Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi gerizekali aptal....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsunyarin getiriyim cicek dedi yine yok sanki dalga geciyor kral beyimiz delirdim resmen yaaaa
asagidan sikayet gelmis bu konuyu yazmistim okumak isterseniz....esim surekli bunaltiyor bizi kaciyimmi evimdedemi duramayacagim...iki cocuk...iki kar altta bir alman pi..s..l...i gi var hic tadimiz kalmadibence yaşadıklarınızla ilgili olarak siz eşinizden soğumuşsunuz...
yoksa şu anda doğum gününüzü unutmuş olması ya da bir hediye almamış olması büyük bir olay değil
tamam hatırlasa çok güzel olurdu ama nolacak yani başka şekillerde telafi edilebilir bu durum...
bence uzatmayın bu kadar ama bana sorun bu değilmiş gibi geliyor ne yalan söyleyim...
ay böyle sorumsuz erkeklerden nefret ederim yaf bırak hediyeyi hatırlaması güzel sö söylemesi bile yeter bence amaaaa benim eşim ALLAHA şükürler olsun sorumluluğunu bilir ya benim eşim bi tane bi......
Adamcağız çiçek almadı diye sorumluluğunu bilmedi mi oluyor. Bence insanlar bu tür şeyleri dayatma şeklinde değil de istediği şekilde yaşamalı. Ben dört yıllık evliyim ilk üç sene eşim hep evlilik yıldönümüzlerimizde hep hediye aldı yemeğe çıkarırdı bu sene birşey yapmadı ben bunu hiç sorun bile etmedim. Bu tür şeyler görev haline getirilmemeli. Bir de öyle bir yazmışsınız ki nefret ederim konu sahibi arkadaşımızda eşinden nefret etsin bari.
canim haklisin...10 yil oldu evliligime...problem problem insan bir yere kadar dayaniyor...artik dayanamiyorum canim...yani annelik hosuma gidiyor ne biliyim...esim bunuda kiskaniyor...cocuklarima daldigimda...cocuklarina baglidir ailesine duskundur ama ben tukendim...bu sakasi beni mahvetti...dogum gununu falan es gecmistim ama inanin problem bu degil esimin kabaliklari cok oluyor su sira inanin elimden geleni yapiyorum fetih suresini okuyorum her gunevet bu konuda arkadasa katılyıorum dayatma halıne getırılmemelı ıcınden gelınce yapılmalkı ama konu sahıbı arkadas haklı boyle esten ınsan sogur ben en cok o sakaya bozulurdum dalga gecer gıbı sana suprızım var dıyıp dalga gecmesı,bence sızın ıcınızde esınıze karsı sevgı kalmamıs
canim haklisin...10 yil oldu evliligime...problem problem insan bir yere kadar dayaniyor...artik dayanamiyorum canim...yani annelik hosuma gidiyor ne biliyim...esim bunuda kiskaniyor...cocuklarima daldigimda...cocuklarina baglidir ailesine duskundur ama ben tukendim...bu sakasi beni mahvetti...dogum gununu falan es gecmistim ama inanin problem bu degil esimin kabaliklari cok oluyor su sira inanin elimden geleni yapiyorum fetih suresini okuyorum her gunbeni sinirlndirir seytana uyarsam diye cok korkuyorum...hep abdestli gezmeye özen gosteriyorum esim cekilmez oldu...
Ben bu yazı stilini bir yerden hatırlıyorum.
Sanalda tanıştıgınız adam ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?