KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet terapi diyenler oldu. Ben de konusacagım bu konuyu eşimle. Ancak inanın bu kadar kötü hissetirirken yaptıgı güzel şeyler gözüme pek gelmiyor artık.

Kesinlikle asırı mide bulandırıcı benim için. Çok yazdım yukarıda da, soguttu beni her seyden.

işten çık beni memnun et adamdaki egoya bencilliğe.. dünya pipisinin etrafında dönüyor.
hayır birde konuşmuşsunuz anlamamış kavga etmişsiniz umursamamış bile. ben böyle bir insanın başka durumlarda da bencilliğinden vazgeçebileceğini düşünmüyorum. çok basit şeylerde bile onun istediği oluyordur.

Yani aslında cinsellik dışında benim dediklerim olur genelde. Gerçi uç bir şey istemiyorum ama benim fikirlerime cok önem verir. Bir şey almadan/satmadan bana danışır ya da kardeşi bile borç istese vermeden önce bana haber verir vs. Mesela geçen gün şöyle oldu; biz birikimimizi altın olarak yapıyoruz. Borsayı araştırmaya başladığını söyledi. Hisseler oluyor ya (çok da anlamıyorum ama), onlara yatırım yapabilirim haberin olsun dedi. Ben de bir bak bakalım, bizim için iyi olacaksa yapalım dedim. Örnek olarak bunları verebilirim. Basit şeylerde de benim istediklerim onun için önemlidir genelde.

Bir virgül koymam gerekirse şu geldi aklıma; kıyafetlerime karısır ve cok kıskançtır. Bunlardan şikayetçi değilim. Aşırıya kaçan tarzda giyinmeyi zaten sevmiyorum ya da onu kıskandıracak şeyler yapmıyorum zaten tarzım değil. Bu konuda onun istedikleri olur ama ben zorlanmıyorum ona uyum sağlarken.

GÜNCELLEME
Bu konuyu açarken bu kadar ilgi çekeceğini bilmiyordum. Öncelikle buradaki tüm kadınlara teşekkür ederim. O yüzden bu güncellemeyi borç bilirim.

Dün aksam iş cıkısı AVM'ye gittim, alacağım birkaç şey vardı. Sonrasında eşim beni buluşma noktamızdan aldı ve eve gittik. Dünden limoni olduğumuzu yazmıstım. Konuşmak istedi benimle, ben konuşmak istemediğimi söyledim. Maç vardı ona bakındık biraz sonra ben duşa girdim. Çıktım ve gayet normal şeyler giydim. Tişört ve tayt. Her kadının evinde rahat hissetmek icin giydiği şeyler. Odaya girdiğim an eşimin bakışları değişti, durup durup beni süzdü. Sonrasında anladım ki asla bir değişim yok, yine tartısma cıkardı ve kıyafetlerime laf etti. Ben de cok sakin bir şekilde evimde rahat etmek istediğimi, artık böyle olmak istediğimi ve bu durumda bıktıgımı cok net olarak söyledim. Eşim resmen sinir krizi geçirdi. Hayalleri bunlar değilmiş, ben cok değişmişim... Hep duydugum cümleler ama bu sefer kalkıp üstümü değiştirmedim. Bundan sonra böyle olacağını söyledim. Resmen sinirden ağlayacaktı.

Sonra da onu istememekle suçluyor beni, nasıl isteyebilirim ki? Tartıştık, birbirimizi cok kırdık ve yine ayrı uyuduk. Geri adım atmadım tabii ki. Sabah da işe gitmedi. Sanki onu aldattığımı yakaladı ya da ne bileyim ondan gizli milyonlarca borcumu yakalamıs gibi dünyası başına yıkıldı :)

Ben eşimin normal olmadıgını düşünüyorum artık. Tek sorunumuz çorap, seksi kıyafetler ve aşırı istekli bir kadın olmamam. Başka bir sorunumuz yok. İnanabiliyor musunuz ya? Bu durumun düzeleceğini de sanmıyorum. Böyle gidecek ve zamanla sabrımız kalmayacak. Bu evliliğin sonunu ne yazık ki göremiyorum. Asla da böyle düşünmezdim. Çok seviyorduk çünkü birbirimizi. Eşimin bu sapkınlık derecesindeki düşünce yapısı benim artık midemi bulandırıyor, eve gitmek onu görmek istemiyorum.

Sadece bir kez aşırı net durdum ve geri adım atmadım, geldiğimiz nokta onun sinir krizi geçirmesi.

Arkadaşlar konu başlığını nasıl güncelleyebilirim? Güncelleme olduğunu eklemek istiyorum, okuyanların görmesi için.

başka bir sorunumuz yok dediğin sorun bana göre baya büyük sorun ya. Küçümseyemiyorum yani sorunu. Kendiniz de yazmışsınız bir kez net durdum diye, net durduğunuz şeyde evde tişört ve tayt giymek yani. Ortalık yangın yeri olmuş. Bilemiyorum. Terapi almak istediniz diyelim, eşiniz kabul edecek mi? Bana etmez gibi geldi. Adam sorun olarak görmüyor çünkü bunu.

Eşinizin cinsellikten ziyade kişilik bozukluğu var gibi geldi. Normal sapıklar bile kendilerini gizlemek, frenlemek gerektiğinde bunu yapabilirler.

Sorunun büyük olduğunun farkındayım zaten ne kadar beni üzdüğünü, yıprattıgını anlattım. Demek istediğim olayın komikliği. Genç bir çift, ailesel hiçbir problem yok, maddi problem yok, sağlık problemi yok. Problemimiz bu yani, aşırı kücük düşürücü bi his.

Ama bunu başına kakıyor. Ben senin her istediğini yapıyorum, sen de benim istediğimi yapacaksın diyor. İşte sorun tam olarak bu.

Bir insan eşinin her istediğini emir eri gibi yapmak zorunda değil. Senin verdiğin örnekle cinsel sapkınlık aynı ölçüde değil. Evlilikte fikir sorulur. Cinsellikte de fikir sorulur. Sen obje değilsin.

Yukarıda bir üye yazmıstı, eşin bu kadar sürprizleri hediyeleri sana sus diye yapıyor olabilir diye. Belki de yeter ki bu konuda isteklerini yapayım diye bu kadar verici oldu bu zamana kadar. Kendisi bile farkında olmayabilir bunun ama.

Ay adam sapik. Icim urperirdi boyle bi adamla yasasam. Kiskancligi hic sasirtmadi cunku kendisi sapik. Baska kadinlara bakiyor. O yuzden giydiginize karisiyor. Anlattiginiz hicbir sozde iyi ozellik bu sapikligini sifirlamiyor. Bildigin dumduz sapik. SAPIK.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…