KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI

Ne olacak bu erkeklerin corap meraki
45-50 yasinda bakimli bir kadin taniyorum, surekli facebook meslek gruplarina coraplarini cekip atiyordu ne alaka diyordum, meger kadini tum erkekler ekleyip mesaj yaziyormus, onun da hosuna gidiyormjs.

Herkes evliliğin baslarinda normal vs demiş ama bnce adam çorap fetişisti ve gayet yorucu bi durum. Çekilmez

Burda cizginiz ve onun cizgisi nedir pardon? Ne kadar ileri gideceksiniz onun esisiniz diye? Yarin bu isin boyutu artarsa planiniz ne? Ben onlem almazsaniz burada kalacagini sanmiyorum sahsen..

Kocama acıdım valla.Evet her gün olsa yok demez.Ama benim canım sıkkınsa hastaysam ya da istemiyorsam hiç ısrar etmez.Şunu giy şunu yap diye istekleri de yoktur.Doğaçlama canımız istediğinde oluyor.Dur gidip çorabımı giyeyim ne garip bir durum.Temiz bir insanım günde iki kez duş alırım ama cinsellik olacaksa özel hazırlık yapmam.İlk zamanlar gecelik falan giyiyordum şimdi Allah ne verdiyse..Evde şunu giy falan deseydi bunalıma girerdim heralde.İnsan evinde rahat olamayacaksa nerde rahat olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…