KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rica ederimherkes aynı olamaz herkesin karakteri var,bunu algılaması gerekiyor başta bu da sürekli bir çocuğa söyler gibi bir şeyi elli kere söylemekten geçiyor.
o sizi nasıl böyle kabul etmiyorsa siz de onu kabul etmek zorunda değilsiniz,anlamasını sağlayın,seviyor ama bencilce de bir yanı var,
çocuklardan önce erkekleri büyütüyoruz maalesef,manipüle olmayın bu yolda,bir noktadan sonra o da yorulacak ısrarlardan,netice de robot değilsiniz,sizin enerjiniz onun kadar yüksek değil,bir kadının seven bir erkeğe en büyük silahı göz yaşıdır yıllardır bilinir akrep burcu olabilir mi kendileri

Bence çok haklısınız. Beklentilerimiz çok farklı. O daha enerjik, aşırı istekli bir kadın görmek istiyor; ben de sakin ortalama bir erkek.
Eşinizin belli başlı beklentileri ve uyaran tercihleri var; ten rengi çorap gibi. Üzerinizde günlük pijama / eşofman vb varken; daha enerjik ve istekli olsanız dahi diğer uyaranlar yoksa bu durumu yine de hoş karşılamaz gibi duruyor.

Evet dediğiniz gibi sevdiğini düşünüyorum beni ama bencilce davranıyor. Bu da beni çok yordu, yıprattı.

Başak burcu, ben de başağım. Hiç de anlamam burçlardan. Başağa başak nasıl oluyor ki:)

Sevgi ve ilgi çok güzel ama sürekli baskıya dönüşüyorsa insanı yorar. İlişkide denge çok önemli, senin ihtiyaçların da en az onunki kadar değerli. Bence açıkça konuşup sınırlarını belirtmelisin, gerekirse profesyonel destek de düşünebilirsiniz.

Evet çok güzel bir tespit yaptınız. Eşofmanla ona yanaşsam son noktada bana yine çorap giyer misin deyip bütün libidomu sıfırlıyor :)

Bu arada sadece ten rengi değil, renkli de olabilir ten çorap olsun da... Artık çorap görmekten midem bulanıyor.

Yorumlar beni şasırtı. Adam cinsellik konusunda azgın diye adamım bütün iğrenç yorucu tarafı görmezden gelinmiş yorumlarda. Bu kadar mı cinselliğe açsanız pes vallahi.
Herkesin yorumu cok değerli ancak buna ben de katılıyorum bir noktada. O kadar yorucu ki. İnsan karısını cinsellikten bu kadar iter mi ya? Defalarca dedim benim isteksizliğimin nedeni zaten bunlar.

Evet bende de suç var. Aman küsmesin, aman aramız bozulmasın diye diye sonunda hep dediklerini yaptım.

Evliliğin ilk yıllarında olabiliyor böyle şeyler, bu kadar ağır olmasa da benzer şeyler yaşadım, eşim bana bağımlı gibiydi yavaş yavaş aştık bunu, küçük değişikliklerle başlayın, güzellikle reddedin, kavgaya dönmesin iş. Kendinize mutlaka bir alan yaratın , çalışan insanlar için çok önemli bu konu, işte dinlenme evde dinlenme nasıl olacak sonra

Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum uyuma ve vakit geçirmek harici eşlerimiz aynı herhalde bende de sürekli seksi kıyafetler siyah külotlu çorap, sizin gibi çalışmıyorum ama 5 aylık hamileyim bir şey yapasım gelmiyor açıkçası

Yorgunum dediğimde de ilk cümlesi sana çalış mı diyorum oluyor. Yani işi bırakıp tamamen kendimi ona versem çok mutlu olacak. Ondan erken uyumam, belki yorgun olmadıgım icin daha istekli olurum falan. Kafası bu şekilde çalışıyor. Halbuki kendisi beni bu duruma getirdi.

Bu hiçte aranacak bir koca tipi değil inanın ....

Sizinki daha zormuş, kolaylıklar dikiyorum bir de hamilesiniz ya. Çok yorucu ve itici bir şey bu durum.

Klasik erkek savunması ben sana çalış mı dedim :) büyümüyor bunlar yahu
Başka alanlara çekin onu, bu gece televizyon izlemek istemiyorum hadi kitap okuyalım
Bu gece evde işimiz var hadi temizlik yapalım
Bu gece dışarı çıkalım vs vs....
Eşofman mı giydi bu ne hal aşkım, düzgün giyinsene diye dürtün
Olmasa da sizde bir fetiş uydurun sevmediği bir şeye sürekli takılın zamanla geri çekilecektir
Valla şu an hava 30 derece siz çorap dediğinizden beri beni afaganlar basıyor bu işe bir dur demelisiniz :)

Ne bağı zorbalik bu.küsmese sadece ısrar etse dediğin doğru olabilirdi.yatağı ayırıp, küsmek zorbalık oluyor artık.

Herkesin yorumu cok değerli ancak buna ben de katılıyorum bir noktada. O kadar yorucu ki. İnsan karısını cinsellikten bu kadar iter mi ya? Defalarca dedim benim isteksizliğimin nedeni zaten bunlar.

Kimsenin yorumu değersiz diyemem, ama sırf cinsellikte iyi diye de ( Bana göre cinsellikte iyi olma azgın olmak değildir, cinsellikte iyi olmak partnerinin isteklerini de düşünmektir) diğer kötü taraflarını görmezden gelemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…