Kocamin bosanmis arkadasi

Dışarı için bir çözümüm yok ama evime alıp almamak benim elimde. İstemiyor konu sahibi zorla mı alsın evine. Siz alın istediğinizi
Konu sahibi yalnız yaşamaya başlayınca sadece kendine ait evi olunca eşinin arkadaşlarını kendi arkadaşlarını uçan kuşu tozu poleni almayabilir evine, eşinizle çocuğunuzla ananızla babanızla kardeşinizle yaşadığınız evde tek söz sahibi olma lüksünüz yok
Sizden izin mi istedik önünüze gelene siz alın evinize diyip duruyorsunuz

E siz neden konu sahibinin evine karışıyorsunuz? Sizden izin mi istemiş?

Nerede karıştım ben elalemin evine? Uydurmak, iftira atmak hobiniz mi?
Mesajlarınızdan belli oluyor. Sizin sanırım okuma anlama probleminiz var. Onu da ben çözemem kitap falan okuyun isterseniz. Ve benim mesajımı alıntılayıp tartışma ortamı siz oluşturdunuz o nedenle yazışmayın benimle. Benim fikrim bu sizin başka. Önerin konu sahibine istediğini uygular istediğini uygulamaz. İyi akşamlar

Bende onu soruyorum hangi mesajımda konu sahibine evine şunu alacaksın demişim? Olmayan bir şey uydurup ispat edemeyince hakaret etmek ancak acizliktir, bu kadar aciz olmayın koskoca kadınsınız yakışmıyor, tabi bence yakışmıyor, siz kendinize yakıştırıyorsanız iftira hakaret devam edin
Okuma anlama anlatma problemim yok, olsaydı da bu aşağılanacak bir durum olmazdı. Size benim problemim var bunu çözün de diyen olmadı, hep böyle kafanızda kurup kendiniz çalıp kendiniz oynayarak mı yaşıyorsunuz? Bu etrafınızdakiler için ciddi bir tehlike, birine iftira atıp başını belaya sokmanız çok olası.
Kimin mesajını alıntılamak istersem ona yazarım siz istemiyorsanız bana cevap vermeyin

Siz gerçekten anlamıyorsunuz. Allah etrafınıza yardım etsin size nasıl anlatıyorlar anlatmak istediklerini. Heceliyorlar mı canlandırma mı yapıyorlar ne yapıyorlarsa helal olsun. Hakaret ve iftira nedir Google yazıp arayın okuyun. Ve lütfen kendi başınızla ilgilenin. Başkalarını dert Edinecek kadar vaktiniz varsa da çevrenize odaklanın. Psikolog musunuz hayırdır teşhis falan da koymaya başladınız. Hayatımda ilk defa sizin gibi tuhaf anlamayan okuduğunu eviren çeviren kendine göre manipüle etmeye çalışan ama komikleşsen biri görüyorum. Bu da size son mesajım çünkü pek sağlıklı görünmüyorsunuz

Benim size söylediklerimi neden bana söylüyorsunuz? Kendi fikriniz kendi cümleleriniz yok mu?
Ne teşhisi koyduğumu zannettiniz yada hayal ettiniz yada uydurdunuz? Yapmadığım birşeyle olmayan bir durumla beni itham ettiğinizde iftira etmiş oluyorsunuz, ya çocuğum bile biliyor bunu
Kimi ne konuda manipüle etmeye çalıştığımı kuruyorsunuz kafanızda? Bunun bana ne gibi bir getirisi olabilir de bu çabaya gireyim?
Sağlıkla ilgili yorumlar yapan varsayımlarda bulunan sizsiniz ben değil, siz doktorculuk oynuyor olmayasınız
Ne zaman vazgeçeceksiniz onu yap bunu yap demekten, size sordum mu ne yapayım diye? Benimle ilgili hayallerinizi sordum mu?
Başkalarına verdiğiniz akılları kendinize kullansanız şu aciz duruma düşmezdiniz, yazık

Siz bir de çocuk mu yetiştiriyorsunuz eyvah eyvah. Biraz eğitiminize zaman ayırsaydınız bu kadar geride kalmış olmazdınız. Siz kimsiniz ki sizi taklit edeceğim? Sizin seviyenize inmem için baya geride kalmam gerekti ama ben ilerlemeyi tercih ettim. Bir de bana aciz demişsiniz bu eğitimsizlikle. Açıkçası sizi biraz inceleyince ben bir yazık dedim. Siz 2 cümleden öteye gidemediğiniz için şimdi şey dersiniz varsayımlar kurgular falan başka kurabildiğiniz anlayabildiğiniz birşey olmadığı aşikar. Sizi şu andan itibaren göz ardı ediyorum çünkü benim için görüntü kirliliğisiniz

Hah bir tek milletin anneliğine dik uzatmadığınız kalmıştı hadsizliğinizi terbiyesizliğinizi tamamladınız tebrikler
Sorduğum tek bir soruya cevap verebilseydiniz keşke
Bu kadar ısrarla kendi kendini rezil etme çabası neden çok merak ettim
Görüntü kirliliğinin de ne olduğunu bilmiyorsunuz valla şaka gibisiniz

Laf etmeme gerek yok ki görünen köy kılavuz istemez. Konuya çocuğunuzu karıştıran sizsiniz. Sizi görünce kirlilik ne belli oluyor yani. Sizi inceleyince rezilliğin ne olduğunu da gördüm. Her konuda payınızı alıp durmuşsunuz tebrik ederim

Keşke siz de sadece şaka olsaydınız. Toplum daha az zarar görmüş olurdu. Her konuda ağzının payını alıp oturmak zorunda kalmazdınız
Her konuda ağzımın payını verip oturtan kim?
Benimle yaşayan biri olmalı mantıken dimi
Topluma verdiğim tek bir zararı ispatlayın buyurun

Hani benimle muhatap olmayacaktınız? Defalarca böyle dediniz hala yazıyorsunuz, amacınız ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…