Kocamin buyuk göstermesi sorunum.

eşinizin sizden büyük görünmesi çok da sıkıntı yapılacak bir konu değil bence. ya tam tersi olsaydı

Saçları dökülmüşse ektirsin, kilo varsa versin, spor yapsın vucut çalışsın biraz.
Kırışıklıkları fazlaysa botox yaptırabilir.
Çözüm bunlar canım, giyim kuşam bir yere kadar.Hele kellik + göbek çooookk farkettiriyor erkekte.
Bir de bazılarının duruşu olgun oluyor yani 15 sinde bile 25 gösteriyor en az.

Merak etmesin çok değil 3-5 seneye buluşursunuz .

Yeter ki saça ve göbeğe dikkat etsin..

eşin 27 degil 30 gösteriyor :) 3 yaşlık bir fark kompleks yapmamalı.
Ayrıca senin rengin sarı, koyuyu begenmedim

Ama ben karamele falan kayiyordum ya.
Direk iki tarafi da goren gozun yorumu cok iyi oldu yalniz.
Hatta babami bile gormussundur hahaha

O durum iyi güzel de yanindaki "yasliyim lan yasliyiiim" demiyorsa

Sorunca bilemedim biliyor musun kirisik mi diye
Bakmam lazım aksam, cildinde bir sorun yok. Bakima alisti. Maske bile yapıyoruz beraber

Bitiyorum böyle patavatsız insanlara..."biz seni 35 sanmıştık".. mübarek, nüfus sayımı yaptı zamanında galiba..bir bakışta yaşını söyler ondan.

Eşiniz kaç yaşında ki? Kilo fazlası var mı?

giyim tarzı kilo ve saç sakal tıraşı çok etkiliyor

eşim 23 yaşındayken 30 görünüyodu
şimdi 31 ama 25-26 görünüyor

bu seneler içinde kıyafetleri değişti önceden daha yanlış kıyafetler seçiyodu kot altı kundurA ile bile görmüşlüğüm var :)
chino pantolon - üstüne gömlek kazak ya da gömlek hırka şeklinde giyiniyor artık
sakallı geziyodu en az 5-6 yaş etkiliyor. artık sinekkaydı tıraş oh mis :)
saç kesimi de kısa
çok kilo da yaşlı gösteriyor bence

işte böyle bişeyler..

Artık aşina olduğum nicklerin konularına mı yorum yapsam sadece diye nickini görünce geldim
Fakelerden bıktım çünkü

Neyse aslında her insanın bi tarzı vardır
Bu saatten sonra kot mu giyse onu mu yapsa filan değil de saç dökülmesinden rahatsızsa onun tedavisini olsun
Ama sima değişmez, estetik olmadıkça. Simadır insanı büyük ya da küçük gösteren bence

Bence hiç kafaya takmasın "bu yaşta çıtırı buldum" diye hava atsın. Madem bir türlü olmuyor bir de böyle denesin

Esimle benim aramda da 3 yas var ama cok daha fazla saniyorlar
Esim aslinda yasindan buyuk gostermiyor ama ben cok minyonum, kucuk gösteriyorum.
Bulduğu cozumler şöyle: esim saclarini epey kisa kestirdi kisa sac hem daha genc gosterdi hem de beyazlari daha az belli oluyor.
Gozluk daha buyuk gorunmesine neden oluyor o yuzden fotolarda gozlugunu çıkarıyor :)
Kot tisort/kazak gibi basic kombinler ve spor ayakkabi giyiyor.
Sakal birakmiyor cunku sakallarinda cok beyaz var birden 10 yaş attiriyor.

Ne gerek var ki canım :)
Büyük göstersin nolcak
İnsanların lafını takmayın
Eşinize destek olun. Bu şekilde sevildiğini nasıl gözüktüğünüzün bi önemi olmadığını hissettirin ve tıkayın kulağınızı o laflara
Ben nişanlıyken eşim için büyük gösteriyor falan diyorlardı umursamıyordum hiç.
O da hiç umursamıyor. Ben 23 o 28 yaşında :)

Bence sakal herkesi oldugundan olgun gosterir abimden biliyorum bence birakin istedigini yapsin damat tirasi yapsin hangisinde mutlu olacaksa :)

Baskılı t shortler, sarılı kırmızılı bol renkli salaş kazaklar, en moda erkek saç tıraşı olmak (façalı falan) varsa fazla kilolardan kurtulma, bağcıklı çizgili malum markanın spor ayakkabılar, kaşe kaban değil de kapşonlu montlar... başka aklıma gelmedi ama siz memnunsanız bırakın büyük göstersin. zira ben bir erkekte görüp de bakmayı bıraktığım ne varsa onları yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…