- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
çok hakaret dolu sözler yazmışsınız, yaşadıklarınızı muhakkak bizler anlayamayız,fakat konuyu açış gerekçeniz olarak sadece doğum günü hediyesi almadı diye bir insana çoçuğunuzun babası, eşinize bu tip alçaltıcı, hakaret dolu sözler yazmak hiç hoş değil..dediğim gibi eğer probleminiz sadece doğumgünü hediyesi ise, bu söylediklerim geçerli, onun dışında,sizi hertürlü ezecek ve hakaret edici davranışlar varsa onu bilemiyorum hayatım...
doğum günü hediyesi alamayabilir, sadece o gün eşinizin sizi öpmesi bile dünyalara değer..en azından ben öyle düşünüyorum..
çok hakaret dolu sözler yazmışsınız, yaşadıklarınızı muhakkak bizler anlayamayız,fakat konuyu açış gerekçeniz olarak sadece doğum günü hediyesi almadı diye bir insana çoçuğunuzun babası, eşinize bu tip alçaltıcı, hakaret dolu sözler yazmak hiç hoş değil..dediğim gibi eğer probleminiz sadece doğumgünü hediyesi ise, bu söylediklerim geçerli, onun dışında,sizi hertürlü ezecek ve hakaret edici davranışlar varsa onu bilemiyorum hayatım...
doğum günü hediyesi alamayabilir, sadece o gün eşinizin sizi öpmesi bile dünyalara değer..en azından ben öyle düşünüyorum..
Zekiyim;
Biliyorum arkadaşım buralarda bir yerdesin.
Sakın ha kendini bırakma demiştim sana biliyorsun değil mi?
Seni hak etmeyen,bir odun için kendini üzme güzel arkadaşım.
Sen bir annesin,seni hak edecek yavruların için güçlü olmak zorundasın canım.
Sana kağıt parçalarını layık gören adamdan boşan gitsin..
Bu kadar üzülmene değmez anlattıkların gibisi için.
Depresyonlar atlatmışsın ne sıkıntılar yaşamışsın,ama bak dim dik ayaktasın.
Sakın yere düşme,çocukların için kendin için sakin,sabırlı ve dik ol canım lütfen..
peki doğum gününde yanınıza geldiği halde 2 çift lafı bile çok görenlere ne deniyor?hediyeden geçtim ağzını açıpta doğum günün kutlu olsun bile demedi nişanlım,öpmekmiş hıııhhh başka şey için öpüyorlar afedersin
Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi .....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsunyarin getiriyim cicek dedi yine yok sanki dalga geciyor kral beyimiz delirdim resmen yaaaa
herkesin yorumuna saygi duymak lazim...kadinlar cok sinirlenince cocuklarindan cikarabiliyormus ben bunu arkadastanda biliyorum birde anlatir durur ay söyle vurdum ay böyle vurdum sinir olurum...konu sahibi arkadasta bunu sevmedigini yapmak istemedigini beyan etmis bu arada sizin cocugunuz yok galiba ben böyle degilim yazmissiniz:26:umarim en kisa zamanda hayirli bir cocugunuz olur...Bana başka sorunlar var gibi geldi. Bayanın söylediği kelimeler hiç hoş değil resmen hakaret ki bunları eşinin yüzüne de söylediğini düşünüyorum. Elbette hemcinsimi korumak isterim ama bu evlikte tek taraflı ya da iki taraflı saygı kalmamış çünkü böyle bir tutumla kocasına yaklaşıyorsa kocası da bilerek birşay yapmıyor olabilir. Bir doğumgünün hatırlanmadı diye bu kadar laf söylenmez açık açık ne olaylar oldu onu da anlatmıyor. Bu arada bir de araya nerden girdiyse alt komşu girmiş. Dua oluyorum sabırlı olayım çocukları dövmeyeyim demiş demekki böyle bir potansiyeli de var nitekim ben eşime ne kadar kızarsam kızayım çocuğumdan hırsımı almam. Benim eşimde şimdi hatırlıyor ama hediye almaz yemeğe gideriz. Bu sevgini bittiği odun olduğu ya da hakaret etmemi gerektirmez. Kaynanamlar 41 senedir evliler kayınpederim bu kadar zaman zor hatırlar yıldönümlerini ama evlilikleri süperdir yani muhteşem ilgili biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?