KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI

Bu arada benim eşimde ayak sever ve çoraptan hoşlanır ama seninki başka bir seviye ve sana hiç saygısı olan biride değil maalesef

Bu arada benim eşimde ayak sever ve çoraptan hoşlanır ama seninki başka bir seviye ve sana hiç saygısı olan biride değil maalesef
Cinsellik konusunda saygısı sıfır. Onun dısında her istediğimi yapmaya calısır, fikirlerimi önemser vs. ama bu da gözüme gelmiyor artık.

Ayak sevmesi, çorap sevmesini eleştirmedim ona karsı da ama dediğin gibi başka bir seviye olunca midem bulanıyor artık çorap giymekten. Zorla güzellik olmuyor işte.

Seni anliyorum zaten benim hoşuma gidiyor çünkü adam kendi çapında seviyor bana birşeyi zorlamiyor

Son düzenleme:
Cinsellik dışında nasıl biri? Normal yaşamda dikkatinizi çeken ilginç huyları var mı merak ettim.
Yani aslında genel olarak sert bir karakteri vardır, güçlüdür ama bunların tam tersi de fazla alıngandır. İlginç gelen huyu buydu bana evliliğimizin en başında. Evlendikten sonra daha alıngan oldu diyebilirim. Onun dısında ilginç huyu gelmedi aklıma.

Adam sokete de coşuyormus ama sapsapkin ordan anliyoruz iste :))) gerci karsisindakini zorlamasindan gerim gerim germesinden de anlaşılıyor zaten =/
Sokete tam cosmuyor yani şöyle örneğin yorgunuz, hiç cinsellik havasında değiliz onlardan giy cok tatlı oluyorsun diyor :) Bunun da bir açıklaması var mı acaba :)

Belki siz de tam tavır koyamıyorsunuz. Dur bi dk çorabını giy derse insanın hevesi kaçar bi kere.

Böyle sapık birini tanımıştım yıllar önce, adamın evi yok arabası yok doğru düzgün işi kazancı yok,
yememiş içmemiş evinin bir odasını evleneceği kadına giydirmek için VS'den aldığı iç çamaşırı ve geceliklerle doldurmuştu,
tanışmamızın 1. haftasında bana iç çamaşırı hediye etmişti, edememişti daha doğrusu, koleksiyonuna eklemiştir eminim.
Tek derdi hayatındaki kadının ne giydiği ne sürdüğü ne yediği falandı, karısı kilo almamalıymış sizinki gibi evde hep kışkırtıcı şeyler giymeliymiş falan filan.
Arkama bakmadan kaçmıştım, ne kadar doğru bir karar vermişim. Profesyonel destek almayı düşünün bence, tamamen bitmese de kontrol altına alınabiliyor diye biliyorum.

Böyle sapık deyince bi garip oldu da :) Benimkinde evlendikten sonra patladı bence. Yukarıda da yazdım. Artık karı kocayız. Dolayısıyla karımın cinsellikte istediğimi yapması lazım kafasıyla diretmelere başladı, hak gördü. Zaten benden başka da ciddi ilişkisi olmamıstı. Başkalarıyla böyle ilermemiştir sevgililikte vs. Yani sevgiliyken böyle rahatsız edici bir tarafı yoktu kocamın.

Bak hiç birimiZ yazmadik ama bu biraz artık sapkınlığa giriyor tamam seviyor olmasında birsey yok ama asla yapmaz şeklinde olması normal birşey değil sende memnun olsan okey ama değilsin hele evde şortum taytimla yayıya yayila yatamicam evimiz rahat etmek için var

Benim bahsettiğim adam da ilk karısından bu sebeplerle boşanmış biriydi, kadın diretmelerine karşı koymuş bu da vazgeçmemiş vs. vs.
Karşılıklı fetiş durumu yoksa karşı taraf için çok zorlayıcı ve psikolojik olarak yıkıcı geliyor bu konular, insanın eşi de olsa bedeni üzerinde kendinden çok hak ve söz sahibi olmak istemesi son derece rahatsız edici, bence bir destek almayı önerin, yoksa pek uzun süre katlanılacak bir durum değil gibi sizin için

Bu arada evlilikte bir tür anlaşma bana göre, şartlar birbirine uymazsa evlenmezsin yani keşke herkes açık ve net olsa bu konularda kimse ömür boyu katlanmak istemeyeceği şeylere maruz kalmasa.

Bu arada evlilikte bir tür anlaşma bana göre, şartlar birbirine uymazsa evlenmezsin yani keşke herkes açık ve net olsa bu konularda kimse ömür boyu katlanmak istemeyeceği şeylere maruz kalmasa.
Bu gene birşey değil daha neler neler var boşuna öncesinde ona göre ilişki yaşayın diyoruz misal görücüyle evleniyor adam sapık çıkıyor bunu nerden bilebilirsin hiç birşey yaşamadan

Bu gene birşey değil daha neler neler var boşuna öncesinde ona göre ilişki yaşayın diyoruz misal görücüyle evleniyor adam sapık çıkıyor bunu nerden bilebilirsin hiç birşey yaşamadan
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, belki ömür boyu sevişeceğin adamın sevişemediğini ya da sapık/sapkın olduğunu evlenince anlamak cidden fena bir şey.

Sevgiliyken sevisiyor muydunuz? Adam buldumcuk olmus da olabilir :)

Bi haberde bi kadinin roportajini okumustum görücü usulü evlenmis tanimadan, adam hic normal duygusal bir sekilde yaklasip iliski yasatmiyormus hep rough tecavuz temali agzini kapatarak canini acitarak elini bağlayarak falan yapıyormuş ordan anlamis adam tuhaf ama ayrilmamis da sonrasi daha igrenc moral bozmaya anlatmiyim simdi de. Hakkaten bilemezsin yani test sürüşü şart.

Okyrken boğuldum, bu adamın hayatında başka ugraş yok mu??
Var aslında. İşi çok yoğun bir kere, ikincisi de eski sporcu. Şu anda bireysel yapıyor sporu, ara ara bıraktığı oluyor sadece. Onun dısında takip ettiği spor dalları, diziler, filmler var. Gayet de oyalıyor kendini aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…