- 2 Haziran 2023
- 28
- -5
- 1
- 22
- Konu Sahibi balahatunnn
-
Ama evelndikten sonra düzeldi gerçekten telefonu hep elimde di askerdeken Instagram girdim bir iki kez kızdı hepsi küfür baz arkadaşların mesajlarını görme dedi ama kız yoktu hepsini takip ten çıkarmış tiE tamam işte,çocukluktan beri tanıyorsun adamı,çapkın diyorsun,bu görücü olmuyor mi.
Sen zaten biliyorsun neyi aldığini ?
Tebrikler çatır çatır aldatılıyorsunuz. Kişi işi yine kendinden biliyor, o yüzden bu kadar huzursuz. Adamın gözler fıldır fıldır.İşte o konu beni yiyor Instagram kullanma izin vermez aşırı kıskanç biri bir yere gezmeye gidince elimi bırakmaz sırf erkekler bakmasın diye
Seviyorum ben beni aldattı demiyorum sadece şüpheleniyorum kardeşim dedimBu adamdan çocuk isteme sebebiniz ne pardon?
Şüpheleniyorsanız güveniniz yoktur, güveninizi kıracak şeyler yapmıştır ki yapmış işte. Çocuk düzeltecek mi sanıyorsunuz?Seviyorum ben beni aldattı demiyorum sadece şüpheleniyorum kardeşim dedim
Mont yakıyor karşiiim..Seviyorum ben beni aldattı demiyorum sadece şüpheleniyorum kardeşim dedim
Zamana bırakmıyorum ikimiz de severek evelndik ve onun bana olan sevgisinden de eminim nişanlı iken yakaladım derken kız selam yazmış oda as kimsin yazmış böyle okuldan bir arkadaşi di ama fazla samimi lerdiŞüpheleniyorsanız güveniniz yoktur, güveninizi kıracak şeyler yapmıştır ki yapmış işte. Çocuk düzeltecek mi sanıyorsunuz?
İşyeri tuvaletinde, arşivinde, deposunda aldatanlar biliyorum, karılarının son ana kadar ruhu duymadı. Her şey telefon değil, kaldı onun da kolayı var, 2.telefonu da yapar adam trafiğe göre.Ama evelndikten sonra düzeldi gerçekten telefonu hep elimde di askerdeken Instagram girdim bir iki kez kızdı hepsi küfür baz arkadaşların mesajlarını görme dedi ama kız yoktu hepsini takip ten çıkarmış ti
Hayır 21Yaş 19 mu
Ketempereye geldiniz yani. Var bu adamda bişey ben diyeyim, ailesi koşa koşa evlendirdiğine göre daha askere gitmemiş adamı..Ben de iatemdim dedim askere gitsin gelsin ama aile ler düğün tarihini belirtmiş ti
Vala ben kafam rahatlaması için geldim siz beni daha çok kuşkuladirdiniz ama ben çok kıskanç biriyim ondan da olbir diye düşünüyorumİşyeri tuvaletinde, arşivinde, deposunda aldatanlar biliyorum, karılarının son ana kadar ruhu duymadı. Her şey telefon değil, kaldı onun da kolayı var, 2.telefonu da yapar adam trafiğe göre.
Bence deKendi kafanızı yiyeceğinize kocanızın kafasını yiyin daha iyi değil mi?
Kıskanç olan siz değilsiniz, eşiniz. Başka erkeklerle konuşan kadınla hayatta evlenmezdi, ama siz evlenmişsiniz.Vala ben kafam rahatlaması için geldim siz beni daha çok kuşkuladirdiniz ama ben çok kıskanç biriyim ondan da olbir diye düşünüyorum
Gençken çapkın,nişanlıyken bile aldatmış ama sizi çok seviyor hmmm tmm.Kocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa
En önemlisi de "geçmişinin temiz olması (!)". En büyük motivasyon bu adamın. Yemek temizlik falan çok anlamasa da olur. Öğrenir ne olacak?Gençken çapkın,nişanlıyken bile aldatmış ama sizi çok seviyor hmmm tmm.
Siz kendinizi daha çok sevin,ama gerçekten sevin,ha bir de sevgi böyle birşey değildir o sizin herşeyi sindirmenizi , temizliği,düzeni evde hazır durumda kadını sevmiştir......
Ona söyledim neden konuştun yemin ederim okuldan arkadaşım dedi ben ağlamaya başlayınca oda ağladı bana vicdan azabı çektiğini söyledi evelndikten sonra bir yanlışını görmedim ama insan güvenemiyor herhalde baba sevgisinden mahrum kaldığım için kocamı çok kıskanıyorum kimseyle paylamsak istemiyorum diyorumGençken çapkın,nişanlıyken bile aldatmış ama sizi çok seviyor hmmm tmm.
Siz kendinizi daha çok sevin,ama gerçekten sevin,ha bir de sevgi böyle birşey değildir o sizin herşeyi sindirmenizi , temizliği,düzeni evde hazır durumda kadını sevmiştir......
Doğu da tüm erkekler böyle maalesefKıskanç olan siz değilsiniz, eşiniz. Başka erkeklerle konuşan kadınla hayatta evlenmezdi, ama siz evlenmişsiniz.
İşte kıskançlar o yüzden. Siz de kendinizi kıskancım sanın.Doğu da tüm erkekler böyle maalesef
Adamdaki akla bak, bulmuş yavru ceylanı.. Yakında hamile de bırakır, zaten bi yere kımıldayamazsınız. Daha rahat yapar yapacağını. Ağlamaz da artık. Bunlar iyi günleriniz.Ona söyledim neden konuştun yemin ederim okuldan arkadaşım dedi ben ağlamaya başlayınca oda ağladı bana vicdan azabı çektiğini söyledi evelndikten sonra bir yanlışını görmedim ama insan güvenemiyor herhalde baba sevgisinden mahrum kaldığım için kocamı çok kıskanıyorum kimseyle paylamsak istemiyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?