- 20 Ocak 2010
- 48.756
- 188.267
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi baharyelii
-
Cinsellik konusunda saygısı sıfır. Onun dısında her istediğimi yapmaya calısır, fikirlerimi önemser vs. ama bu da gözüme gelmiyor artık.Bu arada benim eşimde ayak sever ve çoraptan hoşlanır ama seninki başka bir seviye ve sana hiç saygısı olan biride değil maalesef
Seni anliyorum zaten benim hoşuma gidiyor çünkü adam kendi çapında seviyor bana birşeyi zorlamiyorCinsellik konusunda saygısı sıfır. Onun dısında her istediğimi yapmaya calısır, fikirlerimi önemser vs. ama bu da gözüme gelmiyor artık.
Ayak sevmesi, çorap sevmesini eleştirmedim ona karsı da ama dediğin gibi başka bir seviye olunca midem bulanıyor artık çorap giymekten. Zorla güzellik olmuyor işte.
Adam sokete de coşuyormus ama sapsapkin ordan anliyoruz iste :))) gerci karsisindakini zorlamasindan gerim gerim germesinden de anlaşılıyor zaten =/Ya konumuz bu mu samanta
Yani aslında genel olarak sert bir karakteri vardır, güçlüdür ama bunların tam tersi de fazla alıngandır. İlginç gelen huyu buydu bana evliliğimizin en başında. Evlendikten sonra daha alıngan oldu diyebilirim. Onun dısında ilginç huyu gelmedi aklıma.Cinsellik dışında nasıl biri? Normal yaşamda dikkatinizi çeken ilginç huyları var mı merak ettim.
Sokete tam cosmuyor yani şöyle örneğin yorgunuz, hiç cinsellik havasında değiliz onlardan giy cok tatlı oluyorsun diyor :) Bunun da bir açıklaması var mı acaba :)Adam sokete de coşuyormus ama sapsapkin ordan anliyoruz iste :))) gerci karsisindakini zorlamasindan gerim gerim germesinden de anlaşılıyor zaten =/
Yani aslında genel olarak sert bir karakteri vardır, güçlüdür ama bunların tam tersi de fazla alıngandır. İlginç gelen huyu buydu bana evliliğimizin en başında. Evlendikten sonra daha alıngan oldu diyebilirim. Onun dısında ilginç huyu gelmedi aklıma.
Di miii? Aynen öyle oluyor. Daha libido killer bir şey olamaz ya.Belki siz de tam tavır koyamıyorsunuz. Dur bi dk çorabını giy derse insanın hevesi kaçar bi kere.
Böyle sapık deyince bi garip oldu da :) Benimkinde evlendikten sonra patladı bence. Yukarıda da yazdım. Artık karı kocayız. Dolayısıyla karımın cinsellikte istediğimi yapması lazım kafasıyla diretmelere başladı, hak gördü. Zaten benden başka da ciddi ilişkisi olmamıstı. Başkalarıyla böyle ilermemiştir sevgililikte vs. Yani sevgiliyken böyle rahatsız edici bir tarafı yoktu kocamın.Böyle sapık birini tanımıştım yıllar önce, adamın evi yok arabası yok doğru düzgün işi kazancı yok,
yememiş içmemiş evinin bir odasını evleneceği kadına giydirmek için VS'den aldığı iç çamaşırı ve geceliklerle doldurmuştu,
tanışmamızın 1. haftasında bana iç çamaşırı hediye etmişti, edememişti daha doğrusu, koleksiyonuna eklemiştir eminim.
Tek derdi hayatındaki kadının ne giydiği ne sürdüğü ne yediği falandı, karısı kilo almamalıymış sizinki gibi evde hep kışkırtıcı şeyler giymeliymiş falan filan.
Arkama bakmadan kaçmıştım, ne kadar doğru bir karar vermişim. Profesyonel destek almayı düşünün bence, tamamen bitmese de kontrol altına alınabiliyor diye biliyorum.
Bak hiç birimiZ yazmadik ama bu biraz artık sapkınlığa giriyor tamam seviyor olmasında birsey yok ama asla yapmaz şeklinde olması normal birşey değil sende memnun olsan okey ama değilsin hele evde şortum taytimla yayıya yayila yatamicamBöyle sapık deyince bi garip oldu da :) Benimkinde evlendikten sonra patladı bence. Yukarıda da yazdım. Artık karı kocayız. Dolayısıyla karımın cinsellikte istediğimi yapması lazım kafasıyla diretmelere başladı, hak gördü. Zaten benden başka da ciddi ilişkisi olmamıstı. Başkalarıyla böyle ilermemiştir sevgililikte vs. Yani sevgiliyken böyle rahatsız edici bir tarafı yoktu kocamın.
Benim bahsettiğim adam da ilk karısından bu sebeplerle boşanmış biriydi, kadın diretmelerine karşı koymuş bu da vazgeçmemiş vs. vs.Böyle sapık deyince bi garip oldu da :) Benimkinde evlendikten sonra patladı bence. Yukarıda da yazdım. Artık karı kocayız. Dolayısıyla karımın cinsellikte istediğimi yapması lazım kafasıyla diretmelere başladı, hak gördü. Zaten benden başka da ciddi ilişkisi olmamıstı. Başkalarıyla böyle ilermemiştir sevgililikte vs. Yani sevgiliyken böyle rahatsız edici bir tarafı yoktu kocamın.
Bu gene birşey değil daha neler neler var boşuna öncesinde ona göre ilişki yaşayın diyoruz misal görücüyle evleniyor adam sapık çıkıyor bunu nerden bilebilirsin hiç birşey yaşamadanBu arada evlilikte bir tür anlaşma bana göre, şartlar birbirine uymazsa evlenmezsin yani keşke herkes açık ve net olsa bu konularda kimse ömür boyu katlanmak istemeyeceği şeylere maruz kalmasa.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, belki ömür boyu sevişeceğin adamın sevişemediğini ya da sapık/sapkın olduğunu evlenince anlamak cidden fena bir şey.Bu gene birşey değil daha neler neler var boşuna öncesinde ona göre ilişki yaşayın diyoruz misal görücüyle evleniyor adam sapık çıkıyor bunu nerden bilebilirsin hiç birşey yaşamadan
Sevgiliyken sevisiyor muydunuz? Adam buldumcuk olmus da olabilir :)Böyle sapık deyince bi garip oldu da :) Benimkinde evlendikten sonra patladı bence. Yukarıda da yazdım. Artık karı kocayız. Dolayısıyla karımın cinsellikte istediğimi yapması lazım kafasıyla diretmelere başladı, hak gördü. Zaten benden başka da ciddi ilişkisi olmamıstı. Başkalarıyla böyle ilermemiştir sevgililikte vs. Yani sevgiliyken böyle rahatsız edici bir tarafı yoktu kocamın.
Bi haberde bi kadinin roportajini okumustum görücü usulü evlenmis tanimadan, adam hic normal duygusal bir sekilde yaklasip iliski yasatmiyormus hep rough tecavuz temali agzini kapatarak canini acitarak elini bağlayarak falan yapıyormuş ordan anlamis adam tuhaf ama ayrilmamis da sonrasi daha igrenc moral bozmaya anlatmiyim simdi de. Hakkaten bilemezsin yani test sürüşü şart.Bu gene birşey değil daha neler neler var boşuna öncesinde ona göre ilişki yaşayın diyoruz misal görücüyle evleniyor adam sapık çıkıyor bunu nerden bilebilirsin hiç birşey yaşamadan
Var aslında. İşi çok yoğun bir kere, ikincisi de eski sporcu. Şu anda bireysel yapıyor sporu, ara ara bıraktığı oluyor sadece. Onun dısında takip ettiği spor dalları, diziler, filmler var. Gayet de oyalıyor kendini aslında.Okyrken boğuldum, bu adamın hayatında başka ugraş yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?