GÜNCELLEME
Bu konuyu açarken bu kadar ilgi çekeceğini bilmiyordum. Öncelikle buradaki tüm kadınlara teşekkür ederim. O yüzden bu güncellemeyi borç bilirim.
Dün aksam iş cıkısı AVM'ye gittim, alacağım birkaç şey vardı. Sonrasında eşim beni buluşma noktamızdan aldı ve eve gittik. Dünden limoni olduğumuzu yazmıstım. Konuşmak istedi benimle, ben konuşmak istemediğimi söyledim. Maç vardı ona bakındık biraz sonra ben duşa girdim. Çıktım ve gayet normal şeyler giydim. Tişört ve tayt. Her kadının evinde rahat hissetmek icin giydiği şeyler. Odaya girdiğim an eşimin bakışları değişti, durup durup beni süzdü. Sonrasında anladım ki asla bir değişim yok, yine tartısma cıkardı ve kıyafetlerime laf etti. Ben de cok sakin bir şekilde evimde rahat etmek istediğimi, artık böyle olmak istediğimi ve bu durumda bıktıgımı cok net olarak söyledim. Eşim resmen sinir krizi geçirdi. Hayalleri bunlar değilmiş, ben cok değişmişim... Hep duydugum cümleler ama bu sefer kalkıp üstümü değiştirmedim. Bundan sonra böyle olacağını söyledim. Resmen sinirden ağlayacaktı.
Sonra da onu istememekle suçluyor beni, nasıl isteyebilirim ki? Tartıştık, birbirimizi cok kırdık ve yine ayrı uyuduk. Geri adım atmadım tabii ki. Sabah da işe gitmedi. Sanki onu aldattığımı yakaladı ya da ne bileyim ondan gizli milyonlarca borcumu yakalamıs gibi dünyası başına yıkıldı :)
Ben eşimin normal olmadıgını düşünüyorum artık. Tek sorunumuz çorap, seksi kıyafetler ve aşırı istekli bir kadın olmamam. Başka bir sorunumuz yok. İnanabiliyor musunuz ya? Bu durumun düzeleceğini de sanmıyorum. Böyle gidecek ve zamanla sabrımız kalmayacak. Bu evliliğin sonunu ne yazık ki göremiyorum. Asla da böyle düşünmezdim. Çok seviyorduk çünkü birbirimizi. Eşimin bu sapkınlık derecesindeki düşünce yapısı benim artık midemi bulandırıyor, eve gitmek onu görmek istemiyorum.
Sadece bir kez aşırı net durdum ve geri adım atmadım, geldiğimiz nokta onun sinir krizi geçirmesi.