KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gerçekten böyle, inanabilirsiniz. Anlatmadıgım, konuyu saptırmamak icin söylemediğim şeyler olabilir ancak söylediklerimin hepsi doğru emin olabilirsiniz. Kıskanacağı vs bir şey yoksa (örneğin geç saatte bir yerlerde tek olmam ya da mesela cok dikkat cekici acık bir elbiseyi dısarıda giymek istemem gibi) istediğim her şeyi yapar, kıyamaz. Yani benim şasırdıgım da bu zaten. Konu cinsellik olunca bambaska biri oluyor.

belki bunun için çaba göstermesi gerekiyordur.
beklentisi olduğu içinde istediklerinizi yapıyor olabilir ama (bence tabi) asla çıkarsız kendi istemediği birşeyi sırf siz istiyorsunuz diye yapmayacaktır. doğasına ters. kadını kafasına nasıl kodlamışsa biraz ters düştüğünüzde o bilinç altının bütün pisliklerini göreceğinizden eminim.

Evet fetişi var ve kabul de ediyor. Bunlar evlilikte tolere edilir ama bunun aşırısı artık itici bir hal alıyor.

Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.

Adam evlenmeden önce evde naylon çorap giymenizi istediğinden bahsetmiş olabilir mi ? Siz de o zaman şu anda da yazdığınız gibi "evlilikte tolere edilir" olarak mı düşünmüştünüz ?

Tabii ki az çok biliyordum ama asla asla bu noktada olduğunu bilmiyordum. Bence kendisi de bilmiyordu. Evlendik artık karım cinsel anlamda her istediğimi yapmalı gibi geri kafalı bir düşünceye evrildi.

Düşük bütçeli mr grey mi bu adam!
Çorap fetişistiyse de evlenmeden bunu söylemesi gerekirdi. Kimse böyle bir hayat yaşamak zorunda değil.
Bence net duruşa devam edin. Böyle olmaz. Ki bunu libidosu yüksek bir çift olarak söylüyorum. İlk senelerde bizim de sık olurdu ama yok kıyafet giy her seferinde hazırlan gel bilmem ne demeler bir kere canın istemedi diye krizler geçirmeler normal değil. Adam cidden sapık. Kimse çekemez bunu
Khomyuk Khomyuk adam evlenmeden önce söylemiş ancak konu sahibi evlilikte tolere edilebilir sanmış. Muhtemelen adamın bu isteğinin fetiş boyutunda olduğunu konduramadı veya fark etmedi.

Madem devrim mevrim yapıyoruz ne demeye kravat takim elbiseyle yapıyoruz ki? Bu kizcagizin bi strapon fantezisi olamaz mi mesela😂 simdi sıra bende diyip ahsbb
Ben de onu dusundum 😅😅 bunlar anca ondan anlar. Instada dolasan bi video vardi. Erkek goril disinin memesini sıkıyor. Disi de onunkini sıkıyor karsilik olarak. 😅😅 salaklar ya iste, anca bundan anlarlar. Disi gorilden ornek mi alsaniz konu sahibi.

Çevirecek olsam bu kadar acık acık yazmam ya, niye cevireyim ki :/ Dün tartısma anında dedim, o an da sacma sana konusup kırdı beni. Normalde diyordu.
Olmayanı bağışlamak kolay der hep annem. Mesela paran yok diyelim, ah olsa da ne yardımlar yaparım dersin. Ama olunca ne olur? O kadar da kolay olmaz di mi?
Sen bir şey istemezken veririm demek kolay tabi. Gerçekten onun gibi sert kurallar koy bakalım kaç gün dayanacak o adam?

Esinizin durtu kontrol bozuklugu tarzi bir sorunu olabilir mi yahu? Yani fetişte bir yere kadar karsi taraf istemediginde "benim dedigim olacak" diye sinir krizi gecirmek falan cok absurd. (15.sayfadaki guncellemeden buraya geldim aradakileri okumadim)

Esiniz tek cocuk ya da ailenin simartilmis, kayirilmis erkek evladi mi? Nedir bu egonun sirri merak ettim. baharyelii baharyelii

Evett yetti artık ♥
Katiliyorum.2 yil sen yaptin simdi 2 yil ben ne istersem o de. Bizde trip ne biliriz, bizde istedigimiz yapilmazsa domuz olmayi biliriz...yapmamamiz bilmedigimiz anlamina gelmez.artik bu adamin anladigi dilden konusma zamani Bahar.biz kk olarak bu adami coktan bosadik🤣 en bosadigimiz adam belki budur.simdi toparla kendini hayatini duzene sok..insan ne yaparsa kendine..yapmazsa da kendine... Bu kadar hem fikir oldugumuz bir konu oldugunu hatirlamiyorum🤭

Esinizin durtu kontrol bozuklugu tarzi bir sorunu olabilir mi yahu? Yani fetişte bir yere kadar karsi taraf istemediginde "benim dedigim olacak" diye sinir krizi gecirmek falan cok absurd. (15.sayfadaki guncellemeden buraya geldim aradakileri okumadim)

Esiniz tek cocuk ya da ailenin simartilmis, kayirilmis erkek evladi mi? Nedir bu egonun sirri merak ettim. baharyelii baharyelii
Kadının şu zamana kadar ya ne yapıyorum ben demeyip cinsel anlamda her dediğine tamam demesi bence.

Hayır asla değil. Kardeşleri var. Hiç de el bebek gül bebek büyütülmemiş, hep bahseder.

Cok egoisttir. Hakkını yiyemem, zeki bir insandır, kendini geliştirmiştir falan. Bunlar dısında artısı yok aslında.

Dürtü kontrol bozukluğu nedir bi bakayım :) Hiç bilmediğim şeyler ögreniyorum.

Evet mutluluğumuz cinsellik odaklı. Onun istediği gibi olduysa harika oluyor evliliğimiz, bir kez hayır de surat, trip, tartısma.

Ay bıktııım. Kendine üzülmek de cok kötü. Boşanmak hiç aklıma yoktu ama artık düşünüyorum. Ben enerjik biriydim. Konserlere, tiyatrolara giderdim. Zaten aktif calısan biriyim. Enerjimi emdi eşim. Bir kadının düşündüğü şey bu aksam eve gidince hangi seksi kıyafeti giysem olmamalı bence. Bunu düşünmemi istiyor. Tiksiniyorum.
Manipüle olmayın, oyununa gelmeyin. Yok beni istemiyorsun, yok kadınlık vazifesi, yok ne var bunda vs, hiçbir normallik yok şu kafada.

Buarada bütün yorumları okumadım. Bahsedildiyae bilmiyorum. Bu kadar eziyete doruklarda bir orgazm yaşıyor musunuz her seferinde. Bu kadar şeye 1dkda boşalmalı vasat bir sex için katlanıyorum deyin de düşüp bayılayım şurda.
Kız cinsellikten soğudum diyor kadın bazen zorla görev gibi yapıyorum diyor.Eve gelmese keşke yada eve gitmesem dediğim anlar oluyor diyor ne dakkasi ne boşalması 😂😂😂

Buarada bütün yorumları okumadım. Bahsedildiyae bilmiyorum. Bu kadar eziyete doruklarda bir orgazm yaşıyor musunuz her seferinde. Bu kadar şeye 1dkda boşalmalı vasat bir sex için katlanıyorum deyin de düşüp bayılayım şurda.
Bunu ben de merak ettim, adam sex machine falan olmalı yani şu kadar yaptığı tantanaya göre 😁

Eşler, dostlar, samimi arkadaşlar, birbirlerine alan açarlar. Böylece ilişkileri yürür. Konunuzu okuduğumda sesli olarak ağzımdan dökülen cümle direkt "Kadına, kendi evinde, sığınağında alan bırakılmamış" oldu... Güncellemenizi okuyunca da eşinizin ruhsal olarak sağlıklı olmadığını düşündüm. Davranışları bencil, manipülatif ve empatiden yoksun.

Benim için evliliğimi bitirmeme yeter sebep olurdu. Dahasına gerek yok.

Son düzenleme:
Kadının şu zamana kadar ya ne yapıyorum ben demeyip cinsel anlamda her dediğine tamam demesi bence.
Ya 1-2 yilda bu denli kendini bilmez hale gelecek kadar sımarmis olmamali yahu, bunun bir gecmisi olmali diye dusunuyorum, cunku hanim kizimizda gule oynaya kabul etmemis belliki.
Hayır asla değil. Kardeşleri var. Hiç de el bebek gül bebek büyütülmemiş, hep bahseder.

Cok egoisttir. Hakkını yiyemem, zeki bir insandır, kendini geliştirmiştir falan. Bunlar dısında artısı yok aslında.

Dürtü kontrol bozukluğu nedir bi bakayım :) Hiç bilmediğim şeyler ögreniyorum.
Empati sifir onu goruyorumda okuduklarim ama durtu kontrol bozuklugu sorununa guncellemenizle kanaat getirdim cunku kontrol edemiyor, illa istiyor, olmazsa ortaligi yikiyor falan id egosu ne derse onun peşinde gidiyor, cok sacma bunun 5-6 yas gibi sonumlenmesi gerekiyordu aslinda.

GÜNCELLEME
Bu konuyu açarken bu kadar ilgi çekeceğini bilmiyordum. Öncelikle buradaki tüm kadınlara teşekkür ederim. O yüzden bu güncellemeyi borç bilirim.

Dün aksam iş cıkısı AVM'ye gittim, alacağım birkaç şey vardı. Sonrasında eşim beni buluşma noktamızdan aldı ve eve gittik. Dünden limoni olduğumuzu yazmıstım. Konuşmak istedi benimle, ben konuşmak istemediğimi söyledim. Maç vardı ona bakındık biraz sonra ben duşa girdim. Çıktım ve gayet normal şeyler giydim. Tişört ve tayt. Her kadının evinde rahat hissetmek icin giydiği şeyler. Odaya girdiğim an eşimin bakışları değişti, durup durup beni süzdü. Sonrasında anladım ki asla bir değişim yok, yine tartısma cıkardı ve kıyafetlerime laf etti. Ben de cok sakin bir şekilde evimde rahat etmek istediğimi, artık böyle olmak istediğimi ve bu durumda bıktıgımı cok net olarak söyledim. Eşim resmen sinir krizi geçirdi. Hayalleri bunlar değilmiş, ben cok değişmişim... Hep duydugum cümleler ama bu sefer kalkıp üstümü değiştirmedim. Bundan sonra böyle olacağını söyledim. Resmen sinirden ağlayacaktı.

Sonra da onu istememekle suçluyor beni, nasıl isteyebilirim ki? Tartıştık, birbirimizi cok kırdık ve yine ayrı uyuduk. Geri adım atmadım tabii ki. Sabah da işe gitmedi. Sanki onu aldattığımı yakaladı ya da ne bileyim ondan gizli milyonlarca borcumu yakalamıs gibi dünyası başına yıkıldı :)

Ben eşimin normal olmadıgını düşünüyorum artık. Tek sorunumuz çorap, seksi kıyafetler ve aşırı istekli bir kadın olmamam. Başka bir sorunumuz yok. İnanabiliyor musunuz ya? Bu durumun düzeleceğini de sanmıyorum. Böyle gidecek ve zamanla sabrımız kalmayacak. Bu evliliğin sonunu ne yazık ki göremiyorum. Asla da böyle düşünmezdim. Çok seviyorduk çünkü birbirimizi. Eşimin bu sapkınlık derecesindeki düşünce yapısı benim artık midemi bulandırıyor, eve gitmek onu görmek istemiyorum.

Sadece bir kez aşırı net durdum ve geri adım atmadım, geldiğimiz nokta onun sinir krizi geçirmesi.
pes etmeyin
lafa bak lafa hayalleir bu değilmiş nasıl da manipuleci
ne kadar histerik tepkiler bunlar hasta mıdır nedir?
işe gitmemek falan (yıllık izni çoktor da ondan merak etmeyin)

geri adım atmayın.. bundan sonra istediğiniz gibi olun
onun kölesi olmadığınızı belirtin her seferinde

Bunu ben de merak ettim valla. 😬

Şort üstüne de forma :D Ben de söyledim sen de bir kendine bak, sen ne giymişsin ki benden ne istiyorsun diye, onun üzerine zaten tartısma cıktı cok kırıcı şeyler söyledik. Onları yazıp konuyu saptırmak istemiyorum :( Olay şu aslında bir kıyafet için beni ne kadar kırdığı, bunu anlatsam yeterli.
eğer hakaret vs varsa zaten sarsılmış bişeyler

ee bir hareketi var mı gün içerisinde mesaj arama vs
unutmayın bu arada siz suçlu değilsiniz!

GÜNCELLEME
Bu konuyu açarken bu kadar ilgi çekeceğini bilmiyordum. Öncelikle buradaki tüm kadınlara teşekkür ederim. O yüzden bu güncellemeyi borç bilirim.

Dün aksam iş cıkısı AVM'ye gittim, alacağım birkaç şey vardı. Sonrasında eşim beni buluşma noktamızdan aldı ve eve gittik. Dünden limoni olduğumuzu yazmıstım. Konuşmak istedi benimle, ben konuşmak istemediğimi söyledim. Maç vardı ona bakındık biraz sonra ben duşa girdim. Çıktım ve gayet normal şeyler giydim. Tişört ve tayt. Her kadının evinde rahat hissetmek icin giydiği şeyler. Odaya girdiğim an eşimin bakışları değişti, durup durup beni süzdü. Sonrasında anladım ki asla bir değişim yok, yine tartısma cıkardı ve kıyafetlerime laf etti. Ben de cok sakin bir şekilde evimde rahat etmek istediğimi, artık böyle olmak istediğimi ve bu durumda bıktıgımı cok net olarak söyledim. Eşim resmen sinir krizi geçirdi. Hayalleri bunlar değilmiş, ben cok değişmişim... Hep duydugum cümleler ama bu sefer kalkıp üstümü değiştirmedim. Bundan sonra böyle olacağını söyledim. Resmen sinirden ağlayacaktı.

Sonra da onu istememekle suçluyor beni, nasıl isteyebilirim ki? Tartıştık, birbirimizi cok kırdık ve yine ayrı uyuduk. Geri adım atmadım tabii ki. Sabah da işe gitmedi. Sanki onu aldattığımı yakaladı ya da ne bileyim ondan gizli milyonlarca borcumu yakalamıs gibi dünyası başına yıkıldı :)

Ben eşimin normal olmadıgını düşünüyorum artık. Tek sorunumuz çorap, seksi kıyafetler ve aşırı istekli bir kadın olmamam. Başka bir sorunumuz yok. İnanabiliyor musunuz ya? Bu durumun düzeleceğini de sanmıyorum. Böyle gidecek ve zamanla sabrımız kalmayacak. Bu evliliğin sonunu ne yazık ki göremiyorum. Asla da böyle düşünmezdim. Çok seviyorduk çünkü birbirimizi. Eşimin bu sapkınlık derecesindeki düşünce yapısı benim artık midemi bulandırıyor, eve gitmek onu görmek istemiyorum.

Sadece bir kez aşırı net durdum ve geri adım atmadım, geldiğimiz nokta onun sinir krizi geçirmesi.
Çok ilginç gerçekten.İlk defa böyle bir erkek modeli görüyorum.Ne yapmayı düşünüyorsun peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X