Kocamin bencilligindeen biktim!!!

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
Yaa arkadaslar esim hep ben bilirim tarzi bir insandir....birseyi sorsan elini verirsin kolunu kaptirirsin tarzi birisi....su 1 aydir bende huzur muzur kalmadi....adam stresini bana guzel bir sekilde yansitiyor....istedigi sey sudur esimin,ben otur dedigimde otursun kalk dedigimde kalksin...essek gibi iki kucuk oglumada baksin....sesi cikmasin...böyle güllük gülistanlik gecinelim....:84:ilk evlilik yillarmiza dndüint kartini almis saklamis...insan bir aciklama yapmazmi....ne oldu dedim niye sakladin kilitli bir dolabi vardir kimse alamaz is dosyalari falan var cocuklarda karistirmasin diye....ama cok zoruma gitti...ben bu evin hanimi degilmiyiminsan bir aciklama yapmazmiydi....ne oldu dedim niye kaldirdin....gece gunduz basindan kalkmiyon megabayt kalmamis....sok oldum...cunku iki uc saat girerim zaten kursa gidiyorum yemek cocuklar....yani....esime hicbir konuda guvenim kalmadi bu senin bu problemin diyor....offfffffff biktim yaa....ne yapiyim evde kart yoktur asagi int kafeye gittim....demedimde bu siteye falan takiliyorum yarim saat falan birazda muzik kafam dagiliyor....syleyim size....en son gitmemde dayisinin oglunu gordum kafede bizde biraz tutucu aileleriz...biraz tas devrinden kalma diyelimneyse bunun dayisi tarafi dedikodudan baska hicbirsey bilmez...daha dogrusu dayisi...dedim bu sal...gider babasina anlatir oda gider kaynama gelin int kafedeymis diye yayarbekledim cikip gitmesini yok...para ödeyecegim yerde durdu dikildi....muhatabda olmak istemiyorum....neyse o ön taraf bir yere oturunca kalktim direk ciktim ama tanimamistir gormedi....ben bunu geldim esime söyledim...ben böyle tepki alacagimi bilemedimsanki oro....k yapmisim gibi adam basladi....birdaha seni gormeyecegim int kafede...evimizin alti yakin birde yani....eltim basini acar iste calisir yutarlar...kucuk eltim anlasir evlenir yutarlar ben ne yaptimki anlayamadimneyse ben patladim artik....evde SIK disarda SIK depresyona girmemimi istiyorsun yeter diye bagirdim....bir konusuyorki sen annesin diyor bana sicilime islemis gibi konusuyor yaa:26:ne yaptimki...artik dayanamiyorum ben....bunaldim...her hareketimi gözetliyor gibi hissetmeye basladim psikolojim alt ust oldu....birde girdigim her siteyide bilir yani...korkuyorum bu adamla birsey paylasmaktan....bir tuhaf oldum...beni anlamiyor...zaten tedavim yeni bitti...dedim birazda sen gir bunalima bundan sonra dogru bildigimden sasmayacagim dedim offfff biktim mucadeleden .......

bu avrupaya gelin gitmis gelinlerinin cogu kaderi gibi bir sey
birde avrupadaki turklerin %60 kendini gelistiremis feodal aile yapisinda

turkiyeden gelen gelinlerin halini goruyorum oturdugum mahallede
ya temizlik isine sokarlar yada sosyal guvenlik paralarini almak icin ugrasirlar
sonra eve tikarlar..
komsumun gelini iki cocugunu almis mc donalds'ta oglen yemegini yedirdi
diye kadina o..u damgasi vurmadiklari kaldi
bir cafede kahve icmesi onu kotu kadin yapmaya yeter bu kadar caihller iste..

sana gelince esinde cok bencil gercekten
coluk cocuk sahibi bir kadin var karsisinda
onunda kendisine gore mesguliyetleri olmasi gerek
temizlik cocuklar yemek yapmak olmasi gereken seyler ama bunlarin yanisira
mesguliyetlerin olamazmi gozunemi batmis bir kac megabiyt..

ayrica sen gittigin kurstan memnun degildin
bence hic birakma daha farkli alanlara yonel
bir meslek kursuna mesela.. esinlede guzelce konusmayi dene..
bu kadar bagnaz seyler dusunmesinin faydasi olmadigini belirt
bilmiyorum ki :26:

yaa evet kursu sevmiyordum zaten iki ayim kaldi bitirme karari aldim....bir kadin cok haklsin yaa bu kadar seyide inan mucadeleyle elde ettiminan cok zorluklar yasadim halada yasatiyorlar sagolsunlar....bu gerikafaliktan baska hicbirsey olamaz....benim esim böyle elini ver kolunu kapsin....bazan onu hic anlamayiyorum erkekler anlasilmiyor...ben oldugum gibiyim o isine gore....ben durustum ama durustluk iyi degil bunu anladim yaa...valla bende sasirdim...istiyorku elimi kolumu baglayim arada cok bunalirsam kimsem olmadigi icinaglar sizlar onunla konusurum hastayim karamsarim oda bir iki dinler bazan guler bazan sallar bu evlilik dvam eder...yok öyle yagma....bakti yine eski halime dndum saglikli dusunuyorum kendime guvenim geldi almancada greniyorum ayni halini almaya basladi....kendi bilir...konusmakmi konustum tabiki ne anladigini sormak lazim

bazan su cinnet gecirenler varya Allahim diyorum bir iki saniyelik birsey korkmaya basladim...

dedigim gibi meslek kursuna git
demek esin ona tamamen bagimli olmani istiyor
iyi adam gibi dursa koruyup kollasa sevse dinlese yarani sarsa
bagimli olmanin bir mahsuru olmaz
ama boyle bencil davranan bir insana karsi hep tetbirli olman gerek
demek sen iyi oldukca o komplekslere giriyor
buda kendine guveni olmadiginin belirtisi..
hayirlisi olsun.. cinnet falan aman haa
guclu olman gerek.. ne diyim

Bence sen onla zıtlaşınca daha çok üstüne gelir. Bir iki huyuna git yumuşat sonra yap ne yapıyorsan.

Seni anlıyorum seni sindirmeye kalkıyor sakın buna izin verme mücadele etmeden hiç yolla gelmiyor bu erkekler her şey onun istediği gibi olamaz sende bir bireysin yasaklamaya devam ederse başka çözümler bul internete cep telefondan gir seninde stres atman gerek köle değilsin

arkadaslar esimle oturdum konustum cok sukur SIKINTILARIMI anlattim....kendisinin beni anlamadigini neden böyle davrandigini benim kotu olmamimi istiyorsun falan dedim....yemin ederim byle bir sey yok aklimda dedi...stresliyim bende insanim dedi...araba bozuldu isler ters gidiyor falan...ben kötu oldugumda kendinin daha kotu oldugunu falan söyledi....amaaan yinede bir kadinin dedigine katiliyorum tedbirli olacaksin uyanik olacaksin....hepsi palavra....bence bir erkek karisinin kendinden geri kalmasini istiyor....valla bilmiyorum ehliyet almak istiyorum dedim hele erken iki uc ay sonra alirsin dedi...salla salla kac yil surer dedim....ben simdi istiyorum dedim altin bozdururum yine alirim ehliyet dedim:26fff iyi bozdur dedi....zoruma gitti durumumuz iyi yani biliyorum....sakinlesince gittim konustum....sen neden bu sekil dusunuyorsundedim sabrim kalmadi amaaan bu kadar dil dökecegime kendim yazilirim bu daha kotu olacak biliyorum....bir sekil onu ikna etmem lazim...herkesin ehliyeti var cocuklarim buyudu bende istiyorum bende biraz el icine karisiyimben sana ehliyet aldiracam biraz iki uc ay bekle dedi....tamam dedim...offff off aptal bir kari olsam bundan rahat ederdim....su herseyi kabullenipte gikini cikartmayanlar varya en akillilari onlar mi???

bıraz once bende erkek arkadasım ıle tartıstım ınanırmısın aynı sıkıntılar.Sana yardımcı olacak olsam ılacı once kendı kafama surerım o yuzden arkadasım yapılan yorumları okuyarak fikir sahıbı olmaya calısacagım.Allah kolaylık versın bize ne diyim

sizce kendine guveni neden yok haayir bunu kabul bile etmiyor....benim gözumde esim 0.eski sevgim coktaaaaaaaan bitti....bende ayni seyleri ona yapacam...o bana karistikca bende ona karisacagim...dogru bildigimide okuyacagim...ne biliyorsa yapsin simdi....gecen öyle bir canimi yaktiki Allah cikartsin dedim....yaa bu adam paradan bollasmaya basladikca kudu..u...yani aman mutfagi kapat aman antrenin isigini kapat....tam bir ay...i oldu...benim kurstan aldigim parayi sirf bu ma...k dan istemeyim diye harcadim alisverisime falan...simdide ehliyet parasina kem kum ediyor diyecem or....yapiyim da aliyim bakiyim zoruna gidecekmi....anasinin dedigi parasi var pulu var yine everir yine everir anasida ortada ne olduklari belli....ins...evdeki gelinden cekiyordur bunlar kanlik katillik olsa bana söylemez anlayin iste.....bazan diyorumki bosansan rahat edermiyim iskence resmen bu evlilik yaaa iskence

İçideki herşeyii boşaltır gibi yazınca yazdıkarını çok fazla anlayamadım canım ama eminim rahatlamışsındır..Problemleri yazmak rahatlatır insanı....
..bence..
1) evli bi bayanın evde internet varken int kafe ye gitmesi doğru gelmedi ..ama bu benim düşündüğüm int cafeler gibi ise..yoksa Wıreless bağlantısı olan kafeler var laptop ise bilgisyarın oralara gitmek daha mantıklı
2) Kocana O...pluk mu yapayımda bulayım demek tam bir fiyaskoo..hiç bir bayanın ağzına bile almaması gereken bir cümle ve para isteme yöntemi bence
3) anladığım kadrı ile kocan biraz tutmlu yada belki cimri ..ama bi kadının kocasından isteyipde elde edmeyeceği biey yoktur bence yeterki istemesini bilsinn.
aranızı bu tür kavgalar ile soğutmayın..Zıtlaşmanında evliliğinize hiç bi faydası olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…