megane 2 megane 3 diye devam eden bir araba sevdası ödüm kopuyor megane 4 ü çıkaracak diye....
aaaa inanmıyorum bende sadece benim eşim böyle sanıyordum yanlız değilmişim nasıl vazgeçirelim bilmiyorumki eşleri araba sevdasından çözüm bulan olursa ne olur bana da anlatsın...bizde kredi çekip çekip araba yeniliyoruz daha 5 ay evvel 40 bin tl ye araba aldık ama biliyorumki bu da uzun sürmeyecek daha iyisi daha iyisi bıktım ya....
Ay kızlar yorumları okuyunca biraz rahatladım demekki bir benim eşim değilmiş, benimkinin araba merakı yeni başladı önce motor sevdası vardı. Şu anda hem yarı fiyatına sattığı motorun hemde arabamızın kredisini ödüyoruz. Hadi onlarda neyse ama birde eşimde depoyu full doldurma merakı var. kafayı yiyecem valla zaten arabadan inmiyor. yeterince maddi sıkıntı çekiyoruz buda üstüne tuz biber oldu. Dün bu yüzden kavga ettik. şu an konuşmuyoruz. Biz arabayı Ocak 2011 de aldık sıfırdı ama eşime kalsa şimdiye çoktan satardı neyseki araba benim üzerime olduğu için kafasına göre satamıyor. Eğer imkanınız varsa üzerinize almayı deneyin belki sizdede faydası olur.
Kocama okudum bunu acaip güldü, geç bile kalmış diyor. Vurucaksın bunları kafa kafaya....
ahhhh ahhhhhh yarama tuz bastınız vallahi aynısı bendede var 20 gün önce arabasını sattı gitti aynı modelden bitanede daha aldı borçla yok o iyi değildi bu iki yaş daha büyük bilmem ne hiç fark yok halbuki üstelik arka kapısıda kapandımı açılmıyorgülüyorum ağlanacak halime vallahi iki senede 3 araba değiştirdi 3 de aynı model marka hepde bahanesi hazır masraf çıkarıyo bu daha iyi haa aldığıyla kalsa içinede bürsürü masraf yapıyor
aynı modelden bir tane de bende var. gerçi bu erkeklerin araba konusunda farklı düşüneni var mı ki?
eşim doktor, az da olsa bir özel hastanede hissesi var, dahası girdiği sezeryan doğum başına para alıyor, tüp bebek cabası...
gelin görünkü bu adamın da tek takıntısı araba oldugu için evleniceğimizde 1+1 bile olsa bir evi yoktu. neden? beyefendinin altında markasını söylemek istemediğim bir araba. resmen ac durup onu almış. evet zaten arabada yatıp kalkıp yaşıyoruz, eve ne gerek var?
her neyse ben bu arabayı zorla sattırdım ve ev yaptırdık, burdan az çok tahmin edersiniz adamdaki takıntıyı araba parasıyla tripleks ev yaptırabiliyoruz, şimdi gelsin ikinci bomba, duramadı yine kredi çekti.aynı arabanın son modelini aldı.
madem duramicaktın söyleseydin dedim ev için kredi çekerdik, aynı arabadan almak için kredi faizi ödüyoruz, ve o 2. el diye ucuza gitti şimdi yine sıfır alıyorsun.
cevap şu; cemre seni çok sıkıyorsa hisseleri satalım
yok yok bu erkeklere yatırım batıyo resmen
varsa yoksa döksünler arabaya, biz aç dursak da olur
çok güldüm ya burada okuduğum kadarıyla eşlerinize kızamadım çünkü bir bayan olarak ben de araba meraklısıyım. Benim sevgilimde jinekolog 31 yaşında arabası olarak sadece golf var hayali bmw 520 almak ama uzun bir süre zor gözüküyor daha bir evi bile yok muayenehanesi yeni sayılır borçları var. Asistanlığı döneminde bir ev almış onu da eski eşine vermiş.
Merak ettiğim eşiniz kaç yaşında aileden gelen bir zenginlik var mı yanlış anlamayın ben hep doktorların çok iyi para kazandıklarını zannederdim ama durum hiç de öyle değil çalıştığım hastanede doktorlar resmen ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?