- 2 Haziran 2023
- 28
- -5
- 1
- 22
- Konu Sahibi balahatunnn
-
Kocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa
Bile bile evlenmişsin zaten neden ağlıyorsun ki şimdiKocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa
Sevmiyor, güveniyor sizin aksinize. Siz sevdiğiniz, o güvendiği için bu evlilik oldu.Kocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa
Sizcede burada bir tezatlık yok mu? Seven insan aldatmaz. Bir kere aldatan kadında adama eskisi gibi güvenemez.benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor
Haklısın ama günahının da almış olabilirm sonuçta askerde diyorum teldonu her dk elinde ne gezsin diyorum ama içimde bir kuşku varSevmiyor, güveniyor sizin aksinize. Siz sevdiğiniz, o güvendiği için bu evlilik oldu.
Yanlız bir görücü usulü evlendik ve çocukluk arkadaşı dik kardeşim bunu bilsen iyi olurYahu eli işte gözü oynasta,aynı anda 5 kadına birden bakan adamlarla flört edip kendinize aşık ettiğinizi sanıyorsunuz.
Ki en klasik yalanlar şunlardir..
Sen diğerlerinden farklısın,sen başkasın..
Seninle farklı..
Hani bunun adı asktiihh,bihter kulaklarin çınlasın.
Sonrada ağlamalar,zirlamalar..
İnsta şifresini de koştur koştur bu yüzden mi değiştirdi?Haklısın ama günahının da almış olabilirm sonuçta askerde diyorum teldonu her dk elinde ne gezsin diyorum ama içimde bir kuşku var
Ben de iatemdim dedim askere gitsin gelsin ama aile ler düğün tarihini belirtmiş tiNisanliyken sinyal vermis zaten?
Bu kadar capkinken de askere gitmeden evlenmek buyuk cesaret
E tamam işte.. Cocukluktan beri tanıyorsun ,çapkın diyorsun,üzerine nisanliyken de kizlarlarla yazisti diyerek ekliyorsun ; bu görücü olmuyor ki.Yanlız bir görücü usulü evlendik ve çocukluk arkadaşı dik kardeşim bunu bilsen iyi olur
İşte o konu beni yiyor Instagram kullanma izin vermez aşırı kıskanç biri bir yere gezmeye gidince elimi bırakmaz sırf erkekler bakmasın diyeİnsta şifresini de koştur koştur bu yüzden mi değiştirdi?
Ailene "tam emin degilim biraz daha tanimak istiyorum bi askere gidip gelsin" deseydinBen de iatemdim dedim askere gitsin gelsin ama aile ler düğün tarihini belirtmiş ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?