- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
İlgi istemen bana cok normal geldı, mesela heyecanlı mısın korkma Hersey guzel olacak dıyıp cesaret verip bıraz oksasa seni cay istemesi emınım batmaz.Doldurmak istememek değil son zamanlarda insan biraz ilgi istiyor
Evet o derece ince değil.Her dediğimi yapar falan ama ince ruhlu değil.Haklısınız beklentimi yüksek tutmamam lazımdı.Zaten geçti artık hamilelik son gün.Yine de beni bu süreçte üzmedi hiç tartışmadı alttan aldı iyi yönünden bakayım...Haklısınız ama bazı erkekler eşleri hamile iken ekstra fikirsiz olabiliyor. Genel yapısı bu ise çok şey beklemek sizi üzer. Ki Bence eşiniz ince ruhlu değil. En azından verdiğiniz örnek gibi hiç değil ve olmayacakta. Sonra siz üzülüyorsunuz. Doğum sonrası bebeğe vereceğiniz ilgiyi kendine beklemesin yeter. Burda onları da okuduk.
Kesinlikle evet.Yani işte olabilir aslında abartıyor muyum diye sormak istedim bir yandan.
Yani evet olabilir o tarz şeyler güzel olurdu.Sağ ol canım inşallahİlgi istemen bana cok normal geldı, mesela heyecanlı mısın korkma Hersey guzel olacak dıyıp cesaret verip bıraz oksasa seni cay istemesi emınım batmaz.
Hayırlısıyla saglıkla kucagina al bebegını ınsallah
Ayaktayken yakalarsa söylüyor bana normalde kalkar kendisine,anneme bana getirir.Otururken ellemiyor.Çayı demle servis et desem yapıyorum zaten der.Erkekler gerçekten bazen çok düşüncesiz olabiliyor bunu hamilelik döneminde bende daha iyi anladımama normalde iyi bir eşse kasten yapmıyorlar bunu gerçekten kafaları basmıyor bence doğuma bir gün kala özel bir ilgi beklemekte haklısınız ama siz söyleyince kendisi de farkedip özrünü dilemiş bence çok büyütmeye kendinizi doldurmaya gerek yok. Ceza olarak çayı demle bana da servis et deyiverin olsun bitsin
Yapmayın lütfen hayat böyle herşeye takılarak gecmez. Doldurmak istemiyosaniz söyleyin orda kalsın. Siz herşeyi fazla abartıp dünya benim etrafımda dönsün istiyosunuz bence. Kendil alabilirsin çayını benim ağrım var düşünmen lazım deyip geçebilirsiniz.
Herkes kendi yaşadığını bilir canım.
Kimseyle öküzünü kıyaslama
Belki oda ne yaptığını bilmiyordur olabilir..
Kendini üzme hayırlısı ile kucağıniza alin inşallah
Eşiniz düşüncesizlik etmiş.Doldurmak istememek değil son zamanlarda insan biraz ilgi istiyor
Dimi kız?Haklı mıyım haksız mıyım kafam çok karıştı.Hayır ona göre uzatacam daYarın doğuma girecek kadına çay doldur denmez. Bu ne vicdanen doğru ne de insanlığa sığar.
Bence " her şeyi abartmayın " diyenler artık bu her şeyi çok abartıyor.
Ayaktayken yakalarsa söylüyor bana normalde kalkar kendisine,anneme bana getirir.Otururken ellemiyor.Çayı demle servis et desem yapıyorum zaten der.
Şimdi ne alaka benim konumla senin söylediklerinin.Tüm mahlukattan derken?Hangi konuda sadece kendimi anlatmışım bir tane örnek verir misin?Saydırıp saydırıp sonra ki dileklerin de çok içten çok tatlı.Bugün inan kimsenin kırıcı konuşmalarına uyum sağlayamayacağım.Umarım senin kadar empatik olabilirim sen çok empatiksin belli ki.Durumuma Ne kadar anlayışlı yazmandan belliEşiniz düşüncesizlik etmiş.
ama siz son zamanlarda degil, sürekli ilgi istiyorsunuz.
Hatta sadece kocanızdan degil, tüm mahlukattan.
surada bile kaç kere denk geldim, insanların konularında sadece ama sadece kendinizi anlatışınıza
Konu ile alakası olmayan ne varsa dökmenize.
Yarın anne olacaksınız. Sağlıkla olsun doğumunuz.
Umarım bebeğiniz size biraz empati, anlayış, ve tevazu getirir.
Hamileliğimin son gününde biraz ilgi bekledim sadece.Zaten ben mi abartıyorum diye fikirlerinizi sordum çok da sert konuşmaya gerek yoktu.TeşekkürlerKadınlar milyonlarca yıldır doğuruyor doğuran ne ilk ne son kişisiniz. Burada ki yorumlarınızdan biliyorum dünya benim etrafımda dönsün istiyorsunuz. Ama unutmayın fazla Naz aşık usandırır. Her insanın bir sabrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?