Kocamın çay istemesi...?!!!

Yarın doğuma girecek kadına çay doldur denmez. Bu ne vicdanen doğru ne de insanlığa sığar.

Bence " her şeyi abartmayın " diyenler artık bu her şeyi çok abartıyor.
Teşbihte hata olmaz derler. Bir çoban varmış, defalarca sürüye kurt dadandı demiş insanları kandırmış gerçekten sürüye kurt dadandığında kimse inanmamış.
O hesap oldu Aneksenamun defalarca abarttığından şuan kimse adamın suçlu olduğuna kanaat getirmiyor gibi.

Eğer rahat bir hamilelik geçirdiyseniz belki o yüzden düşünemiyordur. Yine de düşüncesizlik etmiş. Bence canınızı sıkmayın

Canım yok evliliğimi genel olarak kıyaslamıyorum.Eşimden de genel olarak memnunum.Sadece hamileliğimde hani son gününde biraz daha üzerime düşsün istedim galba.Evet hassas da olabilirim dediğin gibi o yüzden zaten konu açtım acaba abartıyor muyum kızlar ne diyecek bakalım diye

doğru bir tespit olabilir.Zaten ben de o yüzden sordum abartıyor muyum diye.Lakin bugün kendimi hiç üzesim yok

Bazı kadınları cidden anlamıyorum öküz diye değerlendirdiğiniz adamın nikahındasınız bir de çocuk yapıyosunuz farkında mısınız? Allah bir avazda doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

örnek verip gideyim ki siz de erken yatın dinlenin.

Cidden okuz kocaniz,burnjndan ligusaliginizda fitil fitil getirin

Tamamen hamileliginden kaynakli bu tahammulsuzlugun ve kaygın yarin obur gun gülerek hatırlayacaksın ben niye oyle yaptm diye.
ha bide arkadaslarinin her dedigine inanma canm gozunle gormediysen

Doldurdunuz mu

O değil de son zamanlarda hareket etmeniz size faydalı. Ben doğum baslamadı gecikti diye dısarı cıkıp tüm gün yğrümüştüm. O gece doğmuştu.

Adam hiç yaşamadığı bir konuda bu kadar ince düşünemez ki erkekler bi tık daha düşüncesiz normalde de. Bir de her evlilik farklıdır neden başkasına bakıp eşinizin de öyle olmasını bekliyorsunuz. Ben de hamileyim şuan bazen şikayetleniyorum öyle bakıyor suratıma ne desin normalde beni düşündüğünü önemsediğini biliyorum o yetiyor.

Hassas olmakta haklısın canım...Eşin düşüncesizlik etti .. ama ilk defa böyle birşey oluyorsa onun da heyecanındandr diye düşünüyorum.. Doğum öncesi sıkıntı, stress yapma. Daha önünde lohusalık ve bebekli hayata alışma dönemi var.. Doğumunda kolaylıklar nasip etsin Rabbim. SAğlıkla al bebeğini kucağına inşaALLAH canım

Abartıyorsunuz.
Yarın planlı doğumunuz var, acil ani birşey değilki.
Gücünüz varsa koyarsınız nedir çay koymak.
Çay istedi diye ilgisiz veya kütük sayılmazki.
Yani ufacık şeylerden dev anlamlar çıkarmamalı.
Şimdi çay ister 2 saat sonra size meyve getirir. Yarın öperek doğuma uğurlar, gece yatakta sizi teskin edecek cümleler kurar.
Ne bileyim, yapmaz mı? Yani çayı abartmazsanız iyi olur, olumlu olun.
Belki uzun bir süre çay koyamazsınız zaten, minik bebiş eve gelince sizin çay koyacak haliniz yok ya.
Sağlıkla kavuşun

Normalde böyleyse sizi üzmüyor yardımcı oluyorsa bunu da gözünüzde büyütmeyin öyleyse. Anlık düşüncesizlik etmiş işte, en ince ruhlu erkek bile yapabiliyor arada böyle saçmalıklar
Evet canım şuan mesela kuzummm canın bir şey istiyorsa gidip alayım dedi.Sonra ardından hamilelik sana çok yakıştı dedi.Gönlümü mü almaya çalışıyorsun dedim.Ama ayaktayken çay koy diyiverdim sana zarar verecek ağır kaldır şunu çek demedim ki dedi.Şuan kombo yaptı doğum hediyesi olarak istediğin bir şey var mı dedi.Buradakiler dua etti galba bana

Amin canım sağ ol

Biraz strese girmişsin bence
Sakin ol

Benim esimin tahammul edemedigim cok huyu vardir ama bazi seyleri asla yapmaz..bana sofra kur ,cay doldur vs asla demez..kalkar bana da getirir

Yapar canım haklısın ben biraz beklentimi yüksek tuttum galba bugün.Zaten normalde eşim kalkar çayını koyar bize de doldurur öyle takıntıları yoktur.Sağ ol inşallah sağlıkla kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…