Kocamin buyuk göstermesi sorunum.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Kizlar merhaba.

Ciddi boyutta olmayan bir problemle karsinizdayim.
Benim icin yani.

Esimle hepi topu 2,5 yas farkimiz var. Ben normalde asiri kucuk gorundugum icin sari sacla falan yasimi yakaliyorum. Ama eşim bayagi buyuk duruyor.

Gecen akrabalarim agzindan kacirdi, biz seni 35 yasinda falan var saniyorduk diye. Ustune sac dokulmesini animsadi derken takti kafaya.

Alisveris yaptık, gomlegi birakti, kot disinda bir sey giymiyor artik vs ama yok. Durusu falan olgun. Bir tek damat trasiyla genc duruyor, onu da istemiyoruz. Ben dag adami gibi seviyorum kirli sakalda anlasiyoruz.
Saclarini bile uzatmayi denedik.

Babam genc gosteriyor, yasit gibiler fotograflarda. Babam sarisin esim acik kumral sarisin arasi.

Baska ne yapabiliriz?

Niye dert ettin derseniz, sari sactan bunaldim ben degistirip 18 yasinda gösterince yine buhranlara dalacak.

Her şeyi denemişsiniz gibi, yapı gereği öyleyse nasıl değiştirilebilir bilmiyorum.

Giyim tarzına yönelin dicem kar etmedi diyorsunuz... Erkekler de şanssız ya, makyaj falan yok genç gösterecek..

Siz eşinizi böyle sevmişsiniz başkalarının keyfine göre kocanızı değiştirmeyin

Benim takildigim nokta onun takilmasi.

Her şeyi denemişsiniz gibi, yapı gereği öyleyse nasıl değiştirilebilir bilmiyorum.

Giyim tarzına yönelin dicem kar etmedi diyorsunuz... Erkekler de şanssız ya, makyaj falan yok genç gösterecek..

Giyimle alakali baska napılir bilemedim ki.
Ben olgun adam severim desem ona da "hi gercekten oyle gösteriyorum yani!!" Der.

Göründüğü yaşın değil hissettiği yaşın önemli olduğunu anlatmaya çalışın..
Elalemin dediğine takılmaması gerektiğini anlatabilirsiniz ona..

Saclari dokukse sac ektirebilir ya da topik gibi tozlardan kullaniyor bazi erkekler seyrelmeler icin.

Fazla kilosu varsa onlardan kurtulabilir.

Spor insani daha dinc ve genc gosterir her zaman. Spora baslayabilir.

Baska birsey gelmedi aklima.

Yok canim gercekten değil.
Ben hep olgun erkek sevdim. Bi gun evlenirsem 20 yas fark olur falan derdim hep. Yanimda daha olgun birini gormekten mutluyum. Beni rahatsiz etmiyor. Babam ediyor ama mesela
Ama esim kafaya takiyor iste. Adam 27 yasinda orta yas depresyonuna girdi.

Bence elalem ne der kaygısından çıkın,eşinizde istediği şekilde mutlu olsun,
Sizde istediğiniz rahat olduğunuz görünüme kavuşun

estetik ameliyat olmayacaksa yok canım bunun çaresi..aslında gerçektende çok saçma bu konulara takılmak..herkesin yapısı dış görünüşü farklı..birbirinizi o şekilde görüp beğenip evlenmişsiniz..değiştirmeye gerek yok..

beyaz insanı genç gösterirmiş derler standart olarak. kirli sakal uzun saç olgun görünen adamı daha da yaşlı gösteriyorsa.damat traşı gibi traşla yaşında duruyorsa ama siz ve eşiniz kirli sakal vs yakıştırıyorsanız.hiç yaşlı duruyor demeyin.yüz hatlarına estetik yaptıracak değilsiniz.en fazla beğendiğiniz tarzından farklı olarak giyim tarzını değiştirirse biraz daha toparlayabilir çünkü yüzde elli insanları yüzde elli giyim tarzı yaşlı gösteriyor.yıkanarak şekli kaymış kıyafetler yaşlı gösteriyor.eşinizin fiziki yapısına göre onu daha genç gösterecek bir giyim tarzı vardır.

Onu böyle çok sevdiğinizi takmaması gereken bir durum olduğunu anlatin böyle daha yakışıklısın bana daha çekici geliyorsun diyin

27 yaşında ki eşiniz babanızla aynı görüntüdeyse babanız çok minyon demekki
Bırakın eşinizin görüntüsünü değiştirmeyi babanın görüntüsünü değiştirin
Biraz kilo kırçıllaşmış saçlar işinizi görür heralde

Ayyy aynı benim eşimde böyle halbuki biz aynı yaştayız ama o benden büyük gösterir.Birde üstüne saçı dökülmeye başladı iyice buhranda şu aralar ne yapsam bilemedim

Göründüğü yaşın değil hissettiği yaşın önemli olduğunu anlatmaya çalışın..
Elalemin dediğine takılmaması gerektiğini anlatabilirsiniz ona..

Peki bunu nasil yapacagim?
Gerçekten fikrim yok.

Saclari dokukse sac ektirebilir ya da topik gibi tozlardan kullaniyor bazi erkekler seyrelmeler icin.

Fazla kilosu varsa onlardan kurtulabilir.

Spor insani daha dinc ve genc gosterir her zaman. Spora baslayabilir.

Baska birsey gelmedi aklima.

Kilo aldi ama vucudu tasiyabilir seviyede. Ne kadar sikayet etsem de kof bi kilosu yok.
Spor geçmişi var. Saglik durumundan oturu yapabilecekleri kisitli.
Henuz maskelerle falan sac cikarabildigimiz evredeyiz.

hmm daha küçükmüş bir de siz daha genç gösterdiğiniz için kaybetme korkusundan bunalıma girmiş ya bir gün beni beğenmezse diye düşünüyor

Göstersin ne olacak ki? Sizde şunu yapalım bunu yapalım derseniz adam iyice kafaya takacak. Ben seni böyle seviyorum demek en güzeli. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…