- 24 Eylül 2021
- 525
- 483
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Evett erkeklerin bir kısmında böyleymiş. Twitter'da falan görüp dalga geçiyordum ben de önceden.Adam seni cinsel meta yapmış hemşire. Adeta bir Barbie evreni kurmuş etrafına. Bu çorap olayını duymuştum, bazı erkekler giyilmiş çoraplara para dökmek için can atıyor. Artık kokluyolar mı, sarılıp uyuyorlar mı bilmiyorum. Seninki de o hesap
O zaman onun her dediğinide yapma.. söyle açık açık..bu çok yorucu bir durum ..Burada arkadaşlar yazmıs sen de şunu bunu iste diye ancak benim içimden asla gelmiyor. Sırf kısas yapmak icin de kendimi zorlamak istemiyorum. Öyle de iyi hissetmeyeceğim ki. Yani hadi giyin gel deyip yine isteksiz olacağım, bu da kendime haksızlık.
Kendisine çorap giymek istemediğinizi söylüyor musunuz?Bu durumdan aşırı rahatsız olduğunuzu?Size kendinizi kötü hissettirdiğini?Söylüyorsanız tepkisi ne oluyor?Evet dediğiniz gibi zaten cinsellik istemiyorum, çorabı hiç istemiyorum sırf onu memnun etmek icin bi şeylere zorluyorum kendimi bu da nefret edilesi bir durum gerçekten zor. Daha fazla bunu kendime yapmak istemiyorum, yetti.
Üstüme öküz oturdu yemin ederimKülotlu, diz üstü, diz altı, babet vsvs aklınıza ne geliyorsa. Her gün yapmamı bekler, bazı günler yapmıyorum ama işte içten içe kızıyor hissediyorum.
Aslında ilişkimizin başlarında tam tersiydi. Ben ona daha cok bağımlıydım, evlendikten sonra tamamen değişti. Çok zor bir durum.muhtemelen kaygılı baglanıyor eşiniz sizde kaçıngansınız benım eski sevgilimde öleydi wcye gıderım kapısında beklerdı ya nefret ettırdı kendınden yapışık ikiz gibi dolaşmaktan yılmıştım sınırlarını bılmıyordu s.ettim gerçekten çok yorucu çok sabır diliyorum çok
Tabii ki söylüyorum. Defalarca kez söyledim. Bağırdım çağırdım istemiyorum dedim. Sonuç olarak ''karımsın beni tatmin etmen lazım'', ''karımsın tabii ki yapman lazım, napayım seviyorum'' gibi cümlelerle giydim. Hani hayatımdaki kadın sensin, ben bunu istiyorum karşılaman lazım gibi saçma bir kafa yapısına büründü. Bencilce, asla beni düşünmeden yaptı bunu. En sonda da artık bırakın çorap giymeyi istememeyi, tamamen cinsellikten soğumuş, artık onu istemeyen bir karısı oldu :)Kendisine çorap giymek istemediğinizi söylüyor musunuz?Bu durumdan aşırı rahatsız olduğunuzu?Size kendinizi kötü hissettirdiğini?Söylüyorsanız tepkisi ne oluyor?
yok ben gerçekten bıkmıştım hatta kötü davranmaya başladım ya sürekli öper mi insan mıç mıç mıç yapış yapış yoruyordu strese sokuyordu dayanamadım kaçıngan baglanma stiline sahıp olduğumu psikiyatrideki kadın söylemişti ben çok o zamanlar umursamadım ama yaşadıkça biraz araştırınca ya evet doğruymuş dıyorsunAslında ilişkimizin başlarında tam tersiydi. Ben ona daha cok bağımlıydım, evlendikten sonra tamamen değişti. Çok zor bir durum.
Benim de ruh halim aylardır böyle.Üstüme öküz oturdu yemin ederim
Şu bile boşanmak için yeterli biliyorsun dimi?karımsın beni tatmin etmen lazım'', ''karımsın tabii ki yapman lazım, napayım seviyorum'' gibi cümlelerle giydim
Ben kaçıngansam eğer bunu kocam yaptı, onun yüzünden oldu yani :) değildim çünkü.yok ben gerçekten bıkmıştım hatta kötü davranmaya başladım ya sürekli öper mi insan mıç mıç mıç yapış yapış yoruyordu strese sokuyordu dayanamadım kaçıngan baglanma stiline sahıp olduğumu psikiyatrideki kadın söylemişti ben çok o zamanlar umursamadım ama yaşadıkça biraz araştırınca ya evet doğruymuş dıyorsun
BiliyorumŞu bile boşanmak için yeterli biliyorsun dimi?
Açık açık cok söyledim. Konuda bu net anlasılmamıs ama ben bunu hiç gizlemedim ondan. O devam etti ama kararlıyım artık kendimi daha fazla üzmeyeceğim. Konuyu açarken gelecek yorumları merak ettim. Okudukça da aslında ne kadar kötü bi şeye maruz kaldıgımı daha iyi anladım.O zaman onun her dediğinide yapma.. söyle açık açık..bu çok yorucu bir durum ..
Eşiniz fetişist. Değiştiremezsiniz, değişmeyecek.BiliyorumZaten ben kendimde hiç suç olmadıgını fark ettim. Calısıyorum, paramı kazanıyorum, evim topludur temizdir, kendime iyi bakarım, hep temiz giyinirim, makyajımı yaparım, ailesiyle aram iyidir vsvs... Yetmedi galiba ona.
Peki.Eşiniz fetişist. Değiştiremezsiniz, değişmeyecek.
Dün gece ne yaşandı mesela? Yine ayni şeyleri yaptınız mı?Açık açık cok söyledim. Konuda bu net anlasılmamıs ama ben bunu hiç gizlemedim ondan. O devam etti ama kararlıyım artık kendimi daha fazla üzmeyeceğim. Konuyu açarken gelecek yorumları merak ettim. Okudukça da aslında ne kadar kötü bi şeye maruz kaldıgımı daha iyi anladım.
Her gün mü oluyormuş?Dün gece ne yaşandı mesela? Yine ayni şeyleri yaptınız mı?
Hayır yapmadım. Önceki geceden tartışmamız olmustu zaten bu konularla ilgili, aramız limoni. Gayet normal, rahat bir şekilde giyindim. O da bir şey demedi. Zaten cok bir konuşmamız olmadı. Böyle böyle kabullenecek, kabullenmiyor mu (düzelmez diyenle var), kendi bilir valla.Dün gece ne yaşandı mesela? Yine ayni şeyleri yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?