- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Siz eşinizi böyle sevmişsiniz başkalarının keyfine göre kocanızı değiştirmeyin
Her şeyi denemişsiniz gibi, yapı gereği öyleyse nasıl değiştirilebilir bilmiyorum.
Giyim tarzına yönelin dicem kar etmedi diyorsunuz...Erkekler de şanssız ya, makyaj falan yok genç gösterecek..
Acaba sarı saçtan sıkılmış olman değil de eşinin babanla aynı yaşta göstermesi sıkıntı olmuş olabilir mi ?
Yanlış anlama lütfen belki de aslında kafana taktığın budur. Oraya da değinmişsin de.
Kizlar merhaba.
Ciddi boyutta olmayan bir problemle karsinizdayim.
Benim icin yani.
Esimle hepi topu 2,5 yas farkimiz var. Ben normalde asiri kucuk gorundugum icin sari sacla falan yasimi yakaliyorum. Ama eşim bayagi buyuk duruyor.
Gecen akrabalarim agzindan kacirdi, biz seni 35 yasinda falan var saniyorduk diye. Ustune sac dokulmesini animsadi derken takti kafaya.
Alisveris yaptık, gomlegi birakti, kot disinda bir sey giymiyor artik vs ama yok. Durusu falan olgun. Bir tek damat trasiyla genc duruyor, onu da istemiyoruz. Ben dag adami gibi seviyorum kirli sakalda anlasiyoruz.
Saclarini bile uzatmayi denedik.
Babam genc gosteriyor, yasit gibiler fotograflarda. Babam sarisin esim acik kumral sarisin arasi.
Baska ne yapabiliriz?
Niye dert ettin derseniz, sari sactan bunaldim ben degistirip 18 yasinda gösterince yine buhranlara dalacak.
Göründüğü yaşın değil hissettiği yaşın önemli olduğunu anlatmaya çalışın..
Elalemin dediğine takılmaması gerektiğini anlatabilirsiniz ona..
Saclari dokukse sac ektirebilir ya da topik gibi tozlardan kullaniyor bazi erkekler seyrelmeler icin.
Fazla kilosu varsa onlardan kurtulabilir.
Spor insani daha dinc ve genc gosterir her zaman. Spora baslayabilir.
Baska birsey gelmedi aklima.
hmm daha küçükmüş bir de siz daha genç gösterdiğiniz için kaybetme korkusundan bunalıma girmiş ya bir gün beni beğenmezse diye düşünüyorYok canim gercekten değil.
Ben hep olgun erkek sevdim. Bi gun evlenirsem 20 yas fark olur falan derdim hep. Yanimda daha olgun birini gormekten mutluyum. Beni rahatsiz etmiyor. Babam ediyor ama mesela
Ama esim kafaya takiyor iste. Adam 27 yasinda orta yas depresyonuna girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?