- 24 Eylül 2021
- 525
- 483
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Herkesin psikolojisi etkilendi valla. Terapiye gidelim dedim. Gidip anlatabiliriz problem değil, bende bir sorun yok sen de görmüş olursun diyor. Terapiste anlatırken utanmayacak mısın diyorum, yoo neden utanayım ki diyor :)Şuan ben bile acaba çorabını giydinmi diye düşünüyorumhem sana üzüldüğüm için hemde sanki bir yerde biri şiddet görüyor ve biz biliyoruz yardım edemiyoruz gibi
Psikolojimi etkiledi bu hikaye tez vakitte boşanman dileğiyle ..
Evet ya, ben de uzun zamandır burayı takip ediyorum cidden dediğiniz gibi. Dışarıdan iyi görünüyorlar evlilik içerisinde sorunlular.aseksüel olan karısına dokunmaan erkekler de genel olarak aşırı efendi, düzgün, kibar, aman Allah'ım etrafta herkeslerin bayıldığı, saygın vs. adamlar oluyor
burada da çok konu vardır hiç eşimle cinsel ilişkimiz yok ama eşim sümsüğün de teki diyen hatırlamıyorum, hep "aşırı iyi" oluyorlar, kadınlar hatta ikilemde kalıyor etrafa ne diycem diye filan.
eşiniz için konuyu ilk okuduğum dakikadan beri düşüncem fetişik bozukluğu olduğu yönünde, sonra güncelleme yapmışsınız, adamda benim bildiğim tüm belirtiler var. elbette bunu ancak psikiyatrist tanılar.
ne zaman dün gece mi?Yani ağlamaklı olmuştu. Gözünden yaş gelmedi ama başından asagı kaynar sular döküldü diyebilirim. Ne yaptım diyorum? Çorap giymemek nası bu kadar büyük bi şey olabilir ya.
Hayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.ne zaman dün gece mi?
Peki sen istemediğini, sıkıldığını, çorapla rahat edemediğini söyleyince ne diyor?Hayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.
Neden istemiyorsun ki, ne var ki bunda, giysen nolur ki, neden mutlu etmiyorsun ki beni?Peki sen istemediğini, sıkıldığını, çorapla rahat edemediğini söyleyince ne diyor?
Ayyyyhhh neden neden nedenNeden istemiyorsun ki, ne var ki bunda, giysen nolur ki, neden mutlu etmiyorsun ki beni?
Nedene gerek yok bak istemiyorum, rahatsız oluyorum diyorum ama ben istiyorum, kimden isteyeceğim tabii ki senden diyor.
sizde hergün ondan bişey isteseniz razı gelir hee bunun böylesiHayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.
Ben geriden gelmişim sanırımm Allah yardımcısı olsunBunu cok kisi yazdı, yapar bence ama denemek lazım.
Gitse bile değişmeyecek. Ben bir dönem psikoloğa gittim. Bireysel alanım yokmuş mesela. Bunu söylediğimde çok biliyor o psikolog evli insanlar herseyi beraber yapar demişti.Bakındım ama bilemiyorum ki. Dün aksam terapiye gitmesini istediğimi söyledim. Giderim dedi. Birlikte de gidebilirmişiz, tek de gidebilirmiş. Gidelim anlatalım, anormal bi şey yok bende diyor :)
Yaniii denemekte fayda vardır ama bilemiyorum benimki de dogrularından kolay vazgeçen biri değil ne yazık ki. Birlikte gidersek en azından kendisi de duysa ikna olabilir mi diye düşündüm.Gitse bile değişmeyecek. Ben bir dönem psikoloğa gittim. Bireysel alanım yokmuş mesela. Bunu söylediğimde çok biliyor o psikolog evli insanlar herseyi beraber yapar demişti.
Tabi ki deneyin ama o zihniyet öyle gelmiş öyle gider. Yaşadığın durumu ayda yılda bir istese hiç sorun değil. Hergun beklemesi, seni taytla gördüğünde sinir krizi gecirecek kadar tepki vermesi tdledaviye yanıt verecekmiş gibi gelmiyor bana.Yaniii denemekte fayda vardır ama bilemiyorum benimki de dogrularından kolay vazgeçen biri değil ne yazık ki. Birlikte gidersek en azından kendisi de duysa ikna olabilir mi diye düşündüm.
Çok sinir bozucu. İnan senin için ciddi ciddi üzülüyorum.Herkesin psikolojisi etkilendi valla. Terapiye gidelim dedim. Gidip anlatabiliriz problem değil, bende bir sorun yok sen de görmüş olursun diyor. Terapiste anlatırken utanmayacak mısın diyorum, yoo neden utanayım ki diyor :)
İmzamı atıyorumÇok sinir bozucu. İnan senin için ciddi ciddi üzülüyorum.
Evlilik gençlikte sabırla yürür ama yaş 40 oldu mu inan her şey tersine dönüyor ve evlilik de çekilmez olabiliyor.
Ne kadar sabredebileceksin? gençliğine yazık olmayacak mı? Cinsellik için sen de sapkın olsa iyi anlaşırdınız ama sen bizler gibi normal bir kadınsın. Normal insanlar normal ilişki yaşamak ister. Anormal zevkleri olanlarsa asla tatmin olmaz. Bu kişiler yaş aldıkça daha da sapkın olur. Giderek daha az zevk aldıkları için farklı fantezi arayışlarına girerler. Olgunlaşıp durulacağına inancım sıfır.
Ekşi sözlük takip eder misin bilmem. Orada ince külotlu çorap diye bir başlık var. Erkeklerin ince çoraba karşı olan zaafları o başlıkta ayan beyan ortada. Eşin sokakta çoraplı kızlara iç çekerek bakıyordur. Senin yanında bakmaz ama sen yokken kim bilir o kızlara nasıl bakıyordur. Adam için ince çorap bir zaaf. Böyle bir erkekte sosyalleşmek istemezdim. Sağda solda gezen kadınlara bakıp etkileneceğini bilerek asla zevk almazdım gezmekten.
Ama sorun sadece çorap değil. Seni mecbur etmesi. Üzerinde tahakküm kurması. Konu cinsellik olunca tam bir zorba olması ama bunu normal görüp seni manipüle etmesi. Kabul edilecek bir şey değil. Bu sorunu çözemezsin. 3 sene 5 sene sonra burada daha dramatik bir başlık açarsın.
Ekşi sözlük okuyorum evet, dediğiniz başlığa bir bakayım. Yani dediğim gibi sosyalleşirken hiçbir bakısını vs yakalamadım ama ben yokken yapıyor mudur bilemiyorum. Telefonunda yakalamıstım ama :) Karıstırmıstım baya bi çünkü.Çok sinir bozucu. İnan senin için ciddi ciddi üzülüyorum.
Evlilik gençlikte sabırla yürür ama yaş 40 oldu mu inan her şey tersine dönüyor ve evlilik de çekilmez olabiliyor.
Ne kadar sabredebileceksin? gençliğine yazık olmayacak mı? Cinsellik için sen de sapkın olsa iyi anlaşırdınız ama sen bizler gibi normal bir kadınsın. Normal insanlar normal ilişki yaşamak ister. Anormal zevkleri olanlarsa asla tatmin olmaz. Bu kişiler yaş aldıkça daha da sapkın olur. Giderek daha az zevk aldıkları için farklı fantezi arayışlarına girerler. Olgunlaşıp durulacağına inancım sıfır.
Ekşi sözlük takip eder misin bilmem. Orada ince külotlu çorap diye bir başlık var. Erkeklerin ince çoraba karşı olan zaafları o başlıkta ayan beyan ortada. Eşin sokakta çoraplı kızlara iç çekerek bakıyordur. Senin yanında bakmaz ama sen yokken kim bilir o kızlara nasıl bakıyordur. Adam için ince çorap bir zaaf. Böyle bir erkekte sosyalleşmek istemezdim. Sağda solda gezen kadınlara bakıp etkileneceğini bilerek asla zevk almazdım gezmekten.
Ama sorun sadece çorap değil. Seni mecbur etmesi. Üzerinde tahakküm kurması. Konu cinsellik olunca tam bir zorba olması ama bunu normal görüp seni manipüle etmesi. Kabul edilecek bir şey değil. Bu sorunu çözemezsin. 3 sene 5 sene sonra burada daha dramatik bir başlık açarsın.
Offf offf offf offfff diyorum. Hiç uğraşma gercekten sal ipini gitsin.Hayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.
Aslında sadece çorap da değil ki. Evdeki giyiminiz de adam için problem. Ben evde pijama eşofman giymeyeceksem neden önemde olayım ki?Yaniii denemekte fayda vardır ama bilemiyorum benimki de dogrularından kolay vazgeçen biri değil ne yazık ki. Birlikte gidersek en azından kendisi de duysa ikna olabilir mi diye düşündüm.
O da problem evet ama corap kadar değil yani bi noktada tmm o zaman eşofmanın altına giy gibi bi yerde bulusabiliyoruzAslında sadece çorap da değil ki. Evdeki giyiminiz de adam için problem. Ben evde pijama eşofman giymeyeceksem neden önemde olayım ki?
Bu kadar da egolu asla kendinde bir sorun olamaz çünküBakındım ama bilemiyorum ki. Dün aksam terapiye gitmesini istediğimi söyledim. Giderim dedi. Birlikte de gidebilirmişiz, tek de gidebilirmiş. Gidelim anlatalım, anormal bi şey yok bende diyor :)
Konu çorap değil ki. Çorap masum kalır. Bir kadın daima bakımlı, zayıf, güzel ve çekici kalamaz. Kadın böyle kalmak zorunda da değil zaten. Her zaman fantezi kıyafetler giyip de libido yüklü olamazsın. Hormon denen bir şey var. Bak ben 42 yaşındayım. Gençken libidom vardı. İnanılmaz istekliydim ama şu an tık yok. Canım asla ama asla istemez. Aklıma bile gelmiyor. Çok sıkılıyorum cinsellikten. Aseksuel oldum ve şikayetçi değilim inan kafam kaldırmıyor. Bildiğin kafam almıyor. İnsan değişiyor işte. Benim travmam falan yok. Olsa zaten ben sabırlı değilim def ederim. Senin kadar sabredemezdim. Basardım tekmeyiEkşi sözlük okuyorum evet, dediğiniz başlığa bir bakayım. Yani dediğim gibi sosyalleşirken hiçbir bakısını vs yakalamadım ama ben yokken yapıyor mudur bilemiyorum. Telefonunda yakalamıstım ama :) Karıstırmıstım baya bi çünkü.
Normal olduğum için dediğiniz gibi sapkın derecesindeki hareketlerine gelemiyorum, tiksiniyorum. Yaş aldıkca ne olur onu da düşündükce içim bunalıyor. Beni tüketeceği için ve zamanla sevgimi de etkileceğini düşündüğüm için evliliğimizin bi nokta ya büyük bi sınava gireceğini ya da biteceğini düşünüyorum artık ben de. O yüzden yıllarımı harcamaya değer mi bilemiyorum. Çorap için boşanan tek kadın olarak tarihe geçebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?