Kocamın Başkasına Aşık Olduğunu 20 Günlük Gelinken Öğrendim

Siz ne yaptınız?[/QUOTE]
Ben boşanma aşamasındayım şuanda Benim öğrenmem de tıpkı arkadaş gibi telefonda watsaptan ben ailemin yanındayken konuşup kızı pardon kız değil kadın çünkü (kendiside boşanmış ve çocuklu bir bayan) Daha sonra iş kazası geçiriyo kendisi allahın işine bak ben öğreniyim diye apar topar gidiyorum yanına telefonunu ve kıyafetlerini veriyolar bana bende şüpheleniyorum zaten çünkü soğuk ilgi yok kıskanmak yok kadın erkek ilişkisi sıfır... açtım telefonu görünce beynimden vurulmuşa döndüm krizler geçirdim tabi onu o durumda yanlız bırakmadım yüzünede vurmadım iyileşince aldım karşıma konuştum neden böyle yaptın dedim tabiki erkeklerin klasik savunma mekanizması inkar etmektir.Oda inkar etti ve başkalarının üstüne attı bende bunu öğrenmeden kafamı rahatlatmadan yapamazdım herşeyi öğrendim meğer bu kadını çok sevmiş istemiş ailesi istememiş zorla benimle evlendirmişler falan ....

İlla evli kalacagim o da beni sevsin diyorsan bence tek sansin seni kaybettigine kesin olarak inandirmak. İste o zaman sen kiymetli olacaksin...

Adam resmen sizi kullanmış. Diğer kadından yüz bulamayınca size dönmüş.
Hala ısrarla eşim iyi diyip diğer kadını kötüleme gayretinize şaşırmamak elde değil.
Adam dizinle dalga geçmiş hanımefendi. Sizinle oynamış. Sizi diğer kadına karşı koz olarak kullanmış.
Gururumuzu daha ne kadar ayaklar altına alabilirsiniz ki.
Cidden sizin gibi hala eşimi aklama çabasındaki kadınlara kızıyorum.

Başkasını seven bir adamla evli kalmam. Bu ne gururdan ne başka şeyden, parçalar bu durum beni sadece üzüntümden bitiririm. Yaşadığın şey çok ağır gerçekten. Sabredeceğim diyorsan sabret ama bu süre içerisinde ruhsal durumunu korumalısın. Seni depresyona, çaresizliğe, boşluğa itmesine izin verme yaşadıklarının.
:KK50:

Aslında kendinizi de bu kadar iyi ifade ederken , niye bu esaret ?

Yazık canınıza , kızınıza..

Bi kadının hayatında illa ki bi erkek olması gerekir fikri artık bana saçma gelmeye başladı.

Sizde biraz düşünün , bu evlilikte en az daha önce ki 2 evliliğiniz kadar yıpratıcı olacak gibi duruyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

İlla evli kalacagim o da beni sevsin diyorsan bence tek sanain seni kaybettigine kesin olarak inandirmak. İste o zaman sen kiymetli olacaksin...

Sabrım tükenmeye başladığında büyük olasılıkla bu yola başvuracağım son sözü söylemeden evvel.

Allah insana tüm eşekliklerine rağmen daima bir kapı açar çünkü onun adı Rahman ve Rahimdir. bazılarınız olumsuz eleştiri yapabilirsiniz belki ama benim bu ilişkiye tutunuşum ona bir lutuf Allah'tan çünkü benden sonra o kafa ile dikiş tutamaz hiç bir evliliğinde. iç sesim bunları fısıldıyor bana belki de akıl oyunudur bilmiyorum. Ama hislerim neredeyse hiç yanıltmadı beni.

Terapiye gitmeyi ikimizde istiyoruz çünkü bu kuşkucu halimden rahatsız oluyor eskisi gibi olalım istiyor, çözülmesi gereken maddi problemler var İstanbul da işinin ehli ve uygun seans ücretli bir aile terapisti arıyorum.

Yani siz onun kurtarıcısısınız bir nevi. Ben buna pek katılmıyorum.
Değişen insan çok çok nadirdir... Tepenize de çıkabilir iyice.
Sabrın sonu selamettir lafına inanırım ama böyle insanlara karşı pek işlediğini sanmıyorum, çoğu kişi kendinden veriyor ve olan kendine, zamanına oluyor.
Eşinizin yaptığı şeyler "özüne" yakışmayan şeyler, sizi kandırmış, hala laylaylom derdinde hatta o başkasına yazdığı mesaja bakarsak, çünkü muhtemelen sevmediği için ona anormal gelmiyor bazı şeyler.
Hislere inanırım, eğer duygularınızla karışmıyorsa, bu 3. evliliğim bu da bitmesinden öteyse umarım istediğiniz mutluluğa ulaşırsınız o zaman, çok da denecek bir şey yok ama bana boşanmaktan kaçma hissi veriyorsunuz daha çok.
Kuşkucu olmanız kadar normal bir şey yok, ne bekliyordu ki, ağır bir şey size bu yaşattığı, unutturması çok zor.
Terapi umarım çözüm olur.

yani burada da saçmalamış
size aşık olmayabilir ama sadık ve saygılı olduktan sonra aslında yürütebilirsiniz
sadakat önemli...
bir gün o kadın bir ışık yaksa bırakıp gider mi sizi?
güvenebiliyor musunuz?

Ben bu konuyu açtım defalarca, cevap verirken yüzünün her karesini kazıdım hafızama, inan yüzünde ve sesinde uyuşturucu bağımlısı birinin temizlenmeye başladığı dönemde yakınlarına ne olur istesem de yalvarsam da uyuşturucu vermeyin ben o günlere dönmek istemiyorum dercesine bir yakarış vardı. Çok acı çektim ve ben ona evde bırakıp işe gidecek kadar bile güvenemedim çünkü çok cahilce ve fevri hareketleri vardı. Ben onunla mutlu olamazdım bunu aklım başımdayken tüm kalbimle söylüyorum ondan bana eş olmazdı ne olur unut önümüze bakalım ben sizinle mutluyum diyor.

Terapiye gitmeyi ikimizde istiyoruz çünkü bu kuşkucu halimden rahatsız oluyor eskisi gibi olalım istiyor, çözülmesi gereken maddi problemler var İstanbul da işinin ehli ve uygun seans ücretli bir aile terapisti arıyorum.

Sizi bu hale getiren kendisi birde rahatsız mi oluyormus?

Üzüldüm adınıza. Ama bu durumu çekmek zorunda değilsiniz, bende ne olursa olsun boşanmanız taraftarıyım. Bu böyle devam edecek , şimdi yolun başındasınız , zaman geçtikçe daha da zorlaşacak, yazık değilmi size ve zamanınıza. Birde yediği haltları normalmiş, size yaptığı haksızlık yetmezmiş gibi capkınlık yapmaya kalkıyor, yazık. Sizi kandırmıs malesef, iyi bir insan filan değil bu adam.
Siz ne yaptınız?

Babam da annemi bilmem kaç defa aldattı , aynı şeyleri söyledi annem. Bu filmi gördüm ben daha önce. Sonunda annem hastalıklı kıskanç bencil, psikolojik olarak değişik biri oldu, babam da aynen devam

Katılıyorum[/QUOTE]

O filmi bende çok gördüm çevremde ve kendimi iyi tanıyorum, acaba kalmamalı içimde o kapıdan çıkarken bende böyleyim işte.

Allah insana tüm eşekliklerine rağmen daima bir kapı açar çünkü onun adı Rahman ve Rahimdir. bazılarınız olumsuz eleştiri yapabilirsiniz belki ama benim bu ilişkiye tutunuşum ona bir lutuf Allah'tan çünkü benden sonra o kafa ile dikiş tutamaz hiç bir evliliğinde. iç sesim bunları fısıldıyor bana belki de akıl oyunudur bilmiyorum. Ama hislerim neredeyse hiç yanıltmadı beni.

hisleriniz iyi ki yanıltmamış cidden :kahve:
kızınıza kötü örnek oluyorsunuz
yerinizde olsam, bu herif iki gün sonra benim çocuğum ergenliğe girdiğinde buna da niyet bozar diye defolup giderdim ilk önce
tövbe büyük sözüme de, yapmayın ya. kızınıza yapmayın bari
hiçbir çocuk onuru yerlerde gezen bir anneyi haketmiyor

hisleriniz iyi ki yanıltmamış cidden :kahve:
kızınıza kötü örnek oluyorsunuz
yerinizde olsam, bu herif iki gün sonra benim çocuğum ergenliğe girdiğinde buna da niyet bozar diye defolup giderdim ilk önce
tövbe büyük sözüme de, yapmayın ya. kızınıza yapmayın bari
hiçbir çocuk onuru yerlerde gezen bir anneyi haketmiyor

Kızım 16 yaşında ergenliğin doruğunda ve eşim çok olgunca yaklaşıyor olumsuz tavırlarına üstelik kendisinin çocuğu yok henüz baba olmamış biri ve bu da benim için bir artı. kötü gözlü pisliklerden değil Allah a şükür bunu defalarca kanıtladı.

Kızım 16 yaşında ergenliğin doruğunda ve eşim çok olgunca yaklaşıyor olumsuz tavırlarına üstelik kendisinin çocuğu yok henüz baba olmamış biri ve bu da benim için bir artı. kötü gözlü pisliklerden değil Allah a şükür bunu defalarca kanıtladı.

spam mesajlardan bile medet uman bir adamdan bahsettiniz. nasıl güvenebiliyorsunuz bu kadar?
baba olmaması neden artı? baba olsa daha iyi anlamaz mıydı evlat olgusunu?

spam mesajlardan bile medet uman bir adamdan bahsettiniz. nasıl güvenebiliyorsunuz bu kadar?
baba olmaması neden artı? baba olsa daha iyi anlamaz mıydı evlat olgusunu?

decemBer yazdıklarını okuyorum da, bundan 5 yıl evvel ben de keskin sınırları olan aklına koyduğunu yapan biriydim, zamanla dünyaya gri bakmayı ve empati kurmayı öğrendim. Eşimin o tarz bir maile cevap verirken ki, psikolojisi şuydu " ulan hep ipliğim açığa çıktı temiz bir sayfanın içine ettim her an terk edilebilirim ben ne b*k yedim bu durum geçecek mi yoksa ömür boyu gölgesi olacak mı " düşünceleri ile erkekler pc telefon vs. şeylerle meşkul olmaya çalışırken arka planda hep bunları düşünürler, biz kadınlar iplemiyo bek hele şuna derken aslında başka şeylerle ilgilenirken muhasebe yaparlar. Yterince sağlıklı düşünebilcek durumda olsa zaten o naneyi yemezdi. Sarhoşken salat a yaklaşmayın ayeti var kuran da (kasıt yalnızca içki sarhoşluğu değil herhangi bir sebeple şuursuzluktan bahsediliyor) işte o sarhoştu güzelim benim için ayık kafa yaptıkları şeyler önemli. artı olan baba olmaması değil kızımla iyi olan iliişkisi. öz babası olsa bu kadar merhametli olurdu ancak.

Back
X