- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
eşin 27 degil 30 gösteriyor :) 3 yaşlık bir fark kompleks yapmamalı.
Ayrıca senin rengin sarı, koyuyu begenmedim
Bizde de benzer sorun var. Eşim 33,ben 32 yaşındayım. Adamda bira göbeği var eskiden kalma. Ne içmişsin be canım..
Ben minyonum eşimin yanında küçük kızkardeşi gibi kalıyorum. O da saçlı sakallıdır ayrıca.
Aslında sorun bende. Biraz kadınsı gözükmek istiyorum ama olmuyor arkadaş. Çocuklu hamile halimle de beceremedim tarz olmayı. Daha yaşımın kadını gibi olayım diyorum ama bu defa da özentili genç kız gibi oluyorum. İyice çorba gibi giyinmeye başladım.
Ayyyy kedili,ayıcıklı anahtarlık gibi durmak isyorum ya eşimin yanında pofffff...
iyotsuztuz saç dökülmesi için öneriler verebilirim ama geçici olarak talk pudrasiyla kakaoyu karıştırın. Saçları açık renkse az köyün saç diplerine dökün. Daha koyu göründüğünden daha sık durur saçları.
Onun dışında kırışıklıkları falan var mi ? Ya da çok mu kuru cildi. Kuru cilt daha yasli gibi duruyor. Mesele oysa ona da önerilerin var
Ama ben karamele falan kayiyordum ya.
Direk iki tarafi da goren gozun yorumu cok iyi oldu yalniz.
Hatta babami bile gormussundur hahaha
kızıl yap saclarını oda buyuk gosterir:)
bende kızılımBir kızıl olarak teessüf ederim
bende kızılımbiraz olgun gosteriyor ya ondan dedim sarı kadar degil tabi:)
ben genelleme yapıp icimi rahatlatıyodum amaSenin kızılın olgun gösteriyordur
ben genelleme yapıp icimi rahatlatıyodum ama
Ne gerek var ki canım :)Kizlar merhaba.
Ciddi boyutta olmayan bir problemle karsinizdayim.
Benim icin yani.
Esimle hepi topu 2,5 yas farkimiz var. Ben normalde asiri kucuk gorundugum icin sari sacla falan yasimi yakaliyorum. Ama eşim bayagi buyuk duruyor.
Gecen akrabalarim agzindan kacirdi, biz seni 35 yasinda falan var saniyorduk diye. Ustune sac dokulmesini animsadi derken takti kafaya.
Alisveris yaptık, gomlegi birakti, kot disinda bir sey giymiyor artik vs ama yok. Durusu falan olgun. Bir tek damat trasiyla genc duruyor, onu da istemiyoruz. Ben dag adami gibi seviyorum kirli sakalda anlasiyoruz.
Saclarini bile uzatmayi denedik.
Babam genc gosteriyor, yasit gibiler fotograflarda. Babam sarisin esim acik kumral sarisin arasi.
Baska ne yapabiliriz?
Niye dert ettin derseniz, sari sactan bunaldim ben degistirip 18 yasinda gösterince yine buhranlara dalacak.
Kizlar merhaba.
Ciddi boyutta olmayan bir problemle karsinizdayim.
Benim icin yani.
Esimle hepi topu 2,5 yas farkimiz var. Ben normalde asiri kucuk gorundugum icin sari sacla falan yasimi yakaliyorum. Ama eşim bayagi buyuk duruyor.
Gecen akrabalarim agzindan kacirdi, biz seni 35 yasinda falan var saniyorduk diye. Ustune sac dokulmesini animsadi derken takti kafaya.
Alisveris yaptık, gomlegi birakti, kot disinda bir sey giymiyor artik vs ama yok. Durusu falan olgun. Bir tek damat trasiyla genc duruyor, onu da istemiyoruz. Ben dag adami gibi seviyorum kirli sakalda anlasiyoruz.
Saclarini bile uzatmayi denedik.
Babam genc gosteriyor, yasit gibiler fotograflarda. Babam sarisin esim acik kumral sarisin arasi.
Baska ne yapabiliriz?
Niye dert ettin derseniz, sari sactan bunaldim ben degistirip 18 yasinda gösterince yine buhranlara dalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?