- 24 Eylül 2021
- 525
- 483
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
-
Evet tabii, belki çok daha fazlasını demişimdir. İletişimimiz iyidir, ikimiz de kendimizi net ifade ederiz ancak işte sonuc olarak birbirimize uyumlu değiliz sanırım.Ben her gün sevişmek istemiyorum, soğuyorum dediniz mi? Tam yükseldiğim anda çorap giymek modumu düşürüyor dediniz mi? Bu cümlelerle ama? Ima vs degil açık açık.
Eger şikayetinizden bahsettiğiniz halde devam ediyorsa dümdüz sapık ve igrenc bence. Zevk almıyorum, istemiyorum diyen kadini zorla yatağa yatırmanın bir adı var. Bu durumu anlayıp kabul ederseniz eger durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Benim için en net boşanma sebeplerinden birisi bu. Bedenim üstünde bile kararımın olmadığı bir hayat.. Boşa geçen yıllar.. Cinsellikten tiksinmeden önce ayrılıp gencken yolunuzu çizin bence.Evet tabii, belki çok daha fazlasını demişimdir. İletişimimiz iyidir, ikimiz de kendimizi ne ifade ederiz ancak işte sonuc olarak birbirimize uyumlu değiliz sanırım.
Maalesef ki cok haklısınız. İğrenç hissettirdiği için artık dayanamıyorum zaten. Durumun ciddiyetinin de farkındayım. O bunu sevgiyle, aşkla açıklıyor. İlk başta inanıyordum, beni manipüle ediyordu. Suçu kendimde aradım... Ben isteksizim, normal değil mi acaba dedim ama şu an bu noktada artık hayatımı inanılmaz etkilemeye başladı.Eger şikayetinizden bahsettiğiniz halde devam ediyorsa dümdüz sapık ve igrenc bence. Zevk almıyorum, istemiyorum diyen kadini zorla yatağa yatırmanın bir adı var. Bu durumu anlayıp kabul ederseniz eger durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Benim için en net boşanma sebeplerinden birisi bu. Bedenim üstünde bile kararımın olmadığı bir hayat.. Boşa geçen yıllar.. Cinsellikten tiksinmeden önce ayrılıp gencken yolunuzu çizin bence.
Rabbim neler yaratmış tövbe estağfurullah.Cinselliğin olmazsa olmazı ten çorap.Allah yardımcın olsun.Herkese Merhaba,
Öncelikle sabrımın tükendiği noktadayım. Kısaca bahsetmek istiyorum.
Eşimle neredeyse iki senedir evliyiz. Yirmili yaşlarımızın sonlarındayız diyebilirim. İlk günlerden beri aşırı derecede cinselliğe olan düşkünlüğüyle beni tamamen cinsellikten soğuttu. Bununla ilgili konularım da var. Artık tamamen cinsellikten soğudum, şöyle diyeyim bir sene yapmasam herhalde aramam. Bunun nedenleri arasında eşimin benden beklentileri var. Açıkca yazacagım; cinsellik esnasında MUTLAKA ten çorap giymemi istiyor. Bu beni zamanla aşırı derecede irrite etmeye başladı. Bu arada olan bir şey değil dediğim gibi, onsuz cinsellik düşünülemez öyle diyeyim. Arada giyilir tabii ki. Diğer nedenlerden biri de ben yorgun muyum (çalışıyorum) ya da istiyor muyum bunların önemli olmaması çünkü bunun altında benim isteksizliğim varmış. Beni isteksizlikle suçluyor, artık onu arzulamamla suçluyor evet bu doğru olabilir. Eşimin benden bu konudaki bu denli beklentileri beni tamamiyle soguttu. Cinsel çekim sıfır artık.
Diğer konu da evde %80 yine çorapla ve seksi kıyafetlerle olmamı istiyor. Çok affedersiniz insan bazen işten gelip evde çiçekli don giymek ister ya bazen, yok öyle bir şey yapamam. Rahatsız olmuyormuş gibi davranır ama içten içe kin dolar bana karşı. Bu konudaki beklentisi zamanla beni akşam eve gitmekten bile soğuttu. Keşke diyorum bir işi vs olsa da birkaç gün şehir dışına gitse, tek kalsam. Ne kadar sağlıksız bir düşünce değil mi?
Bitmedi. Kocam bana bağımlı gibi davranıyor. Saat 23.00 oldu mesela, uykum geldi diyelim. Uyumam sorun. Uyanık kalıp onunla film izlemeliyim, sohbet etmeliyim ya da boş boş yanında uzanmalıyım. İş çıkışı benim kendime ait bir alanım YOK. Uyuyacaksam da yatak odasında değil, o TV izlerken onun yanında uyumalıyım.
Çok çok büyük bir aşkla evlendim. Onu cok seviyordum, hala da seviyorum ancak hayat kalitem inanılmaz düştü. İnsan kocası tv izlerken yatak odasında uyumaya korkar mı ya? Hasta olacağım diye korkuyorum bu stresleri yaşamaktan. Yetti artık.
Özetle; aşırı istekli olmalıyım, devamlı seksi kıyafetlerle dolaşmalıyım ve de asla ondan önce uyumamalıyım, ona devamlı eşlik etmeliyim.
Bunları yapmazsam hemen küser, yatakları ayırır. Artık sıkıldım, bıktım. Ne yapmalıyım?
Bu arada bunların dışında aileci değildir, iyi para kazanır ve parasını bana harcar, sevgisini aşırı belli eder, devamlı sürpriz yapar / hediye alır. Bunlar da artıları. Eklemek istedim.
Harika bir yorum. Ayrıca bu adam dışarıda ten çorap giyen kadın görünce ne hale geliyor ya da kadınların bacaklarında ten çorap var mı diye bakıyor mu acaba? Bunu düşünmek bile rahatsız ediciEger şikayetinizden bahsettiğiniz halde devam ediyorsa dümdüz sapık ve igrenc bence. Zevk almıyorum, istemiyorum diyen kadini zorla yatağa yatırmanın bir adı var. Bu durumu anlayıp kabul ederseniz eger durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Benim için en net boşanma sebeplerinden birisi bu. Bedenim üstünde bile kararımın olmadığı bir hayat.. Boşa geçen yıllar.. Cinsellikten tiksinmeden önce ayrılıp gencken yolunuzu çizin bence.
Arkadaşım valla çok üzgünüm yani büyük heveslerle evleniyor insan. Ama eşin iğrenç. Muhtemelen çorapsız morapsız isi nihayete bile erdiremiyordur ama sorsan isteksiz olan sen olursunMaalesef ki cok haklısınız. İğrenç hissettirdiği için artık dayanamıyorum zaten. Durumun ciddiyetinin de farkındayım. O bunu sevgiyle, aşkla açıklıyor. İlk başta inanıyordum, beni manipüle ediyordu. Suçu kendimde aradım... Ben isteksizim, normal değil mi acaba dedim ama şu an bu noktada artık hayatımı inanılmaz etkilemeye başladı.
Hem beni isteksizleştiriyor, istemediğim şeyleri yaptırmaya zorlayarak (küserek), beni itiyor hem de sonra suçu bende buluyor.
Benimki öyle normal bir isteksizlik değil ki, ben buraya itildim iğrenç ve sapıkça hislerle. Karısıyım diye her cinsel isteğini karşılamak zorunda değilim ki. Evlilik böyle bir şey miydi? Değil bence.
Ağır gelmiyor inanın çünkü ben de farkındayım durumun. Dediği şeylerden biri; tabii ki karımla karşılayacağım bu ihtiyaçlarımı, yapman gerekiyor vsvsvs. Bencilce bir düşünce yapısı var. Beni ne kadar ittiğinin tamamıyla farkına varamadı.Eşiniz tabiki de üstünüze düşecek, ilgi gösterecek. Fetişini tatmin eden hayır diyemeyen bir kadın var, elinden kaçırma riskini alamaz.
Sağlıklı bir durum değil. Siz de istiyor olsanız sorun olmazdı ama bu hali sizi cinsellikten uzaklaştırmış.
Sadece çoraplıyken sevişmesi de bunun daha derin bir sorun olduğunu gösterir. Yukarıda biri yazmış adam gördüğü ten çoraplı kadınlara da azıyordur.
Kocanızı seviyorsunuz yazdığım ağır gelebilir ama kocanız cinsel anlamda sorunlu. Sizi de bu normalmiş gibi manipüle ediyor.
Cinsel açıdan bir problemi yok, yukarıda da yazdım ondan kaynaklı çorap giymemi istese en azından mantıklı olurdu ama dikkat edeceğim iyice. Ben mi fark etmedim acaba? Cinnetler geçirildi canım, her şeyi denedim. Adam huyundan vazgeçmiyor.Arkadaşım valla çok üzgünüm yani büyük heveslerle evleniyor insan. Ama eşin iğrenç. Muhtemelen çorapsız morapsız isi nihayete bile erdiremiyordur ama sorsan isteksiz olan sen olursunBir gün bi cinnet getir içini dök. Düzeldi düzeldi yoksa koy kapıya gitsin nereye sürtünüyorsa sürtünsün. Sanki anasının evinde de her gün sevisiyordu ya triplere bak.
Evet ya. Hatta bir arkadaşıma şu uyuma konusunu bahsettim. Dedim ki uyuyakalırsam sıçrayarak uyanıyorum yine küsecek diye, o da bu gidişle kendini hasta edersin dedi. Çok da haklı. Stres yaşıyorum kendi evimde ya olamaz böyle bi şey.Adamın fetişi var. Libidosu yüksek diye herkesin hayalindeki koca olmuyor. Her sekste koştura koştura ten çorap giydirmek, evin içinde bile çorap giy, devamlı şöyle giy bilmem ne demek normal mi ya?
Kadıncağız adam ayaktayken gidip uyuyamıyor bile.
Çorapsız seviştiğiniz oldu mu yani? Öyleyken diğer sevişme performansıyla aynı mı değil mi?Cinsel açıdan bir problemi yok, yukarıda da yazdım ondan kaynaklı çorap giymemi istese en azından mantıklı olurdu ama dikkat edeceğim iyice. Ben mi fark etmedim acaba? Cinnetler geçirildi canım, her şeyi denedim. Adam huyundan vazgeçmiyor.
Evet ruhumu yaraladı, ne güzel dediniz yaaHergün ten rengi kilotlu çorap ve seksi kıyafetler giymek gibi bir zorunluluk olabilir mi arkadaş…
Bu durum sizin ruhunuzu yaralamış bence.
Sizi büyük bir depresyon bekliyor bi kaç yıla kalmaz.
Bu insanı çok küçülten bi durum ok fantezi dünyası rengarenk olabilir ama sizin kocanın bir detay üzerine sapkın…
Ayrıca siz onun emir erimisiniz, yok uyama yanıma gel, konuş bu nedir arkadaş.
Bir arkadaşımdan şunu duydum, kocasının uykusu geldiğinde, kadın mutlaka yanında olmalıymış uykum yoksa bile yanında duruyorum diyordu. Bu eziyetten başka bişey demek değil…
Kendi evinizde diken üstünde uyumak işte bunun adı, bu sıcakta kendi giysin ten çorapEvet ya. Hatta bir arkadaşıma şu uyuma konusunu bahsettim. Dedim ki uyuyakalırsam sıçrayarak uyanıyorum yine küsecek diye, o da bu gidişle kendini hasta edersin dedi. Çok da haklı. Stres yaşıyorum kendi evimde ya olamaz böyle bi şey.
Ben cok bakımlı bir kadınım. Her gün duşumu alırım, bazen günde iki kez alırım vs ama o buna da dikkat etmiyor. Yanaştığında duş almadım diyorum ne olacak diyor mesela. Onun isteklerini yap gerisi ok.İlerde çocuğunuz olsa daha büyük sıkıntılar yaşanacak. İnsan hamile iken lohusa iken ya da emzirirken evde basen dilenciden hallice geziyor. Bazen duş alamıyor bazen saçını günlerce tarayamıyor. Evde don atlet geziyor. Peki o zaman ne olacak? ben bu adamın anlayışlı olacağını sanmıyorum. İşten eve gelince en büyük zevkim pijama giyip koltuğa uzanmak mesela. Bundan mahrum kalmak hem de kendi evinde… sinir oldum şu an
Evlilik böyle bir şey değil tabiki. Hastalığı var sağlığı var.Her zaman istekli olmayabiliriz.Hele ki çalışan kadınlar iki kat yoruluyor kendimden biliyorum.Yazdıklarını okurken nefes alamadım . Küserse küssün.Zıkkımın dibi.Gerçekten değer veren erkek eşini cinselliğe zorlamaz.Bunun aşkla bir ilgisi yok .Senin istemene bile fırsat vermemiş .Değişmez de bu adam.iki sene nasıl katlandın.Maalesef ki cok haklısınız. İğrenç hissettirdiği için artık dayanamıyorum zaten. Durumun ciddiyetinin de farkındayım. O bunu sevgiyle, aşkla açıklıyor. İlk başta inanıyordum, beni manipüle ediyordu. Suçu kendimde aradım... Ben isteksizim, normal değil mi acaba dedim ama şu an bu noktada artık hayatımı inanılmaz etkilemeye başladı.
Hem beni isteksizleştiriyor, istemediğim şeyleri yaptırmaya zorlayarak (küserek), beni itiyor hem de sonra suçu bende buluyor.
Benimki öyle normal bir isteksizlik değil ki, ben buraya itildim iğrenç ve sapıkça hislerle. Karısıyım diye her cinsel isteğini karşılamak zorunda değilim ki. Evlilik böyle bir şey miydi? Değil bence.
Açıkca yazacağım ama cok ani anlarda oldu tabii nadir de olsa :) Aynı gibi, beni cok rahatsız eden bir değişiklik fark etmedim çoraptan kaynaklı.Çorapsız seviştiğiniz oldu mu yani? Öyleyken diğer sevişme performansıyla aynı mı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?