Kocamin bitmeyen odunlukları!

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi .....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsunyarin getiriyim cicek dedi yine yoksanki dalga geciyor kral beyimizdelirdim resmen yaaaa

Son düzenleme:
hızar ile girişebilirsin ama çok kanlı olur.

Son düzenleme:

Evlenmeden önce flört döneminizde de mi böyleydi?

Sende onun donlarını yıkama ......amin allah allah başka dert vermesin erkekler köprüyü geçene kadar

biraz oncede bu arada dogum gunum ayin 19 uydu ne deyim Allah diyorum....canimi yakanin Allah canini yaksin...biraz önce eli arkada sana surprizim vaaar deyip geldi resmen deliiiii.....bende ney dedim sevindim...en cok istedigin sey dedi....meger dalga gecmis....gazete reklam ivir zivir kapiya asinlan reklam...simdi bu adami dovesim geliyor yaaa...bilerek yapiyor gerizekali...bagirdim benimle dalga gecemezsin dedim Allah belami versin dalga gecmedim diyor...tartistim....git teavini ol dedim....ruh hastasi psikopat diye bagirdim evlendigim ilk yillar coook cektirdi beyefendi hazretleri...bosaniyordum...ailem herkes yanimdaydi bende zerre kadar hata yoktu...bu ailemi aramis yalanlar uydurmus...ailem buna inanmis....birsey yapmadim birakti gitti neleer nelerrr sonra abimin yanina gittim bosaniyordum...özurdilei köp..k gibi dolandi...bir sans daha verdim oglum vardi...cunku daha yeni dogmustu...bizi evden kovdu bizde gittik....ne yapacaktim...neyse cok degisti ne dediysem yapti...ama simdi yine ayni oldu ayniiii....inanin yine bir vizilagi var bu adamin...daha beter olsun...acimayacagim artik aciyordum kalbimi kiriyordu özurdiliyordu 10 dakika sonra aynisi onu kalbimdede beynimdede öldurdum...ama ayni evin icinde olmuyor yapamiyorum yaaa adam anormalllll

bence yaşadıklarınızla ilgili olarak siz eşinizden soğumuşsunuz...
yoksa şu anda doğum gününüzü unutmuş olması ya da bir hediye almamış olması büyük bir olay değil
tamam hatırlasa çok güzel olurdu ama nolacak yani başka şekillerde telafi edilebilir bu durum...
bence uzatmayın bu kadar ama bana sorun bu değilmiş gibi geliyor ne yalan söyleyim...

Bazı erkekler böyle işte.İnce düşünceli olamıyorlar.Bu kadar sıkılmana degmez boşver almasın.Sen git kendine istediğin bişeyi hediye et.

Benim eşimde sevmez hediye almayı.Onun hediyeden anladıgı tek şey çiçektir onuda kırk yılda bi alır işte.Ben alıştım artık bu duruma.

Kızıp küsüp alacaksa hiç almasın daha iyi..

sende onun kartını al cnm git alışveriş yap onun kartıyla kendine hediyeler al.

asagidan sikayet gelmis bu konuyu yazmistim okumak isterseniz....esim surekli bunaltiyor bizi kaciyimmi evimdedemi duramayacagim...iki cocuk...iki kar altta bir alman pi..s..l...i gi var hic tadimiz kalmadicocuklarim aksam yatmaya geliyor tum gun okuldalar ama kadin deli kafayi takmis bizi ev bürosuna sikayet ediyormus her gun saniye saniye gurultu oldu cocuk zipladi...esim bir hisimla geldi ne yani bu bana revamibiraz anlayisli olsa ne olur cocuktur elimizden geldigince dikkat ediyoruz de canim uzulme de adam delirmis resmen yaaa

ay böyle sorumsuz erkeklerden nefret ederim yaf bırak hediyeyi hatırlaması güzel sö söylemesi bile yeter bence amaaaa benim eşim ALLAHA şükürler olsun sorumluluğunu bilir ya benim eşim bi tane bi......

ay böyle sorumsuz erkeklerden nefret ederim yaf bırak hediyeyi hatırlaması güzel sö söylemesi bile yeter bence amaaaa benim eşim ALLAHA şükürler olsun sorumluluğunu bilir ya benim eşim bi tane bi......

Adamcağız çiçek almadı diye sorumluluğunu bilmedi mi oluyor. Bence insanlar bu tür şeyleri dayatma şeklinde değil de istediği şekilde yaşamalı. Ben dört yıllık evliyim ilk üç sene eşim hep evlilik yıldönümüzlerimizde hep hediye aldı yemeğe çıkarırdı bu sene birşey yapmadı ben bunu hiç sorun bile etmedim. Bu tür şeyler görev haline getirilmemeli. Bir de öyle bir yazmışsınız ki nefret ederim konu sahibi arkadaşımızda eşinden nefret etsin bari.

Son düzenleme:

evet bu konuda arkadasa katılyıorum dayatma halıne getırılmemelı ıcınden gelınce yapılmalkı ama konu sahıbı arkadas haklı boyle esten ınsan sogur ben en cok o sakaya bozulurdum dalga gecer gıbı sana suprızım var dıyıp dalga gecmesı,bence sızın ıcınızde esınıze karsı sevgı kalmamıs

canim haklisin...10 yil oldu evliligime...problem problem insan bir yere kadar dayaniyor...artik dayanamiyorum canim...yani annelik hosuma gidiyor ne biliyim...esim bunuda kiskaniyor...cocuklarima daldigimda...cocuklarina baglidir ailesine duskundur ama ben tukendim...bu sakasi beni mahvetti...dogum gununu falan es gecmistim ama inanin problem bu degil esimin kabaliklari cok oluyor su sira inanin elimden geleni yapiyorum fetih suresini okuyorum her gunbeni sinirlndirir seytana uyarsam diye cok korkuyorum...hep abdestli gezmeye özen gosteriyorum esim cekilmez oldu...

Demek ki altında yatan başka sorunlar var daha açık yazmalasın ki mantıklı yorum yapabilelim.

Evet şu cümleden sonra kesin kanaat getirdim siz o kişisiniz.

Haaa tabi beni baglamaz...

''seytana uyarsam diye cok korkuyorum''

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…