Yaa arkadaslar esim hep ben bilirim tarzi bir insandir....birseyi sorsan elini verirsin kolunu kaptirirsin tarzi birisi....su 1 aydir bende huzur muzur kalmadi....adam stresini bana guzel bir sekilde yansitiyor....istedigi sey sudur esimin,ben otur dedigimde otursun kalk dedigimde kalksin...essek gibi iki kucuk oglumada baksin....sesi cikmasin...böyle güllük gülistanlik gecinelim....:84:ilk evlilik yillarmiza dndüint kartini almis saklamis...insan bir aciklama yapmazmi....ne oldu dedim niye sakladin kilitli bir dolabi vardir kimse alamaz is dosyalari falan var cocuklarda karistirmasin diye....ama cok zoruma gitti...ben bu evin hanimi degilmiyim insan bir aciklama yapmazmiydi....ne oldu dedim niye kaldirdin....gece gunduz basindan kalkmiyon megabayt kalmamis....sok oldum...cunku iki uc saat girerim zaten kursa gidiyorum yemek cocuklar....yani....esime hicbir konuda guvenim kalmadi bu senin bu problemin diyor....offfffffff biktim yaa....ne yapiyim evde kart yoktur asagi int kafeye gittim....demedimde bu siteye falan takiliyorum yarim saat falan birazda muzik kafam dagiliyor....syleyim size....en son gitmemde dayisinin oglunu gordum kafede bizde biraz tutucu aileleriz...biraz tas devrinden kalma diyelim neyse bunun dayisi tarafi dedikodudan baska hicbirsey bilmez...daha dogrusu dayisi...dedim bu sal...gider babasina anlatir oda gider kaynama gelin int kafedeymis diye yayar bekledim cikip gitmesini yok...para ödeyecegim yerde durdu dikildi....muhatabda olmak istemiyorum....neyse o ön taraf bir yere oturunca kalktim direk ciktim ama tanimamistir gormedi....ben bunu geldim esime söyledim...ben böyle tepki alacagimi bilemedim sanki oro....k yapmisim gibi adam basladi....birdaha seni gormeyecegim int kafede...evimizin alti yakin birde yani....eltim basini acar iste calisir yutarlar...kucuk eltim anlasir evlenir yutarlar ben ne yaptimki anlayamadim neyse ben patladim artik.... evde SIK disarda SIK depresyona girmemimi istiyorsun yeter diye bagirdim....bir konusuyorki sen annesin diyor bana sicilime islemis gibi konusuyor yaa:26:ne yaptimki...artik dayanamiyorum ben....bunaldim...her hareketimi gözetliyor gibi hissetmeye basladim psikolojim alt ust oldu....birde girdigim her siteyide bilir yani...korkuyorum bu adamla birsey paylasmaktan....bir tuhaf oldum...beni anlamiyor...zaten tedavim yeni bitti...dedim birazda sen gir bunalima bundan sonra dogru bildigimden sasmayacagim dedim offfff biktim mucadeleden .......
sizce kendine guveni neden yok haayir bunu kabul bile etmiyor....benim gözumde esim 0.eski sevgim coktaaaaaaaan bitti....bende ayni seyleri ona yapacam...o bana karistikca bende ona karisacagim...dogru bildigimide okuyacagim...ne biliyorsa yapsin simdi....gecen öyle bir canimi yaktiki Allah cikartsin dedim....yaa bu adam paradan bollasmaya basladikca kudu..u...yani aman mutfagi kapat aman antrenin isigini kapat....tam bir ay...i oldu...benim kurstan aldigim parayi sirf bu ma...k dan istemeyim diye harcadim alisverisime falan...simdide ehliyet parasina kem kum ediyor diyecem or....yapiyim da aliyim bakiyim zoruna gidecekmi....anasinin dedigi parasi var pulu var yine everir yine everir anasida ortada ne olduklari belli....ins...evdeki gelinden cekiyordur bunlar kanlik katillik olsa bana söylemez anlayin iste.....bazan diyorumki bosansan rahat edermiyim iskence resmen bu evlilik yaaa iskencededigim gibi meslek kursuna git
demek esin ona tamamen bagimli olmani istiyor
iyi adam gibi dursa koruyup kollasa sevse dinlese yarani sarsa
bagimli olmanin bir mahsuru olmaz
ama boyle bencil davranan bir insana karsi hep tetbirli olman gerek
demek sen iyi oldukca o komplekslere giriyor
buda kendine guveni olmadiginin belirtisi..
hayirlisi olsun.. cinnet falan aman haa
guclu olman gerek.. ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?