşken.
Onun da aklına bu küfürleri etmek nerden geldi şu kadarcık mevzudan.
Hele annenizin tavrı...
Boşanmayacağınız, arkanızda kimsenin olmadığı bir evlilikte bari bundan sonra gözünüzü kulağınızı dilinizi kapatın da boş yere küfür yemeyin.
Ki anladığım kadarıyla da daha önce sizi kovar nitelikte kavgaları olmuş.
Canım eskilere takılmaya kalksak inan hiçbirimiz yürütemeyiz evlilikleri 2 gün önce değil 2 ay önce değil 2 sene önce.... koca hatalı sen hatalı sana orospu diyen kocana hak veren annen daha hatalı Allah sabır versin çocuk yapmayın bir 5 10 yıl iyice bir büyüyün olgunlasin çocuk her zaman olurLütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Evet çok kez siktşr git dedi bana sayısını hatırlamıyorum
Onun yaşı 42 ben 31 zaten bende bebek istiyordum ama bebeğe yazık vazgeçtimCanım eskilere takılmaya kalksak inan hiçbirimiz yürütemeyiz evlilikleri 2 gün önce değil 2 ay önce değil 2 sene önce.... koca hatalı sen hatalı sana orospu diyen kocana hak veren annen daha hatalı Allah sabır versin çocuk yapmayın bir 5 10 yıl iyice bir büyüyün olgunlasin çocuk her zaman olur
Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
2 aydır beraber olmadım ev bok götürüyorBu adamla sevişmeye, arkasını toplamaya devam.
Yaşınız da küçük değilmiş. Olgun olmanız gereken yaşta ergen ergen hareketlerOnun yaşı 42 ben 31 zaten bende bebek istiyordum ama bebeğe yazık vazgeçtim
Ben bebeğim olsun hep istiyordum sma böyle bi evliliğe böyle bi adam baba olmayı hak etmiyorSiz alişmişsiniz, anladığım kadarıyla bu ilk vukuatınız değil . Hakaret edilip dövülüyorsunuz.Bir kaç gün sonra minnoş minnoş evlilik hayatına devam. Akıl istiyorsanız boşanin ,yok olmaz derseniz çekin ama susun olur olmaz geçmişi deşmeyin asla ama asla çocuk yapmayın . Şiddet içinde bir yuvayı hak etmiyor çocuklar günah ( çocuk olunca adam ,evlilik düzelmez bu yanılgıya düşmeyin)
Boşanmak baba evine dönmek istemiyorum ondan çekiyorum zaten yoksa mutlu değilimİşe gir ve boşan.
Boşanmam diyorsan da uslu dur o zaman.
İtaat et saygıszlık etme ki daha fazla dayak ve küfür yeme
Baba evine dönmek istemiyorum zaten ordan kaçtım , bu adamı mecburen çekiyorum çok mutsuzum çokBu şiddetin bahanesi olmaz, o ağzı bozuk, kendinden kas gücü olarak zayıf dişine el kaldıran soğan erkeğini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın; ama siz de bu adama neden tahammül ediyorsunuz? Kaç kere sövmüş, dövmüş; ne olması gerekiyor bir gün ümüğünüzü sıkıp sizi öldürmesi mi gerekiyor, sonra ne anlamı kalacak?
Çalışırsan baba evine dönmek zorunda kalmazsın zatenBoşanmak baba evine dönmek istemiyorum ondan çekiyorum zaten yoksa mutlu değilim
Baba evi boğazı sıkan el oğlunun ağız kokusunu çekmekten daha mı kötü? Ağzını dinleyeceksem anamın babamınkini dinlerim.Boşanmak baba evine dönmek istemiyorum ondan çekiyorum zaten yoksa mutlu değilim
Kadın sığınmaya gidin, işe girin evde hasta bakın.İnanin kendi başına mücadele etmek, çalışmak, dayak yemekten,hakarete uğramaktan daha zor değilBoşanmak baba evine dönmek istemiyorum ondan çekiyorum zaten yoksa mutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?