KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her gün sevişmek istemiyorum, soğuyorum dediniz mi? Tam yükseldiğim anda çorap giymek modumu düşürüyor dediniz mi? Bu cümlelerle ama? Ima vs degil açık açık.
Evet tabii, belki çok daha fazlasını demişimdir. İletişimimiz iyidir, ikimiz de kendimizi net ifade ederiz ancak işte sonuc olarak birbirimize uyumlu değiliz sanırım.

Evet tabii, belki çok daha fazlasını demişimdir. İletişimimiz iyidir, ikimiz de kendimizi ne ifade ederiz ancak işte sonuc olarak birbirimize uyumlu değiliz sanırım.
Eger şikayetinizden bahsettiğiniz halde devam ediyorsa dümdüz sapık ve igrenc bence. Zevk almıyorum, istemiyorum diyen kadini zorla yatağa yatırmanın bir adı var. Bu durumu anlayıp kabul ederseniz eger durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Benim için en net boşanma sebeplerinden birisi bu. Bedenim üstünde bile kararımın olmadığı bir hayat.. Boşa geçen yıllar.. Cinsellikten tiksinmeden önce ayrılıp gencken yolunuzu çizin bence.

Maalesef ki cok haklısınız. İğrenç hissettirdiği için artık dayanamıyorum zaten. Durumun ciddiyetinin de farkındayım. O bunu sevgiyle, aşkla açıklıyor. İlk başta inanıyordum, beni manipüle ediyordu. Suçu kendimde aradım... Ben isteksizim, normal değil mi acaba dedim ama şu an bu noktada artık hayatımı inanılmaz etkilemeye başladı.

Hem beni isteksizleştiriyor, istemediğim şeyleri yaptırmaya zorlayarak (küserek), beni itiyor hem de sonra suçu bende buluyor.

Benimki öyle normal bir isteksizlik değil ki, ben buraya itildim iğrenç ve sapıkça hislerle. Karısıyım diye her cinsel isteğini karşılamak zorunda değilim ki. Evlilik böyle bir şey miydi? Değil bence.

Rabbim neler yaratmış tövbe estağfurullah.Cinselliğin olmazsa olmazı ten çorap.Allah yardımcın olsun.

Eşiniz tabiki de üstünüze düşecek, ilgi gösterecek. Fetişini tatmin eden hayır diyemeyen bir kadın var, elinden kaçırma riskini alamaz.
Sağlıklı bir durum değil. Siz de istiyor olsanız sorun olmazdı ama bu hali sizi cinsellikten uzaklaştırmış.
Sadece çoraplıyken sevişmesi de bunun daha derin bir sorun olduğunu gösterir. Yukarıda biri yazmış adam gördüğü ten çoraplı kadınlara da azıyordur.
Kocanızı seviyorsunuz yazdığım ağır gelebilir ama kocanız cinsel anlamda sorunlu. Sizi de bu normalmiş gibi manipüle ediyor.

Harika bir yorum. Ayrıca bu adam dışarıda ten çorap giyen kadın görünce ne hale geliyor ya da kadınların bacaklarında ten çorap var mı diye bakıyor mu acaba? Bunu düşünmek bile rahatsız edici

Arkadaşım valla çok üzgünüm yani büyük heveslerle evleniyor insan. Ama eşin iğrenç. Muhtemelen çorapsız morapsız isi nihayete bile erdiremiyordur ama sorsan isteksiz olan sen olursun Bir gün bi cinnet getir içini dök. Düzeldi düzeldi yoksa koy kapıya gitsin nereye sürtünüyorsa sürtünsün. Sanki anasının evinde de her gün sevisiyordu ya triplere bak.

Ağır gelmiyor inanın çünkü ben de farkındayım durumun. Dediği şeylerden biri; tabii ki karımla karşılayacağım bu ihtiyaçlarımı, yapman gerekiyor vsvsvs. Bencilce bir düşünce yapısı var. Beni ne kadar ittiğinin tamamıyla farkına varamadı.

Adamın fetişi var. Libidosu yüksek diye herkesin hayalindeki koca olmuyor. Her sekste koştura koştura ten çorap giydirmek, evin içinde bile çorap giy, devamlı şöyle giy bilmem ne demek normal mi ya?
Kadıncağız adam ayaktayken gidip uyuyamıyor bile.

Hergün ten rengi kilotlu çorap ve seksi kıyafetler giymek gibi bir zorunluluk olabilir mi arkadaş…
Bu durum sizin ruhunuzu yaralamış bence.

Sizi büyük bir depresyon bekliyor bi kaç yıla kalmaz.
Bu insanı çok küçülten bi durum ok fantezi dünyası rengarenk olabilir ama sizin kocanın bir detay üzerine sapkın…
Ayrıca siz onun emir erimisiniz, yok uyama yanıma gel, konuş bu nedir arkadaş.

Bir arkadaşımdan şunu duydum, kocasının uykusu geldiğinde, kadın mutlaka yanında olmalıymış uykum yoksa bile yanında duruyorum diyordu. Bu eziyetten başka bişey demek değil…

Cinsel açıdan bir problemi yok, yukarıda da yazdım ondan kaynaklı çorap giymemi istese en azından mantıklı olurdu ama dikkat edeceğim iyice. Ben mi fark etmedim acaba? Cinnetler geçirildi canım, her şeyi denedim. Adam huyundan vazgeçmiyor.

Evet ya. Hatta bir arkadaşıma şu uyuma konusunu bahsettim. Dedim ki uyuyakalırsam sıçrayarak uyanıyorum yine küsecek diye, o da bu gidişle kendini hasta edersin dedi. Çok da haklı. Stres yaşıyorum kendi evimde ya olamaz böyle bi şey.

İlerde çocuğunuz olsa daha büyük sıkıntılar yaşanacak. İnsan hamile iken lohusa iken ya da emzirirken evde basen dilenciden hallice geziyor. Bazen duş alamıyor bazen saçını günlerce tarayamıyor. Evde don atlet geziyor. Peki o zaman ne olacak? ben bu adamın anlayışlı olacağını sanmıyorum. İşten eve gelince en büyük zevkim pijama giyip koltuğa uzanmak mesela. Bundan mahrum kalmak hem de kendi evinde… sinir oldum şu an

Çorapsız seviştiğiniz oldu mu yani? Öyleyken diğer sevişme performansıyla aynı mı değil mi?

Evet ruhumu yaraladı, ne güzel dediniz yaa

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.

Kendi evinizde diken üstünde uyumak işte bunun adı, bu sıcakta kendi giysin ten çorap

Ben cok bakımlı bir kadınım. Her gün duşumu alırım, bazen günde iki kez alırım vs ama o buna da dikkat etmiyor. Yanaştığında duş almadım diyorum ne olacak diyor mesela. Onun isteklerini yap gerisi ok.

Eğer onun istediği zaman dediklerini giymediysem vs koltuğa uzandıysam hemen tripler başlar. Çekemiyorum artık. Çok sinir bozucu.

Evlilik böyle bir şey değil tabiki. Hastalığı var sağlığı var.Her zaman istekli olmayabiliriz.Hele ki çalışan kadınlar iki kat yoruluyor kendimden biliyorum.Yazdıklarını okurken nefes alamadım . Küserse küssün.Zıkkımın dibi.Gerçekten değer veren erkek eşini cinselliğe zorlamaz.Bunun aşkla bir ilgisi yok .Senin istemene bile fırsat vermemiş .Değişmez de bu adam.iki sene nasıl katlandın.

Çorapsız seviştiğiniz oldu mu yani? Öyleyken diğer sevişme performansıyla aynı mı değil mi?
Açıkca yazacağım ama cok ani anlarda oldu tabii nadir de olsa :) Aynı gibi, beni cok rahatsız eden bir değişiklik fark etmedim çoraptan kaynaklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…