erkeklerin araba sevdası hiçbir şeye benzemiyor canım ya. benim babam da gitti 40 küsür milyarlık araba aldı, şimdi emekli maaşlarıyla kredi ödüyorlar. allah yardımcınız olsun valla, gücün yeterse bir dur de yani sen de çalışıyorsun değil mi? senin de söz hakkın var bence, sen evini yaptırmak istiyorsan, önce evi yaptırın, yazık günah hakikaten.
Erkeklerin araba konusunda beyni uyuşuyor...
erkeklerin araba sevdası hiçbir şeye benzemiyor canım ya. benim babam da gitti 40 küsür milyarlık araba aldı, şimdi emekli maaşlarıyla kredi ödüyorlar. allah yardımcınız olsun valla, gücün yeterse bir dur de yani sen de çalışıyorsun değil mi? senin de söz hakkın var bence, sen evini yaptırmak istiyorsan, önce evi yaptırın, yazık günah hakikaten.
çok para yahu ne bu
erkeklerin aklı duruyo galiba araba diyince
inşallah vazgeçer
Ne yapacakmıs son model o kadar pahalı arabayı
ben olsam hayırdır kızların dikkatınımı çekmek için yapıyorsun derım
soğuturumsinir olur
Ne yapacakmıs son model o kadar pahalı arabayı
ben olsam hayırdır kızların dikkatınımı çekmek için yapıyorsun derım
soğuturumsinir olur
burada seni en iyi anlayabilecek kisi benim sanirim
biz 8 yillik evliligimizde besinci arabamizi 3 ay önce aldik
özellikle meraklisi oldugu bir marka var adam yeni cikan modelleri görünce resmen asik oluyo ve benim kafamin etini yiye yiye sonunda pes edip evet diyorum inanirmisiniz ben kabul edince adam sabahi zor ediyor gidip arabayi alicam diye
İnanmıyorum canım sekiz senede beş araba
biz ağustosta beş yıl olacak bu üçüncü arabamız olacak biz de sizin gibi yola devam. Almalayım diyince çocuk gibi surat asıyor off o bankalara ödediğim faizler valla Allah affetsin bir yanımız açlıktan kırılırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?