- 10 Ocak 2025
- 461
- 179
- 18
- 33
- Konu Sahibi baharyelii
-
rica ederimYazdıklarınız için teşekkür ederim bir nebze iyi geldi bana. Evet her konuda aşırı hareketleri var, hep böyleydi. Benden de aynısını bekliyor. Benden de beklemese yorucu olmaz belki ama ben onun gibi değilim ki. Aslında kendimi yazarak da konuşarak da iyi ifade ederim, çok da denedim ama beni böyle kabul etmelisin diyor genelde.
Küserse küssün bırak. Böyle yaşanır mı?Evet bende de suç var. Aman küsmesin, aman aramız bozulmasın diye diye sonunda hep dediklerini yaptım.
Eşinizin belli başlı beklentileri ve uyaran tercihleri var; ten rengi çorap gibi. Üzerinizde günlük pijama / eşofman vb varken; daha enerjik ve istekli olsanız dahi diğer uyaranlar yoksa bu durumu yine de hoş karşılamaz gibi duruyor.Bence çok haklısınız. Beklentilerimiz çok farklı. O daha enerjik, aşırı istekli bir kadın görmek istiyor; ben de sakin ortalama bir erkek.
Evet dediğiniz gibi sevdiğini düşünüyorum beni ama bencilce davranıyor. Bu da beni çok yordu, yıprattı.rica ederimherkes aynı olamaz herkesin karakteri var,bunu algılaması gerekiyor başta bu da sürekli bir çocuğa söyler gibi bir şeyi elli kere söylemekten geçiyor.
o sizi nasıl böyle kabul etmiyorsa siz de onu kabul etmek zorunda değilsiniz,anlamasını sağlayın,seviyor ama bencilce de bir yanı var,
çocuklardan önce erkekleri büyütüyoruz maalesef,manipüle olmayın bu yolda,bir noktadan sonra o da yorulacak ısrarlardan,netice de robot değilsiniz,sizin enerjiniz onun kadar yüksek değil,bir kadının seven bir erkeğe en büyük silahı göz yaşıdır yıllardır bilinirakrep burcu olabilir mi kendileri
Yok valla yaşanmıyor. Psikolojimi bozacak artık. Evde huzursuzluk olmasın dedim hep ama böyle de ben huzursuzum.Küserse küssün bırak. Böyle yaşanır mı?
Evet çok güzel bir tespit yaptınız. Eşofmanla ona yanaşsam son noktada bana yine çorap giyer misin deyip bütün libidomu sıfırlıyor :)Eşinizin belli başlı beklentileri ve uyaran tercihleri var; ten rengi çorap gibi. Üzerinizde günlük pijama / eşofman vb varken; daha enerjik ve istekli olsanız dahi diğer uyaranlar yoksa bu durumu yine de hoş karşılamaz gibi duruyor.
Herkesin yorumu cok değerli ancak buna ben de katılıyorum bir noktada. O kadar yorucu ki. İnsan karısını cinsellikten bu kadar iter mi ya? Defalarca dedim benim isteksizliğimin nedeni zaten bunlar.Yorumlar beni şasırtı. Adam cinsellik konusunda azgın diye adamım bütün iğrenç yorucu tarafı görmezden gelinmiş yorumlarda. Bu kadar mı cinselliğe açsanız pes vallahi.
Evet bende de suç var. Aman küsmesin, aman aramız bozulmasın diye diye sonunda hep dediklerini yaptım.
Yorgunum dediğimde de ilk cümlesi sana çalış mı diyorum oluyor. Yani işi bırakıp tamamen kendimi ona versem çok mutlu olacak. Ondan erken uyumam, belki yorgun olmadıgım icin daha istekli olurum falan. Kafası bu şekilde çalışıyor. Halbuki kendisi beni bu duruma getirdi.Evliliğin ilk yıllarında olabiliyor böyle şeyler, bu kadar ağır olmasa da benzer şeyler yaşadım, eşim bana bağımlı gibiydi yavaş yavaş aştık bunu, küçük değişikliklerle başlayın, güzellikle reddedin, kavgaya dönmesin iş. Kendinize mutlaka bir alan yaratın , çalışan insanlar için çok önemli bu konu, işte dinlenme evde dinlenme nasıl olacak sonra
Buradaki pek çok kadının istediği koca tipinin ete kemiğe bürünmüş hali sizinki.
İyi yönlerine odaklanıp diğerlerini törpilemeye çalışın.Bu kadar güçlü bir bağ varken aranızda koparmayın bence,ayak uydurmaya çalışın; onda da azalacaktır zamanla.Özellikle çocuk olunca çok ararsınız bu günleri.
Sizinki daha zormuş, kolaylıklar dikiyorum bir de hamilesiniz ya. Çok yorucu ve itici bir şey bu durum.Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum uyuma ve vakit geçirmek harici eşlerimiz aynı herhalde bende de sürekli seksi kıyafetler siyah külotlu çorap, sizin gibi çalışmıyorum ama 5 aylık hamileyim bir şey yapasım gelmiyor açıkçası
En çok ihtiyacım olan şey sabır ama o da tükeniyor valla artıkAllah sabır versin bacım. Diyecek başka hiç bir şey bulamadım.
Yorgunum dediğimde de ilk cümlesi sana çalış mı diyorum oluyor. Yani işi bırakıp tamamen kendimi ona versem çok mutlu olacak. Ondan erken uyumam, belki yorgun olmadıgım icin daha istekli olurum falan. Kafası bu şekilde çalışıyor. Halbuki kendisi beni bu duruma getirdi.
Evet.erkekleri için de bir sürü şey var.Siz de ona evin içinde takım elbise giydirin. Yakınlaşmadan önce de süpermen kostümü giysin mesela şart koşun
Ne bağı zorbalik bu.küsmese sadece ısrar etse dediğin doğru olabilirdi.yatağı ayırıp, küsmek zorbalık oluyor artık.Buradaki pek çok kadının istediği koca tipinin ete kemiğe bürünmüş hali sizinki.
İyi yönlerine odaklanıp diğerlerini törpilemeye çalışın.Bu kadar güçlü bir bağ varken aranızda koparmayın bence,ayak uydurmaya çalışın; onda da azalacaktır zamanla.Özellikle çocuk olunca çok ararsınız bu günleri.
Herkesin yorumu cok değerli ancak buna ben de katılıyorum bir noktada. O kadar yorucu ki. İnsan karısını cinsellikten bu kadar iter mi ya? Defalarca dedim benim isteksizliğimin nedeni zaten bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?