- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
- Konu Sahibi balahatunnn
-
Şifresini isteyin.Kocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa
Belki eve bağlanır 80’lerden kalma bahaneBu adamdan çocuk isteme sebebiniz ne pardon?
Yoksa yoksa...İşyeri tuvaletinde, arşivinde, deposunda aldatanlar biliyorum, karılarının son ana kadar ruhu duymadı. Her şey telefon değil, kaldı onun da kolayı var, 2.telefonu da yapar adam trafiğe göre.
Belki eve bağlanır 80’lerden kalma bahanekendisi zaten evine bağlı biri galiba kendimi çok iyi analtamdim diye düşünüyorum nişanlı iken bir hata yaptı ama ben çok kinsac olduğum için onu paylasmadim için arkadaşı ile konuşması bile bana farklı geliyor
Böyle bir ülkede 100 kişiyle gezebilmiş adama âşık olunması da hiç şaşırtıcı değil ama.işin bir de bu boyutu var.Yahu eli işte gözü oynasta,aynı anda 5 kadına birden bakan adamlarla flört edip kendinize aşık ettiğinizi sanıyorsunuz.
Ki en klasik yalanlar şunlardir..
Sen diğerlerinden farklısın,sen başkasın..
Seninle farklı..
Hani bunun adı asktiihh,bihter kulaklarin çınlasın.
Sonrasin ağlamalar,zirlamalar..
100 kişiyle gezmiş adam sizinle nisanlaninca ikrameye çıkmış gibi sevinmekten vazgeçin bence
Ben zırt pırt hesabına giriyor dum dm kutusu hep erkek arkadaşları benimki de merak okuyordum küfürlü espirli yani sıradan erkek muhabeti diyelim ve o bana mesajlarda küfür olduğunu okumamami ve çok kıskaç biri olduğunu söylediŞifresini isteyin.
Bekarlik hayati beni ilgilendirmezBöyle bir ülkede 100 kişiyle gezebilmiş adama âşık olunması da hiç şaşırtıcı değil ama.işin bir de bu boyutu var.
Ama seninki onu ilgilendirir? Sen öyle erkeklerle falan konuşsan evlenmezdi ki.Bekarlik hayati beni ilgilendirmez
Peki aldatılmasını bağladığı sonuç. Şaka mısınız?bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyo
O kadar âşıksan biraz gözlerini kapatıver sen de.ne yapalım yani.Ben zırt pırt hesabına giriyor dum dm kutusu hep erkek arkadaşları benimki de merak okuyordum küfürlü espirli yani sıradan erkek muhabeti diyelim ve o bana mesajlarda küfür olduğunu okumamami ve çok kıskaç biri olduğunu söyledi
DegilmiAşko bulmuş senin gibisini tabi eve bağlı olur, arada dışarda ıslak hamburger de çeker canı ama, kaç gün zeytinyağlı yiyecek?
Siz bu düzeni değiştirmek için ne yaptınız? Bu adamlar böyle diye diye kabul edin onlar her haltı yesin iki ağlasın sizlasin yelkenler fora...Doğu da tüm erkekler böyle maalesef
Aldatıldığını lanse ettiği olayda kızın birinin kocişkosuna slm yazıp kocişkosunun as kimsin yazmasıymış. Şimdi adama mı üzülsem sana mıPeki aldatılmasını bağladığı sonuç. Şaka mısınız?
Yok aşıklarmış birbirlerine. YersenBelki eve bağlanır 80’lerden kalma bahane
Adam bağlıymış zaten ahahahhahshdhd nasıl bağlanmaksa artık bu. Kaynana falan darlıyordur, hani nerde kaldı çocuk, yoksa sıkıntı mı var hee heeee diye.Belki eve bağlanır 80’lerden kalma bahane
Aileniz niye sizi koştur koştur evlendirmeye çalıştı, bu kadar mı sevmiyorlardı evlatlarını?Ben de iatemdim dedim askere gitsin gelsin ama aile ler düğün tarihini belirtmiş ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?