Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkasını seven bir adamla evli kalmam. Bu ne gururdan ne başka şeyden, parçalar bu durum beni sadece üzüntümden bitiririm. Yaşadığın şey çok ağır gerçekten. Sabredeceğim diyorsan sabret ama bu süre içerisinde ruhsal durumunu korumalısın. Seni depresyona, çaresizliğe, boşluğa itmesine izin verme yaşadıklarının.
İlla evli kalacagim o da beni sevsin diyorsan bence tek sanain seni kaybettigine kesin olarak inandirmak. İste o zaman sen kiymetli olacaksin...
Diğer bir deyişle, kadın ben de onu sevdiğimi anladım deseydi evliliğiniz bitmişti..
Allah insana tüm eşekliklerine rağmen daima bir kapı açar çünkü onun adı Rahman ve Rahimdir. bazılarınız olumsuz eleştiri yapabilirsiniz belki ama benim bu ilişkiye tutunuşum ona bir lutuf Allah'tan çünkü benden sonra o kafa ile dikiş tutamaz hiç bir evliliğinde. iç sesim bunları fısıldıyor bana belki de akıl oyunudur bilmiyorum. Ama hislerim neredeyse hiç yanıltmadı beni.
Terapiye gitmeyi ikimizde istiyoruz çünkü bu kuşkucu halimden rahatsız oluyor eskisi gibi olalım istiyor, çözülmesi gereken maddi problemler var İstanbul da işinin ehli ve uygun seans ücretli bir aile terapisti arıyorum.
yani burada da saçmalamış
size aşık olmayabilir ama sadık ve saygılı olduktan sonra aslında yürütebilirsiniz
sadakat önemli...
bir gün o kadın bir ışık yaksa bırakıp gider mi sizi?
güvenebiliyor musunuz?
Terapiye gitmeyi ikimizde istiyoruz çünkü bu kuşkucu halimden rahatsız oluyor eskisi gibi olalım istiyor, çözülmesi gereken maddi problemler var İstanbul da işinin ehli ve uygun seans ücretli bir aile terapisti arıyorum.
Siz ne yaptınız?Üzüldüm adınıza. Ama bu durumu çekmek zorunda değilsiniz, bende ne olursa olsun boşanmanız taraftarıyım. Bu böyle devam edecek , şimdi yolun başındasınız , zaman geçtikçe daha da zorlaşacak, yazık değilmi size ve zamanınıza. Birde yediği haltları normalmiş, size yaptığı haksızlık yetmezmiş gibi capkınlık yapmaya kalkıyor, yazık. Sizi kandırmıs malesef, iyi bir insan filan değil bu adam.
Allah insana tüm eşekliklerine rağmen daima bir kapı açar çünkü onun adı Rahman ve Rahimdir. bazılarınız olumsuz eleştiri yapabilirsiniz belki ama benim bu ilişkiye tutunuşum ona bir lutuf Allah'tan çünkü benden sonra o kafa ile dikiş tutamaz hiç bir evliliğinde. iç sesim bunları fısıldıyor bana belki de akıl oyunudur bilmiyorum. Ama hislerim neredeyse hiç yanıltmadı beni.
Boyle bir adam icin hala seviyorum demeniz saglikli olmadiginizin bir gostergesi
hisleriniz iyi ki yanıltmamış cidden
kızınıza kötü örnek oluyorsunuz
yerinizde olsam, bu herif iki gün sonra benim çocuğum ergenliğe girdiğinde buna da niyet bozar diye defolup giderdim ilk önce
tövbe büyük sözüme de, yapmayın ya. kızınıza yapmayın bari
hiçbir çocuk onuru yerlerde gezen bir anneyi haketmiyor
Sizi bu hale getiren kendisi birde rahatsız mi oluyormus?
Kızım 16 yaşında ergenliğin doruğunda ve eşim çok olgunca yaklaşıyor olumsuz tavırlarına üstelik kendisinin çocuğu yok henüz baba olmamış biri ve bu da benim için bir artı. kötü gözlü pisliklerden değil Allah a şükür bunu defalarca kanıtladı.
spam mesajlardan bile medet uman bir adamdan bahsettiniz. nasıl güvenebiliyorsunuz bu kadar?
baba olmaması neden artı? baba olsa daha iyi anlamaz mıydı evlat olgusunu?