Kocamin bitmeyen odunlukları!

tamam odun olabilirde gerizekali cok cirkin birsey..yüzünede diyor musunuz? bence aranizda saygi kalmamis o yüzden belki o da cicek almiyordur ya da hediye

Arkadaşım konu sahibinin tek derdi hediye doğum günü değil.

Çok derin mevzuları var ve bunlar içinde ayrı konular açmıştır kendisi.

İlk etapta bende ön yargılı davranmıştım,ama anlattıkları gerçekten can sıkıcı..

Eşi tarafından ilgiye hasret ve çocuklarına annelik yapan bir kadın var ortada.

Bunalmışlık,depresyon hepsi var konu sahibinde..

Herkesin başına gelebilecek en büyük durumlardan bir tanesi bu durum.

Allah yardımcısı olsun..

peki doğum gününde yanınıza geldiği halde 2 çift lafı bile çok görenlere ne deniyor?hediyeden geçtim ağzını açıpta doğum günün kutlu olsun bile demedi nişanlım,öpmekmiş hıııhhh başka şey için öpüyorlar afedersin

Yorumunuz beni rahatlatti
oysa konu sahibi ben degilim
zekiyim genelde sicagi sicagina ve hizli yazdigi icin
fazla anlasilmiyor ve tabii ofkeyle bazi seyler soyluyor tasvip edilmeyen
ama herkesin anlamasi bir yana
ben onu anliyorum ayni durumlari yasamadigim halde
yurt disindaysaniz sizde gorduklerinizle anliyorsunuzdur

zekiyimin koca modeli burda o kadar cokki
incelikten uzak ilgi alakadan uzak
okumus okumamis onemli degil
cok kaba bir insan
on senelik esine reklam kagitlarini dalga gecer gibi
"cok sevdigin bir seyi" getirdim diyerek cikartmasi
bir kadinin gururunu incitir
oysa ben eminim tek bir gul bir sicak soz bir
sarilma bir lafla kutlama olsaydi esi tarafindan
icindeki buz daglari eritirdi
esi internet usb'sini dolaplara kilitleyen bir tip
esi internete girmesin diye
kadincagiz meslek sahibi olup cikip calisacak konumu bile bulamamis daha
istese yapar bende diyorum ki yapsin
assin kendisini

esini birakip gittigi abisi bile kovuyor evinden kocasina donsun diye
ama en azindan calissa gozunu acsa kimseye eyvallah demeyecek
hayirlisi olsun artik

Konu sahibi özel konularını burada tartışabilme cesaretine sahip..

Eşinin kağıtları süpriz diye kendisine vermesini anlatacak kadarda mert bir kadın.

Şurda iki satır yazıp kendini deşarj edecekken,hemen susturmaya çalışıyoruz bi şekilde.

Keşke tek bir kötü söz söylemese,ama kadın bunalımda büyük ihtimal.

İnşallah büyük konuşanların,yada küçük görenlerin bunun gibi bir konu başına gelmez

Bir kadın;
Abisinin o şekilde davrandığını sizden öğrenmiş oldum ne kadar yazık..Eşine yazık,abisine yazık,gelinlerine yazık..Kızcağız annesinin evinde bile yengesinin evinde rahat edemeyen bir kişi..

Herkes bu kadını dışlamak zorunda mı ya?
Düşene bi tekmede sen vur durumu bu olsa gerek.
Zekiyim çok doğal bir kadın.
Burada bunları paylaşacak cesarete sahip,her ne kadar bir birimizi göremesekte bu kadar özeli her kadın anlatamaz.

O bu akşam sadece doğallığından kaybetti.
Demek neymiş her zaman her yerde doğallık işe yaramaz mış.
En iyisi yapmacık olmak,o zaman inan ki insanlar birbirlerine dehşet destek olabiliyorlar..

bir kadın arkadaşım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
bazı insanlar çabuk kendilerini gelitirebiliyor kadın yada erkek bazıları ise aynı kalıyor
arkadaşın eşi ile ilgili yazdıklarını bende tasvip etmiyorum ama canına tak etmiştir belkide bilemiyorum
benim oturduğum yerde bir kadın arkadaşım vardı şu an arkadaş değiliz ben hep onun mağduriyertine üzülürdüm ve ona çok kol kanat germişimdir
ama zamanla ondada hatalar olduğunu gördüm eşinden izin almadan gezmesi sabahtan akşama kadar ve o gelmeden yarım saat önce gelip alel acele bir şeyler hazırlaması yakından uzaktan tanıdığı yada tanımadığı herkeze en mahrem şeylerine kadar anlatması
dejenere olmuş artık eşi desen bu arkadaşın anlattığından kırk kat daha odun bu arkadaştada illa kabahat vardır demiyorum sonuçta belli bir hayatı yaşamak zorunda bırakılıyor zor bir hayat....

hemen hemen her kadın sürprizleri sever özel günlerde ufakta olsa sembolik bir hediye bekler ama tabi kimse eşim bana hediye almadı diyede ağzına geleni saymaz

eminim sizinde sorununuz sadece hediye olsa öfkeniz bu denli olmazdı eşiniz hediye almamış olsa bile size ilgisini ve sevgisini verse eminim gözünüz hediye görmeyecekti içten bir öpücük her türlü hediyeye bedeldir ve eminim aslında sizinde beklediğiniz tam anlamıyla bu

diğer açtığınız konularada baktım açtığınız konuların çoğunluğu eşinizle ve ailesiyle ilgili problemler içinizde ona karşı çok şey birikmiş aradaki sevgi saygı aşk bitmiş anladığım kadarıyla bu durumda artık bu evliliği yürütmek ikiniz içinde hayırlı görünmüyor hakınızda hayırlısını diliyorum Allah tan

Son düzenleme:

Çok haklısın canım benim eşim bu yılki bütün özel günlerimizi katletti neymiş parası yokmuş hediye alamamış benim istediğim ise sadece hatırlamasıydı. doğumgünümü hatırlatan oğluma verdiği cevapsa beni çileden çıkarmaya yetmişti "Kışın doğumgünü mü kutlanır oğlum" bilseydim yazın doğardım ne yapayım bunun için boşanayım mı?

Bence konu sahibi arkadaşın durumu daha farklı tabi onun önceleri var. Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

Başta hatırlıyormuydu sonradan mı öyle oldu Sinirlerinize hakim olmak için en önemlisi çocuklarınızla aranızın bozulmaması için bir psikatriste gitseniz hem kendinizi rahatlatmış hemde daha sakin olursunuz

Serzenişlerinde çok haklı. Unutmuş olabilir, hediye/çiçek almayı sevmiyor olabilir, kaba olabilir ama göz göre göre insan eşiyle dalga geçmez, geçmemeli. Üyelere itici gelen kısım hakaretler oldu galiba.

O evin içinde yaşananları Rabbim bilir. Bardağı taşıracak neler yapmıştır kızcağıza. Ama biz tamamen yabancı olduğumuz için okuduklarımız bize havdan suan geliyor; haliyle hakaretleri görünce "yazık adama yaaa" moduna giriyoruz.

Allah yardımcısı olsun.

Kadının önceki konularını takip ettiyseniz kocası adam değil söylediği herşeydede haklı kadın. Adamda ne saygı ne sevgi ne anlayış hiçbirşey yok.Hem kocadan hem kocasının ailesinden çekiyor kadın en önemliside kendini kadın olarak hissedemiyor bıkmış artık herşeyden.
Allah böyle adamlara layığını versin yazık kadına.
Allah yardımcısı olsun.

zekiyim diğer konularını da az çok biliyorum eşinle sıkıntıların çok ve belli ki bir türlü çözüme ulaşamıyorsunuz allah yardımcın olsun canım

herkesin yorumuna saygi duymak lazim...kadinlar cok sinirlenince cocuklarindan cikarabiliyormus ben bunu arkadastanda biliyorum birde anlatir durur ay söyle vurdum ay böyle vurdum sinir olurum...konu sahibi arkadasta bunu sevmedigini yapmak istemedigini beyan etmis bu arada sizin cocugunuz yok galiba ben böyle degilim yazmissiniz:26:umarim en kisa zamanda hayirli bir cocugunuz olur...

bu saydığınız şeyler tabi ki bir kadını incitir ama boşanmaya kadar götürmez diye düşünüyorum. biz ilişkinizin sadece bu yönünü gördük ama siz o kadar patlamışsınız ki kimbilir daha neler vardır. ben kimsenin buradan size yardımcı olabileceğine inanmıyorum. boşanmaktan başka çareniz yok. sizi tutan ne ki ? sevgi yok saygı yok yani boşanmamanız için bir enden yok !

arkadaslar zekiyim ne yazmiski sadece ger... i yazmis galiba ben bunu cok yerde okudum bir ceza falanda gormedim simdi ne yazmista kapsama alani disi!!!bu arada ge..li yazisisinida silmis sonradan...

Canım hiç kendini üzme.

Git al dolabından en pahalı gömlegini bi güzel makasla kırp.Ben öyle yaptım çok güzel oldu ..içimin yağları eridi.

bir kadin dedigini yaptim arkadaslar esimi karsima aldim 1 2 saat konustum mucizeydi...arkadaslar bu arada ceza almisim kimseye hakaret etmemistim anlayamadim arkadasin bana iftira atmasini sikayet etmistim beni cezalandirmislar vallaha hicbirsey anlamadim...neyse bu kulubu cok seviyorum...esime butun icimdekileri anlattim oda gozleri doldu bende su andada agliyorum oglum gormesin diye gozyasimi sakliyorum...kotu birsey yok cok sukurde ...ne biliyim onunda ailesine birikintisi var icinde ama paylasmiyor bunu hissettim...annesinin zekiyimi birak dedigini anlatti...maksadi beni savundugunu gostermekti ama bir yara daha aldim...birde annesi hacca gitti arkadaslar dusunun...o benim karim birakmam dedigini anlatti..inanin kavga etmedim....sadece cok uzuldugumu anlattim böyle hayatin gecmeyeceginden bahsettim hatam varsa ne olur söyle artik dayanamiyorum dedim doldu gözlerim oda ayni oldu...hayir dedi ben stresliyim biliyorum dedi...bir kac arkadas benim kotu soz kullandigimi yazmis nerden cikiyor bilmiyorumki bir ger..li yazmistim buyuk konusmamak lazim arkadaslar onuda sildim ben bkbir kac kufur sözu gordum sikayet etmeye korkar oldum direk beni kapatiyorlar nerde yanlis var anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…