Kocamin buyuk göstermesi sorunum.

baskalarının ne dedıgı degıl sızın esınızı nasıl gordugunuz onemlı bence...
ben 31 e gırıcem bır ıkı hafta sonra ama herkes benı 20 lerde sanıyor , esımle aramda 15 yas var -yasını pek gostermedıgını soylerler ama kıyafete -saca sakala gore dıs gorunusu degısebılıyor...
saclar beyaz arada tek tuk sıyahlar var ama benım gozumde o cok yakısıklı, buyukte gosterse sıkıntı yok.. ılerde yaslanınca ne olur bılmem ama onunla bırlıkte bende yaslanacagım bır yerde dengelerız
not: benım babamda nerdeyse hıc beyaz sac yok, boy pos aynılar, babamda annemde genc gosterırler ama kımse takmaz yasa başa

Bence elalem ne der kaygısından çıkın,eşinizde istediği şekilde mutlu olsun,
Sizde istediğiniz rahat olduğunuz görünüme kavuşun

Keske boyle olsa da bunu nasil yapacagimi bilemiyorum.

Iste ben bunu anlatamiyorum sanirim.
Benim de cok mimik yaptigim icin mimik kirisikliklarim var mesela. Belki 10 sene sonra 50 yasinda gorunucem.

Beyaz hic giymez.
Ben de hep lacivert giydiriyorum.
Beyaz biseyler almak lazim.

Başkaları için kocanı değiştirme

Ben yanlis anlattim galiba ya. Sikayet benjm degil ben memnunum ama evde devamli "sence yasli miyim?" Gerilimi var.

hmm daha küçükmüş bir de siz daha genç gösterdiğiniz için kaybetme korkusundan bunalıma girmiş ya bir gün beni beğenmezse diye düşünüyor

hmm daha küçükmüş bir de siz daha genç gösterdiğiniz için kaybetme korkusundan bunalıma girmiş ya bir gün beni beğenmezse diye düşünüyor

Babamla benziyorlar birbirlerine ve kiyas olarak onu aliyor.
Babam esimden 10 cm kisa, 20 kilo eksik derken evladi gibi kaliyor yaninda.
Kaybetme korkusu degil de ozguveni gitti adamin. Kivanc tatlitugu cebimden cikaririmdan gazanfer ozcana mi benziyorum ben noktasına geldi.

Göstersin ne olacak ki? Sizde şunu yapalım bunu yapalım derseniz adam iyice kafaya takacak. Ben seni böyle seviyorum demek en güzeli. :)

Biraz da boyle deneyeyim. Bu aksam konusu acildiginda dovme yaptırmaktan falan bahsedecektim. Ben mi tetikliyorum acaba.

Ben de seviyorum onu bu haliyle. Durum benim sikayetim degil ama evde devamli bi ozan guvenin kac yasindasin sen gerilimi var.

Herkesin yapısı birazda bu
Bebek tulumu giydirseniz olgun görünen adam yine olgun görünür :)
Sporla giyimle fark yaratabiliriz ama simayı falanda değiştiremeyiz ki
Siz birbirinizi bu şekilde beğenip sevmişsiniz gerisi tırıvırı aslında :)

Elalemin dediğini kafana takacak kadar özgüvensiz misin sen?
Herkes bişey der bunun için kendini mi mutsuz edeceksin bir düşün dersiniz belki düşünür.

Hıı sorun eşinizde madem, devamlı ona nekadar aşık olduğunuzu ve bu görüntüsünden çok memnun olduğunuzu dile getirin
Hatta eğer bu tipte olmasaysın aşkımmmm sanırım sana aşık olamazdım diye şımart adamı nerden geldiğini şaşırsın
Özgüven yükleyin kendi yapamıyorsa

Başkalarının ne düşündüğü önemli değil.
Kendini genç hissediyorsa umursamasın ama madem bu kadar takti demek ki o da kendini çok genç hissetmiyor.
Sen moral verirsen sorun ortadan kalkar gibi.

Bu arada ben de dağ adamı gibi seviyorum. Sac sakal uzun olacak ama eşimin de babası bu konuda takintilidir. Hemen kas göz oynar o saçlar yine uzamis vs diye uyarır. Esim çok fazla takmaz mesela. Eşiniz de takmasın.

Hayat başkalarının ne düşündüğü umursayacak kadar uzun değil.

kiyafetle oynayip ciddi anlamda yasini kucultebilirsiniz. Gobek varsa eritsin. Kas yoksa kas yapsin filan :)

Evet olay simada sanirim.

Elalemin dediğini kafana takacak kadar özgüvensiz misin sen?
Herkes bişey der bunun için kendini mi mutsuz edeceksin bir düşün dersiniz belki düşünür.

Bunu deneyecegim. Teşekkürler.

Simdi direk bu sekilde soylersem altinda bit yenigi arar. Ha ben yasliydim zaten moduna girer. Bu sekilde deneyecegim bir seyler.

Esim kendi akrabalarini takmiyor. Benimkileri nedense bir ustun gorup kulak verme huyu var. Ailesinde lakabi kagitci/tinerci/sokak cocugu oldu. Hangisi denk gelirse o. Ben de daginik sac sakalciyim.

eşin 27 degil 30 gösteriyor :) 3 yaşlık bir fark kompleks yapmamalı.
Ayrıca senin rengin sarı, koyuyu begenmedim

Saçlarda çok mu açıklık var saç ekletebilirsiniz.?
Özgüveninde aşırı artış olacaktır böylelikle kaç gösterdiğine takılmaz bence.

ben esımden 5 ay buyugum
ama adam benden 10 yas buyuk duruyor
28 yasında herıfcan ama baksan 40 gorunumlu

bu bence kafaya takılacak bırsey degıl
ne kadar yaş alırsan al her zaman genc gorunursun ne guzel :)

Amann boşverr varsın millet 35 yaşında sansın.
Olgun erkek herzaman favoridir.
Birde 35 yaşında olup çocuk gibi gösterdiğini düşünsene

İyidir iyi. Kıymet bilir. Komplekse girerse bilmeyebilir de; bak bana hala çıtırlar bakıyor babında ama bilir bence:)

Ne alaka ya kim ne derse desin siz birbirinizi begenip evlenmissiniz ki gercekte de yas farkiniz 2.5 mus neden tkiyorsunuz adamin kiliktan kiliga sokup kendinizde saclarinizi zorla boyuyorsunuz anlamiyorum, merak etmeyin bu hayatta kadinlar cabuk cokuyor 3-5 seneye arayi kapatirsiniz kocanizla.

Saç ektirin ve kuaforune söylesin genc saç şekli versin. Benim esimle aramda 5 yaş var. Ben de zayıfken çok kuçük duruyordum. Lisedemi okuyorsun diyorlardi. Eşim saç şeklini değişti. İs dışında kot, keten, spor ayakkabi giyiyor. Ben de sarı saçtan vazgeçtim. Çok Kilo aldım. Şimdi daha rahatız zayiflayinca da hamilelik derken fark kalmaz diyorum.

Bizde de benzer sorun var. Eşim 33,ben 32 yaşındayım. Adamda bira göbeği var eskiden kalma. Ne içmişsin be canım..
Ben minyonum eşimin yanında küçük kızkardeşi gibi kalıyorum. O da saçlı sakallıdır ayrıca.
Aslında sorun bende. Biraz kadınsı gözükmek istiyorum ama olmuyor arkadaş. Çocuklu hamile halimle de beceremedim tarz olmayı. Daha yaşımın kadını gibi olayım diyorum ama bu defa da özentili genç kız gibi oluyorum. İyice çorba gibi giyinmeye başladım.
Ayyyy kedili,ayıcıklı anahtarlık gibi durmak isyorum ya eşimin yanında pofffff...

Sizi anliyorum.
Tarzdan cok aura ile ilgili oldugunu saniyorum.
20 yasindayim, saclarimda boya yok, fon cekmem, nadiren topuklu giyerim, cok suslu degilim ama gunluk kiyafetle bile 25-26'dan genc gorunemiyorum.

iyotsuztuz saç dökülmesi için öneriler verebilirim ama geçici olarak talk pudrasiyla kakaoyu karıştırın. Saçları açık renkse az köyün saç diplerine dökün. Daha koyu göründüğünden daha sık durur saçları.
Onun dışında kırışıklıkları falan var mi ? Ya da çok mu kuru cildi. Kuru cilt daha yasli gibi duruyor. Mesele oysa ona da önerilerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…