Kocamın çay istemesi...?!!!

Doldurmak istememek değil son zamanlarda insan biraz ilgi istiyor
İlgi istemen bana cok normal geldı, mesela heyecanlı mısın korkma Hersey guzel olacak dıyıp cesaret verip bıraz oksasa seni cay istemesi emınım batmaz.
Hayırlısıyla saglıkla kucagina al bebegını ınsallah

Evet o derece ince değil.Her dediğimi yapar falan ama ince ruhlu değil.Haklısınız beklentimi yüksek tutmamam lazımdı.Zaten geçti artık hamilelik son gün.Yine de beni bu süreçte üzmedi hiç tartışmadı alttan aldı iyi yönünden bakayım...

Erkekler gerçekten bazen çok düşüncesiz olabiliyor bunu hamilelik döneminde bende daha iyi anladım ama normalde iyi bir eşse kasten yapmıyorlar bunu gerçekten kafaları basmıyor bence doğuma bir gün kala özel bir ilgi beklemekte haklısınız ama siz söyleyince kendisi de farkedip özrünü dilemiş bence çok büyütmeye kendinizi doldurmaya gerek yok. Ceza olarak çayı demle bana da servis et deyiverin olsun bitsin

Yani işte olabilir aslında abartıyor muyum diye sormak istedim bir yandan.
Kesinlikle evet.
Adam sizin annenizle yaşıyor bir yerde, çoğu erkek buna ne gerek var diyor öyle düşünün. Adam korona oldu kendini odaya kapattığı yerde sizi düşünüyordu öyle anlatıyordunuz. Bunlar hatırladıklarım şuan. Her insanda ince düşünce süreklilik göstermiyor o an düşünmeyip çay istedi bence.
Bir de ilişkinizi ve eşinizi hep başka ilişkilerle başka eslerle kıyaslandığınıza denk geliyorum. Hiç gerek yok böyle şeylere. Arkadaşınız anlatmış eşim sırtıma yastık koyuyor diye gözünüzle de görmediniz görseniz bile olabilir yapabilir. Size niye anlatıyor, benim kocam böyle iyi böyle düşünceli diye göstermek için. Takmayın böyle insanları..

Yani evet olabilir o tarz şeyler güzel olurdu.Sağ ol canım inşallah

Herkes kendi yaşadığını bilir canım.

Kimseyle öküzünü kıyaslama

Belki oda ne yaptığını bilmiyordur olabilir..
Kendini üzme hayırlısı ile kucağıniza alin inşallah

Ayaktayken yakalarsa söylüyor bana normalde kalkar kendisine,anneme bana getirir.Otururken ellemiyor.Çayı demle servis et desem yapıyorum zaten der.

Yarın doğuma girecek kadına çay doldur denmez. Bu ne vicdanen doğru ne de insanlığa sığar.

Bence " her şeyi abartmayın " diyenler artık bu her şeyi çok abartıyor.

Doldurmak istememek değil son zamanlarda insan biraz ilgi istiyor
Eşiniz düşüncesizlik etmiş.

ama siz son zamanlarda degil, sürekli ilgi istiyorsunuz.
Hatta sadece kocanızdan degil, tüm mahlukattan.
surada bile kaç kere denk geldim, insanların konularında sadece ama sadece kendinizi anlatışınıza
Konu ile alakası olmayan ne varsa dökmenize.
Yarın anne olacaksınız. Sağlıkla olsun doğumunuz.
Umarım bebeğiniz size biraz empati, anlayış, ve tevazu getirir.

Yarın doğuma girecek kadına çay doldur denmez. Bu ne vicdanen doğru ne de insanlığa sığar.

Bence " her şeyi abartmayın " diyenler artık bu her şeyi çok abartıyor.
Dimi kız?Haklı mıyım haksız mıyım kafam çok karıştı.Hayır ona göre uzatacam da

Ayaktayken yakalarsa söylüyor bana normalde kalkar kendisine,anneme bana getirir.Otururken ellemiyor.Çayı demle servis et desem yapıyorum zaten der.

Normalde böyleyse sizi üzmüyor yardımcı oluyorsa bunu da gözünüzde büyütmeyin öyleyse. Anlık düşüncesizlik etmiş işte, en ince ruhlu erkek bile yapabiliyor arada böyle saçmalıklar

Niye kıyas yapıyorsunuz ki çok gereksiz bir durum. Ne var ki çay koyabilir misin demesinde? Bu zamana kadar kendi çayını aklına gelince kendi koymuyorsa doğuma gideceksiniz diye farklı olmasını beklemeyin. Eğer sizin için bu sorunsa öncesinde de sorun olmalıydı. Yazınızı şimdi okudum bu sürekli olan bir durum değilmiş. Bence kendinizi yok yere dolduruyorsunuz

Şimdi ne alaka benim konumla senin söylediklerinin.Tüm mahlukattan derken?Hangi konuda sadece kendimi anlatmışım bir tane örnek verir misin?Saydırıp saydırıp sonra ki dileklerin de çok içten çok tatlı.Bugün inan kimsenin kırıcı konuşmalarına uyum sağlayamayacağım.Umarım senin kadar empatik olabilirim sen çok empatiksin belli ki.Durumuma Ne kadar anlayışlı yazmandan belli

Hamileliğimin son gününde biraz ilgi bekledim sadece.Zaten ben mi abartıyorum diye fikirlerinizi sordum çok da sert konuşmaya gerek yoktu.Teşekkürler

Kardeş daha doğumdan önce çayı takmışsın ya doğurunca çocuğu gazlı bana bırakıp arkadaşları ile gezmeye gitti diye konu açmayasın. Arkadaşımın eşi bebeğin gazını çıkarıyor ama diye de yazmayasın. Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum Allah anneli babalı büyütsün inşallah

Ay benim annemde ertesi gün doguma gideceğim diye,bi kahve bassana diyen kocama kızmıstı
Yani bemce cayda konur,kahve de basılır.
Ertesi gün doguma gidecegiz diye bisey istenmemesini beklemek yersiz beklenti bence.
Saglıkla alın insallah kucagınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…