Kocamın bana orospı deyip bogazıma sarılması

Kavga adamın keşke o an vazgeçseymişsin demesinden çıkmamış sizin iki sene önceki iadeyi ziyarette neden aşağı inmediğini sorgulamanızdan başlamış önce bunu anlayın. Zaten problemli olan bir evliliğiniz varken bide aranıyormuş gibi çok gereksiz bi konu açmışsınız oda size aranmanızın karşılığı olacak bi cevap vermiş. Adam adam değil zaten o konuya girmiyorum da sizde çok masum değilsiniz kaşınıyorsunuz.

Adam toksik.
Konu sahibine gözün üstünde kaşın var diyip bence yine kavga kıyamet çıkaracak bir tip.
Ağzıyla kuş tutsa da neden iki tane tutmadın der bence.
Manipüle edilmeye alışmışsınız ama diyecek bir şey yok.
Ayrılmazsınız zaten.

O değil de annenize, a*ına koyduğumun kızı dedi dediniz mi? Damadının kendisine ettiği küfürden haberi var mı? Buna da haklı adam dedi mi?
Siz evet, başta hatalısınız. Durduk yere geçmişte şunu yapmadın bunu yapmadın diye takıntı yapıp da hesap sormak saçma bir davranış. Ama dayak yiyip annenize sövdürecek kadar da değil. Bunu hiçbir şekilde hak etmiyorsunuz. Kimse etmez zaten.
Kocanızla devam etmeyin zaten. Fakat anneniz de bir garip. Kızı dayak yemiş, namusuna laf edilmiş daha damadını haklı buluyor. Yetiştiğiniz aile bir acayip, seçip yuva kurduğunuz adam ayrı acayip. Acıdım size valla.

Zaten acınacak haldeyim malesef o kadar mutsuzum ki anlatamam keşke ölsem

Konularını birbirinden tuhaf. Değişik bir kafa yapınız var

Boşanmak baba evine dönmek istemiyorum ondan çekiyorum zaten yoksa mutlu değilim
31 yaşındasınız aile evine dönmeden de bir yol bulabilirsiniz kendinize. Ama madem illa çekeceğim bu evliliği diyorsunız, geçmişi deşip söylemeyin, hakaret, küfür, siddet bunları yaşayıp yutacağıniza kendinizi korumaya çalışın bu muhabbetlerden. Yapılacak başka bir şey yok.

Son düzenleme:
Zaten acınacak haldeyim malesef o kadar mutsuzum ki anlatamam keşke ölsem
Aaaa sakın ha.
Anladığım kadarıyla aileniz yanınızda olmaz, hemen boşanamazsınız. İşiniz de yok malum.
O zaman önce işe girip para biriktirin derim. Korunun bu süre zarfında tabi, asla hamile kalmayın. Ev tutacak kadar paranız olduğunda da boşanırsınız.

Çalışmaya kalksanız döver mi sizi bu yaratık?
Öyle bir şey yaparsa gidin kadın sığınma evine. Oradan iş bulup çıkarsınız belki başka şehirde vs. Ayrıca mutlaka boşanın, aile evine de koca evine de muhtaç değilsiniz.

Anneme yazdım bana defol senim gibi evladım yok dedi

Eşiniz normal değil pisliğin teki evet ama sizde normal değilsiniz. Yaşınız küçük değil bu adamdan dayak yemek zorunda mısınız. Kendinize gelin o söylediği sözler normal mi ?

İstediğini söyleyen istemediğini işitir demişler. Durup dururken 2 sene öncesi için laf sokmaya ne gerek vardı? Sonra gelen cevaba böyle bozulursunuz. Arada saygı kalmamış. Bu evlilik bitmiş aslında. Yapılacak şey belli. Madem boşanmaya niyetiniz yok dilinizi tutun hiç değilse kavga gürültü, küfür olmadan yürütün evliliğinizi.

Iliskinin seviyesizligini gectim, kadınları da anlamak mümkün değil, kadinlar anlatirken "gülerek soyledim, şaka yaptım" bilmem ne, hanimefendi uzerinden 2 sene geçmiş, ister öküz ölmüş ortaklik bitmiş deyin, ister alan almış satan satmış deyin kabaca ama yani 2 sene geçmiş adam huzurlu huzurlu bir pazar günü oturmuş, siz yapinca şaka, adam cevap verince "çok kırıldım" yok öyle... ayrica kocaniz daha once de size o***pu demis, söz vermişmiş bir daha demeyecek diye, cok ozur dilerim ama size o***pu diyen adamin koynuna mi giriyorsunuz?

Böyle davranmasi şık bir durum degil .ama sende hic susmamişin ateşlemişin .o küfürleri ettikten sonra bu evliligi hic saglikli bulmuyorum .sizin cocugunuzun oldugunu ve o cocugun şiddet dolu bir ailede yaşicak cocuk yapmadan bence siz boşanin .bu davranişlarla küfürlerle bir evlilik yürümez

Birincisi asla çocuk yapmayın bu adamdan.
O… olacak ne yapmışsınız? Bu çok ağır bir kufur.
Anneniz her zaman siz ne anlatırsanız onu bilir. Takılmayın annenize bence.
Çalışıyor musunuz?
Bence vakit kaybetmeden ayrılın saygı bitti mi hic bir şey kalmıyor ortada yuva yıkmak kolay mı derler ama kolay inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…