malesef canim benimkinin en sevmedigim huyu arabayi alana kadar sonra hemen hevesi kaciyor
sürekli arabasindan sikayet etmeye basladimi anliyorum artik yine arabayi degistirmek istedigini yok surdan ses geliyo yok burdan diye
son zamanlarda bir araba markasinin reklami dönüyor bi araba begenirsiniz parayi bulana kadar hevesiniz kacar sonra yine hevesiniz kacar hah diyorum bak bu reklam seni anlatiyor allahtan bi benden sIKiLMADIN diyorum gülüyor
tamam alsin sonucta kendisi kazaniyor onunda hakki diyorum ama müsriflikten baska bisey degil o paralarla nice insanin karni doyar
Bir arabaya 50 bin 40 binler vereceğim heralde uyuyamam rahat.
O parayı bankaya yatırıp veya bir yatırım yapıp çoluk çocuğuma saklardım.
Ama erkekler çocuk gibi istedikleri yapılana kadar tabiri caizse mızmızlanırlar.
valla biz yurtdisinda oldugumuz halde almiyoruz audi bmw alsakta cok rahat aliriz hic akil isi degil.hem bide burda cok cok cok ucuz tr den vergi desen oyle yok gibi bisey yani cok az.surekli yolculuktasin milage artiyor degeri dusuyor.ben anlamiyorum turkiyede yasayan bazi insanlarin marka tutkusunu israftan baska bisey degil.cok sukur hicte oyle bi tutkumuz yok
valla biz yurtdisinda oldugumuz halde almiyoruz audi bmw alsakta cok rahat aliriz hic akil isi degil.hem bide burda cok cok cok ucuz tr den vergi desen oyle yok gibi bisey yani cok az.surekli yolculuktasin milage artiyor degeri dusuyor.ben anlamiyorum turkiyede yasayan bazi insanlarin marka tutkusunu israftan baska bisey degil.cok sukur hicte oyle bi tutkumuz yok
ya bide gecen agustos ayindayiz bir pazar evde oturuyoruz bir simsek cakiyo gök gürlüyo döndü bana dediki az sonra dolu yagacak ay ciddimisin kalk arabayi garaja koy dedim yok yaaaa bisey olmaz dedi sonra bi dolu basladi ben kendimi yirtiyorum gitti araba kalk bisey yap bos ver canimiz sagolsun deditabi arabayi gözden cikartmisya satmasi icin iyi bir bahane düsünse dolu yemis arabaya kim eder fiyati verir
allahtan o kadar asmadi kendini cok dikkatli kullanir hatta biz yillardir en yüksek miktardan tam kasko öderiz cöpe giden paralarin haddi hesabi yok
canım aynı dert ben de var. 4 yıllık evliyiz. 3 araba aldık. nişanlılık döneminde ortak aldığımız arabamız düğün masraflarına satıldı ki onu saymıyorum. evliyken aldıgımız ilk araba 2 yaşındaydı. 2 tane sıfır araba aldık. üstelik yeni araba alır almaz eşim tekrar yeni araba inceliyor. son alınan araba 2011 model ancak hala tatmin olmuyor. bir evimiz bile yok ve 60 000 lık arabaya biniyoruz. evlilik hayatım boyunca hep araba için çalıştım. benim yıllık masrafımdan çok arabanın masrafı. yemiyorum içmiyorum araba kredisi ödüyorum o haldeyim. bir hastalık yani.
neden pahalı arabaya binmek gibi bir aptallıkla uğraşıyor ki. ev daha önemli bence evinizi yaptırın geri kalan para ile araba alın. maddi durumunuz nasıl bilemiyorum ama biz eşimle memuruz ve çok zor şartlarda evimizi ödüyoruz. 10.000 tl lik arabamız var gayette memnunuz. her gün işe gelmeye aracımzı varya buna şükür büyük araçalra bizde imreniyoruz ama 50.000 tl bir arabaya vereceğime yatırım yaparm daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?