KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ten çorap da ne köylü bir fetiş imiş ya. Sapıklık derecesinde nasıl seksi bulabiliyor ki ona takıldım en çok ve size üzüldüm cünkü aşırı rahatsız bir şey.
Birkaç saatliğine bile olsa çorap giydiğimde çıkarmak için can atıyorum, çıkarınca dünya benim oluyor. Eşinizin isteği işkence gibi.

Bende düşünmeden edemedim. İnsanın insana yapacağı en bunaltıcı işkence. Çok üzüldüm ve bunu kendisinden başka kimse çözemez. Tek olur yolu boşanmak. İleri yaşlardaki durumunu hiç düşünemiyorum.

İnanın diyorum ama bu bir görev haline gelince midem bulanıyor. Bir gün yapsam on gün bekler inanın. Ki yapıyorum da kendi isteğimle ama hep bekliyor.
Allah yardımcınız olsun çok Zor bir durum okuyunca ben daraldım. Peki o istemeden siz yapıp onu bunaltsaniz aynı şeyleri ona yapsanız nasıl olur ki acaba.

Hayır değil. Olsaydı -muş gibi yapmazdınız.
Aslında şöyle, o beni sonuca ulaştırdığını ettiğini düşünüyor. Buna inanmasa devam edecek. Ben de zaten cinsel ilişkiden sogudugum için cabucak bitsin diye böyle yapıyorum. Yoksa elinden geleni yapar, cok da ister bunu. Sadece ben istemiyorum, görev gibi olduğunu yazmıstım.

Baştan beri hiç istekli olmadım, çünkü benim istememe hiç müsaade etmedi.

Allah yardımcınız olsun çok Zor bir durum okuyunca ben daraldım. Peki o istemeden siz yapıp onu bunaltsaniz aynı şeyleri ona yapsanız nasıl olur ki acaba.
Bunu cok kisi yazdı, yapar bence ama denemek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…