Kocamın başka kızlarla telefonda konuştuğunu düşünüyorum kafayı yiyecem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

balahatunnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
28
-5
1
22
Kocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa

Oww askerde etrafında bir sürü kadın doludur şimdi.
Nasıl evlilikler yaşıyorsunuz siz ya. Daha büyümeden çoluk çocuk evlenince böyle oluyor işte

Ama bu güvensizlik hissi ile nasıl evlendin çok zor olmayacak mı senin için böyle hissettigin bir hayat

Bile bile evlenmişsin zaten neden ağlıyorsun ki şimdi

Sevmiyor, güveniyor sizin aksinize. Siz sevdiğiniz, o güvendiği için bu evlilik oldu.

benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor
Sizcede burada bir tezatlık yok mu? Seven insan aldatmaz. Bir kere aldatan kadında adama eskisi gibi güvenemez.
İsteyin şifresini madem. Vermiyorsa bir şeyler gizlediği belli olur zaten. Haa ama boşanmayacaksanız da (ki muhtemelen boşanmazsınız nişanlıyken bile affetmişsiniz) daha fazla deşmeyin.

Yahu eli işte gözü oynasta,aynı anda 5 kadına birden bakan adamlarla flört edip kendinize aşık ettiğinizi sanıyorsunuz.
Ki en klasik yalanlar şunlardir..
Sen diğerlerinden farklısın,sen başkasın..
Seninle farklı..
Hani bunun adı asktiihh,bihter kulaklarin çınlasın.
Sonrasin ağlamalar,zirlamalar..
100 kişiyle gezmiş adam sizinle nisanlaninca ikrameye çıkmış gibi sevinmekten vazgeçin bence

Yanlız bir görücü usulü evlendik ve çocukluk arkadaşı dik kardeşim bunu bilsen iyi olur

Yanlız bir görücü usulü evlendik ve çocukluk arkadaşı dik kardeşim bunu bilsen iyi olur
E tamam işte.. Cocukluktan beri tanıyorsun ,çapkın diyorsun,üzerine nisanliyken de kizlarlarla yazisti diyerek ekliyorsun ; bu görücü olmuyor ki.
Sen zaten biliyorsun neyi aldığini,kiminle nişanlandığını ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…