Kocamin bosanmis arkadasi

esbusa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
2
-44
1
Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim

Ne kadar garip bir bakış açınız var. Gerçekten daha şu forumda hiçbir şeye şaşırmam diyorum her seferinde şaşırıyorum. Eşi olmayan biri evinize gelince ne oluyor yiyor mu sizi? Eşi olunca potansiyel tehlike olma durumu kalkıyor mu ortadan anlamadım. Ayrıca o ev sadece size ait değil, eşiniz de yaşıyor, onun da evi

Mağaradan ne zaman çıktınız ? Neyinden rahatsızsınız adamı yatıya çağırmıyor her gün eve sokmuyor saatlerce ne var yani yardıma çağırdıysa boşanmış diye yiyecek mi sizi

Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam

Evinize dışarıdan insan gelince mahremiyetiniz mi bozuluyor? Ev yahu altı üstü ne kadar mahrem olabilir? Gerçekten toplumsal yaşama ayak uyduramayan insanlar köye dönüp insanlardan izole yaşamalı.

Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
ev içi mahrem değildir mahrem olan tek yer yatak odasıdır evde.
o geldiği zaman odanızda birşeylerle meşgul olun. Sonuçta eşininde evi orası karşılıklı anlayışlı olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…