Kocamın bitmek bilmeyen araba sevdası

Bunların hepsi aynı geçen sene bu arabayı bir hevesle aldı daha yeni bir yıl oldu altı aydır şikayet ediyor. Aynı şeyler şuradan ses geliyor burası tıkırdıyor yok hızlı gitmiyor motor bağırıyor böyle saçma sapan sebepler bakalım yeni aldığı arabadan ne zaman sıkılacak.

Eşim de sıfır araba alır 5 yıl dolmadan değiştirir.iŞİ gereği ve gezentiliğimizden ötürü arabalarımızın km si fazla...2ay önce yine değiştirdik eşimin arabasını,verdiğimiz paraya 3 tane sıfır araba alınır.Ben şikayetçi değilim,ama başka ihtiyaçlarımız olsaydı kızardım açıkçası.

iste erkekler oyle düsünmüyor yatirimdan falan bahsedince evin var sunun var bilmem ne nutuk atmaya basliyor hem arabada bir yatirim ona göre ama gel görki bu yil aldigin araba seneye yari fiyatina düsüyor resmen b yle baslayan bir marka varya döktügü paralari tahmin edersiniz

Senin koca 35 yaş sendromuna girmiş sanırım

hemde ateş kırmızısı aboıww

Yurt dışına hiç gitmedim ama öyleymiş sürekli araba değiştirmezlermiş doğru mu?
Eşim yurt dışındaki arabalar farklı diyor daha kaliteli Türkiye'ye gelenler daha dandik diyor
Ne güzel canım önemli olan ihtiyacın görülmesi.

nasilcanim yabizde yur disinda kaliyoruz valla hicte öyle ucuz degil vergiler desen öyle yada benimki ne yapip edip pahalisini buluyor:95:

ya bide gecen agustos ayindayiz bir pazar evde oturuyoruz bir simsek cakiyo gök gürlüyo döndü bana dediki az sonra dolu yagacak ay ciddimisin kalk arabayi garaja koy dedim yok yaaaa bisey olmaz dedi sonra bi dolu basladi ben kendimi yirtiyorum gitti araba kalk bisey yap bos ver canimiz sagolsun dedi tabi arabayi gözden cikartmisya satmasi icin iyi bir bahane düsünse dolu yemis arabaya kim eder fiyati verir

ay inanamıyorum arabayı bari perte çıkarsın eşimin bir arkadaşı öyle yapmış bilinçli olarak içinde kaza yapmış.

allahtan o kadar asmadi kendini cok dikkatli kullanir hatta biz yillardir en yüksek miktardan tam kasko öderiz cöpe giden paralarin haddi hesabi yok

neden pahalı arabaya binmek gibi bir aptallıkla uğraşıyor ki. ev daha önemli bence evinizi yaptırın geri kalan para ile araba alın. maddi durumunuz nasıl bilemiyorum ama biz eşimle memuruz ve çok zor şartlarda evimizi ödüyoruz. 10.000 tl lik arabamız var gayette memnunuz. her gün işe gelmeye aracımzı varya buna şükür büyük araçalra bizde imreniyoruz ama 50.000 tl bir arabaya vereceğime yatırım yaparm daha iyi.

bende arabaya harcanan parayı çok luzumsuz buluyorum eli yüzü düzgün işini gören bişey olsun yeterde artar bile ..
ne gerek varki bu kadar para ziyan etmeye ama bunu erkeklere anlatamıyoruz işte sözde parayı müsrifçe harcayan kadınlar olur ama kendilerine dönüpte bakmazlar bile

canım aynı dert ben de var. 4 yıllık evliyiz. 3 araba aldık. nişanlılık döneminde ortak aldığımız arabamız düğün masraflarına satıldı ki onu saymıyorum. evliyken aldıgımız ilk araba 2 yaşındaydı. 2 tane sıfır araba aldık. üstelik yeni araba alır almaz eşim tekrar yeni araba inceliyor. son alınan araba 2011 model ancak hala tatmin olmuyor. bir evimiz bile yok ve 60 000 lık arabaya biniyoruz. evlilik hayatım boyunca hep araba için çalıştım. benim yıllık masrafımdan çok arabanın masrafı. yemiyorum içmiyorum araba kredisi ödüyorum o haldeyim. bir hastalık yani.

erkeklerin hepsi aynı dayım ev aladan ev parası kadar araba aldı .bnm nişanlımda araba delisi audi alacam diyo bnde ev almadan alamazsın dedm ama bakalım ne olcak

Hiç sorma canım evlendiğimizde eşim düğün masrafları için arabasını sattı evimiz var ama içi çok kötüydü tadilat yaptırdık. Şimdi ufak tefek tadilat kaldı mimar getirttim güzel yapılsın diye bir arkadaşım kendisi sadece malzeme parasına yapalım dedi kendisi ekstra karını almıyor malzeme parası bile 13.000 tl tuttu. Ben evimi dışarda yaptırmaya kalksam 20.000 tl aşağı tutmaz böyle bir fırsat bir daha elime geçmez ama eşim sürekli lüks araba peşinde. Sattığımız arabayı 45000 tl almıştık 42000 sattık bankaya ödediğim faizler cabası yeni alacağı araba ise ekstralar yazdırmış 55000 tl tutmuş. Bir de dün üç dört sene bineriz audi alırız diyor. Kabus gibi ömrüm boyunca araba kredisi ödeyeceğiz. Kasko, kredi , benzini v.s. benim maaş uçup gidiyor. Arabanın yediği parayı ben yemiyorum.

Son düzenleme:

Canım biz de memuruz eşim üstelik öğretmen ama branşı matematik olduğu için özel dersleri dershaneye falan gidiyor o yüzden bu kadar açılıyor. Evimiz olduğu için araba çılgınlığı had safhada. Ben ise arabaya bu kadar harcayana kadar kızım için okul parası biriktirelim diyorum kolejde okutalım diyorum. Bana saçmalama diyor araba saçmalık değil benim kızımı kolejde okutma fikri saçmalık.:44:

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım sizin onayınız olmadan eşiniz nasıl o arabayı alabiliyor ben işin orasına takıldım daha çok.

Hakikatten arabaya verilen o kadar para bence gereksiz müsriflikten başka bir şey değil arabayı aldığın gün zaten kafadan 5.000 tl zarar ediyorsun, taşıt pulu, trafik sigortası ve kaskosuna verilen paralar da cabası.

inana benim eşimi anlatıyosun ama tek bi farkla okadar yüksek meblağlarda değil tabiki benimki sadece düşünür ister ama alamaz oturur pc nin başına durmadan arabalara bakar nişanlıyken ille araba diye tutturdu alamadı tabiki evlendik memur oldu yemin ederim ilk maaşıyla araba alalım dedi ısrarlarına dayanamadım bide hayali dedim tamam ama 10 milyarlık okadarda yüksek diil 1 yıl bindik daha yükseğini alalım bu küçük diye tutturdu be adam sen tek maaşla neyine güveniyosun bende hayır kredi çekelim ev alalım dedim izin vermedim hemen bi ev aldık onun borcunu ödüyoruz bi 5 yılda alamaz zaten artık

amanın ne çok kader arkadaşım varmış burda...benim erkek arkadaşımda araba tutkunu..beğendiği arabayı öle şevkle gözlerinin içi parlayarak anlatırki anlamasamda oturur dinlerim..onunda tutkusu audi.yakında nışan yapcaz nişana yeni araba alcam dio ve çok da çabuk sıkılıo.alahtan akıl edip ev almış çok da üstüne gitmiorum..gönlü olsun diyorum umarım bi gün dur diyeceklerdir hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…