Kocamin bosanmis arkadasi

Kesinlikle
Yaw bu kadar saf insanlar nasıl yaşıyor anlamıyorum senin benim gördüğümü kocası nasıl görmüyor nasıl düşünmüyor
Böyle temiz insanları üzüyorlarya yazık valla
böyle muhafazakar kesimler asla hata yapmaz bişi olduysa karşı taraf aklını çelmiştir çünkü o yüzden göremiyorlar

Evet ama boşanmış kişiler de pek sağlıklı evlilik yaşamış olmuyor
kişi kendinden bilir işi diye bir söz var bildiniz mi?
boşanmış biriyim ex eş ve ailesi çok iyi insanlardı haklarında ne ben tek kötü söz söyleyebilirim ne de söyletirim ama iyi insan olmak aşk olmayınca evli kalmaya yetmiyor yani herkes sandığınız gibi cehennemden kaçar gibi psikolojisi bozuk boşanmıyor

Cok merak ettim hic disari cikmiyor musunuz? Ya da tek basiniza cikmiyor musunuz? Mesela alisveris yaparken erkek varsa alisveris yapmiyor musunuz?

Ben etrafımda ve bu sayfada hiç sağlıklı boşanmış bir erkek görmedim. Belki 3-5 vardır. Ama konu sahibi istemiyorsa rahatsız olduğu birşey mutlaka vardır. Ben kendisine hak veriyorum. Ha siz de çevrenizde böyle birini evinizde ağırlayabilirsiniz. Bir de insanlar kendini çok iyi gizliyor. Mesela benim boşandığım ahlaksız komşunun karısıyla yakalanmış köyde. Zavallı adam nasıl da güvenip almıştır evine.

Bu benim fikrim. Siz alabilirsiniz evinize bu tür insanları beni ilgilendirmez o kısmı

Kendi kocanızı bütün herkese genelleyerek insnaları aşağılayamazsınız. Zihniniz berbat gerçekten.
Siz de boşanmış birisiniz demek ki siz de çok normal değilsiniz mi dememiz lazım?

Kendi kocanızı bütün herkese genelleyerek insnaları aşağılayamazsınız. Zihniniz berbat gerçekten.
Siz de boşanmış birisiniz demek ki siz de çok normal değilsiniz mi dememiz lazım?
Konuyu çarpıtıyorsunuz ama sizinle ilgili az çok fikrim ve okuduklarım olduğu için çok da umursamıyorum

eve almasa ne olacak sanıyordunuz namusuyla yerinde oturacak falan mı ? gider dışarıda yapar içinde olan o... yu kırk kilide vurmuşlar kilitle oynaşmış derler bizim orada onu eve alma bununla görüşme ver teline bakim bunlarla ahlaksızlık engellenmez , size de çevrenizi değiştirmeyi öneririm tabii ki çevremde kötü düşman ayrılan da var ama geneli düzgün insanlar evimde de ağırlarım çünkü her şeyden önce kendime güveniyorum hiçbir erkek beni öyle evime geldi diye tavlayamaz yoldan da çıkaramaz şükür insan kendini bildikten sonra karşıdaki ahlaksız olsa ne olur ama belli ki konu sahibi ne kendine ne de kocasına güveniyor konuda iki seçenek var ya kocasını yoldan çıkarır diye düşünüp kocaya güvenmiyor ya da söylemek istemiyorum ama kendine güvenmiyor

Konuyu çarpıtıyorsunuz ama sizinle ilgili az çok fikrim ve okuduklarım olduğu için çok da umursamıyorum
Siz boşananlara kötü gözle bakıyorsunuz bunun çarpıtılması nerede. Sizin mesajınız çevresinde yazıyorum.

Bence büyük konuşuyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz diyelim. Eve gelen biri sizi taciz etti o zaman ne yapacaksınız? Şu da var istemiyor kadın hoşuna gitmeyen birşey var demek ki bunu anlamak bu kadar zor olmamalı bence. Çevrem dediğim koca baya koca bir alan kurum yani değiştirmem imkansız. Uzak durmayı tercih ediyorum.

bu nasıl bir kafa yapısı ya eve gelen biri bana tacizde veya tecavüzde bulunursa bu benim suçum mu olacak ? ya da sırf onu eve aldım diye ben tecavüze uğradığımda hatalı mı olacağım ? siz sokakta tecavüze uğrayanlara o saatte sokakta ne işi vardı diyen kesimsiniz onu az çok anladım ama unutmayın eşi yatakta karısını boğrak sebepsiz öldürüyor bu ülkede o zaman evlenmeyelim kimseye güvenmeyelim herkese potansiyel tacizci gözüyle bakılmaz bakılırsa anca böyle kendi küçük paranoyak dünyanızda yaşar durursunuz
düzenleme ekleme : kadın konuyu eşim arkadaşını eve getiriyor rahatsız oluyorum minvalinde açsaydı bu tepkileri almazdı biraz da okuduğunuzu mantık süzgecinden geçirin kadın adamdan değil boşanmış olmasından rahatsız evi mahrem görüp eve kolay kolay kadın arkadaş bile çağırmayan biri tam sizin denginiz dm atın da az dertleşin sohbet edin ama unutmayın hemcinsinin tacizine de uğrayan çok var temkinli olun

Ben hiçbir taciz mağdurunu suçlu bulmadım bulmam da. Siz diyorsunuz ki kendine güvenmeyen evine misafir etmez. Ben sırf hoşlanmıyorum tehkikeli görüyorum diye eve almıyorsam birini o zaman kendime mi güvenmiyorum? Siz bir mantığınızı sorgulayın bence. Siz kendinize güvenip herkesi evinize alabilirsiniz. Artık sizinle yazışmak istemiyorum çünkü baktığımız yerler çok farklı. Ben korumacı yetiştim öyle de devam edeceğim. Ha başıma istenmeyen birşey de gelirse Allah korusun ama kader derim ne yapayım. İyi akşamlar

yazışmak istemiyorsanız alıntı yapıp söz hakkı doğurmayın .
hoşlanmayıp tehlikeli görmeye boşanır boşanmaz karar verirseniz aklı başında herkes aynı bu konudaki gibi hayırdır adamın mı sende gözü var senin mi adamda der o zaman çünkü bir insan tehlikeliyse evliyken de tehlikelidir bekarken de hiçbir şizofren ben boşandım psikolojim bozuk dur gidip arkadaşımın karısına yavşim demez

Bu benim fikrim. Siz alabilirsiniz evinize bu tür insanları beni ilgilendirmez o kısmı
Bu tür derken?
Kadın milleti pür-pak sütten çıkmış ak kaşık cennetten inmiş huri hep kötü erkekler dimi
İllallah geldi şu cinsiyetçiliğinizden

Ay ne tuhaf ya evet ev mahremdir ama misafir ağırlamak da sevap sadaka niyetine geçer. Hani hiç sevmeseniz bile bunu düşünmeniz gerek. Biz evlendiğimizde eşimin en yakın arkadaşları bekardı ve onları çokça ağırladım. Geçerdim odama onlar da rahat rahat takılırdı. Şimdi evliler hep beraber takılıyoruz. Bence zihniyet sorununuz var.

Rahatsız olduğu birşey olsa şu hareketinden dolayı istemiyorum derdi, laflarınız iftiraya varıyor, farazi birini damgalamak ne kadar kolay sizin için, sebep?çünkü erkek

Verdiğiniz örnekte bile zihniyetiniz alenen ortada: zavallı komşuyu aldatan ahlaksız karısı hanımefendi. Komşu bey misafir etmiş de karısının misafirin koynunda ne işi varmış? O Kadın saf tertemiz bir melekti sizin şeytan eski kocanız tecavüz mü etti?

O koca koskoca kurumda, sokakta, hastanede, şey bahçesinde, kabristanda, okulda, asansörde, bakkalda da taciz edilebilirsiniz, fanusta mı yaşıyorsunuz? Kocam ve arkadaşı evimize gelecek tamirat işleriyle uğraşacaklar, tacize uğrayacağım en son konum bu zaten

Dışarı için bir çözümüm yok ama evime alıp almamak benim elimde. İstemiyor konu sahibi zorla mı alsın evine. Siz alın istediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…