KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün mü oluyormuş? Yok yauv

Ben her gün oluyor diye anlamıştım konudan? Yanlış mi anladım?

Ben her gün oluyor diye anlamıştım konudan? Yanlış mi anladım?
Doğru anladınız. Beklentisi her gün. Ben her gün yapmıyorum ama her gün yapsam havalara uçar. 7/24 öyle giyin demiyor psikopat gibi görünmemek icin olabilir

Doğru anladınız. Beklentisi her gün. Ben her gün yapmıyorum ama her gün yapsam havalara uçar. 7/24 öyle giyin demiyor psikopat gibi görünmemek icin olabilir
Hentai mentai bir seyler mi izliyor bu adam yahu? Ya bacım neyse anlatma ben kötü oldum valla. Çekip alasım var seni bu hayattan bu nedir ya

Hentai mentai bir seyler mi izliyor bu adam yahu? Ya bacım neyse anlatma ben kötü oldum valla. Çekip alasım var seni bu hayattan bu nedir ya
Ayy o ne ilk defa duydum. Ahahaha ayy bir şey diyim mi, aklı basında bi kadınım cok şükür. Hani sacmalık olduğunun farkındaydım, zaten ne yaşıyorum ben diyordum ama iyi ki konu açmısım, daha iyi anladım anormallik derecesini. Konuyu iyice anlayıp, beni anlayıp kocama hak veren bir Allah'ın kulu cıkmadı ya.

Katlanamam ya. Şimdiden tükendim. Devam edemeyeceğim bu şekilde.
Kendinize en büyük iyiliği yaparsınız emin olun. Herkes iyi şeyler söylemek ister ama gerçekten bu adam düzelmez. Bu huy, alışkanlık, arada bir olan isteklerden değil bildiğimiz fetiş.
Size yazık günah, ilk evlendiğiniz yıllarda tecrübesiz oluşunuzdan faydalanıp dediğini yaptırmış ama kendi evinizde adam ayaktayken gidip uyuyamamanız beni çok üzdü mesela.
Evlendiniz diye onun kölesi değilsiniz, ne demek yani artık karımsın beni mutlu edeceksin? Koca olunca da aynısı geçerli olmuyor mu? O niye karısını dikkate almıyor, mutlu etmiyor?

Onun mutlu etme şekilleri farklı. Onun kafasıyla; para harcıyor, hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor (tabii ki uçuk şeyler değil, dilan polat değilim kjgjgjh), işte ne bileyim herkes bir tarafta ben bir tarafta... Tamam onun görevi bunlar.
Benimkiler de onu tatmin etmek, ha bi de o benden fazla calıstıgı icin genel temizlik işi bende. Bunları istiyor.

Bu arada uyuyamama derken yanında uyumamı istiyor. Salonda TV izliyor diyelim, diğer koltukta uyuyayım... Tabii benle bir planı varsa (PS oynamak gibi mesela) asla uyumamı istemez.

Kimse kocana hak vermez çünkü sen bunu sürekli istemiyorsun ve karşında karımsın yapmak zorundasın diyen bir adam var nasıl hak verelim?

Kimse kocana hak vermez çünkü sen bunu sürekli istemiyorsun ve karşında karımsın yapmak zorundasın diyen bir adam var nasıl hak verelim?
Doğru. Ne kadar haklı olduğumu yorumlar sayesinde daha iyi anladım valla. Bi de kendime üzüldüm.

Mutlu etmek bir bütündür, sadece hediye almayla, sürpriz yapmayla gönlünüzü hoş eder, kadının da asli görevi geyşa gibi hep hazır ve nazır bekleyip erkeği tatmin etmek değil. Sanırım bu ayrımı yapmakta da zorlanıyor.
Valla uykum gelirse gidip yatağımda uyumak isterim, evimde rahat şeyler giymek isterim. Adam uyumadı diye niye kanepede kıvrılayım?
Gençsiniz, işiniz gücünüz var. Çözüleceğine inanıyorsanız deneyin ama sizi yıpratmaya devam edecek bu süreç

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bir de zamanla bu istekler karsısında tamamen sogudugum için şu an hiç istemiyorum. Çorap da giyme dese cık, isteğim bitti gibi. Şu an muhtemelen asırı şikayetcidir uzak durdugum için ama kendisi bizi bu duruma getirdi. Soğudum.

E ama haklısınız. Cinsel zorbalık yaptığı, insanda ne istek ne heves kalmaz.

Seni manipüle ediyor, izin verme istemediğin hiçbirşeyi yapma,erkolara değmez zaten

Bu arada bunların dışında aileci değildir, iyi para kazanır ve parasını bana harcar, sevgisini aşırı belli eder, devamlı sürpriz yapar / hediye alır. Bunlar da artıları. Eklemek istedim.
Bu kısmı okuyana kadar olumsuz şeyler düşünüyordum. Ama artıları daha fazla bence. Bi terapiyle bu meseleyi çözebilirsiniz. Aşılamayacak bir durum değil yani. Ama öncelikle bu durumun seni rahatsız ettiğini bilmeli ve ortada bir sorun olduğunu anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…