Sebep?arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
yardıma çağırıyor diyorsunuz. Arada gelmesinde ne mahsur varki? Sen hiç kadın arkadaşını çağırmıyor musun arada gelsin nolcak.ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor
Mağaradan ne zaman çıktınız ? Neyinden rahatsızsınız adamı yatıya çağırmıyor her gün eve sokmuyor saatlerce ne var yani yardıma çağırdıysa boşanmış diye yiyecek mi siziMerhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Arkadaşlarınızı çağırınca n'oluyor? Nasıl bir haldir, valla anlamadım. İlginç.Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
ev içi mahrem değildir mahrem olan tek yer yatak odasıdır evde.Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?