- 1 Ekim 2023
- 5.199
- 20.034
- 268
- Konu Sahibi baharyelii
-
Peki siz ne yaptınız? Nasıl çözdünüzSormadım ya benzer şeyler yaşamıştım onu söyledim djdkdkd
BoşayarakPeki siz ne yaptınız? Nasıl çözdünüz
Helal olsun. Peki itiraz etmedi mi? Hemen tamam boşanalım mı dedi? Yok ben düzeleyim demedi mi?Boşayarak
Evet hahaha şey yazmışlardı ona da insan hiç patates yemeği yaptı diye s*kilir miAsıl bunun başka bir sahnesi var hiç sonunu öyle beklemiyordum kadını birden tutup çeviriyor izlerken şok olmuştum
Ama cidden o kadar beklemiyordum ki laaan oldum bi andaEvet hahaha şey yazmışlardı ona da insan hiç patates yemeği yaptı diye s*kilir mi
Haşin sek erkek ne istediğini biliyor ve avını kollayarak uygun zamanda elde ediyorAma cidden o kadar beklemiyordum ki laaan oldum bi anda
Bende düşünmeden edemedim. İnsanın insana yapacağı en bunaltıcı işkence. Çok üzüldüm ve bunu kendisinden başka kimse çözemez. Tek olur yolu boşanmak. İleri yaşlardaki durumunu hiç düşünemiyorum.Şuan ben bile acaba çorabını giydinmi diye düşünüyorumhem sana üzüldüğüm için hemde sanki bir yerde biri şiddet görüyor ve biz biliyoruz yardım edemiyoruz gibi
Psikolojimi etkiledi bu hikaye tez vakitte boşanman dileğiyle ..
Aynen ya, tshirt tayt giysem adam sevinecek tayt giymis diyeGenelde evde kk da takılırken kocamın maruz kaldığı görüntü ektedir
Allah yardımcınız olsun çok Zor bir durum okuyunca ben daraldım. Peki o istemeden siz yapıp onu bunaltsaniz aynı şeyleri ona yapsanız nasıl olur ki acaba.İnanın diyorum ama bu bir görev haline gelince midem bulanıyor. Bir gün yapsam on gün bekler inanın. Ki yapıyorum da kendi isteğimle ama hep bekliyor.
Aslında şöyle, o beni sonuca ulaştırdığını ettiğini düşünüyor. Buna inanmasa devam edecek. Ben de zaten cinsel ilişkiden sogudugum için cabucak bitsin diye böyle yapıyorum. Yoksa elinden geleni yapar, cok da ister bunu. Sadece ben istemiyorum, görev gibi olduğunu yazmıstım.Hayır değil. Olsaydı -muş gibi yapmazdınız.
Bakındım ama bilemiyorum ki. Dün aksam terapiye gitmesini istediğimi söyledim. Giderim dedi. Birlikte de gidebilirmişiz, tek de gidebilirmiş. Gidelim anlatalım, anormal bi şey yok bende diyor :)Acaba kocasi satiriyazis mi?
Teşekkür ederim ♥iyi misiniz B baharyeli42
evinizden soğumayın bakın rahatınıza
o da kendi kendine krizlere girsin dursun
Yani ağlamaklı olmuştu. Gözünden yaş gelmedi ama başından asagı kaynar sular döküldü diyebilirim. Ne yaptım diyorum? Çorap giymemek nası bu kadar büyük bi şey olabilir ya.Ne oldu acaba. Merak ettim. Oturup agladi mi Adam
Bunu cok kisi yazdı, yapar bence ama denemek lazım.Allah yardımcınız olsun çok Zor bir durum okuyunca ben daraldım. Peki o istemeden siz yapıp onu bunaltsaniz aynı şeyleri ona yapsanız nasıl olur ki acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?