Kocamın çay istemesi...?!!!

Yarın doğuma girecek kadına çay doldur denmez. Bu ne vicdanen doğru ne de insanlığa sığar.

Bence " her şeyi abartmayın " diyenler artık bu her şeyi çok abartıyor.

Adamın yaptığına doğru demedim. Konu sahibinin tavrından bahsettim açıkça söyleyip kendini uzmemesi gerektiğini söyledim. Ki diğer konularından biliyorum eşi gayet anlayışlı ve ilgili bı insan. Gelip yanına sarılmış ayrıca ne yapsın doğumdan önceki gecesini bu konuya üzülüp ağlayarak geçirmesi için telkin mi edelim.

Öyle olmuyor o iş maalesef. Bir kez düşük tehdidi olursa veya erken doğum riski vs mecbur başkasının eline bakıyorsun dinlenmek gerekiyor. Allahtan hayırlısını isteyin.
Konu sahibi son aşamaya gelmiş şükür ama herkesin hamileliği kolay geçmiyor.
Allah size de bir evlat nasip etsin hayırlısıyla.

Evet stres sıkıntı yapma kendine böyle ufak şeyleri. Doğuma gircekmissin. Esin yanına gelip seni anlamasa o zaman neyse ama bence uzatilcak bişey yok.

Canım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu.Şükrediyorum orası ayrı.Pek naz da yapmadım inan belki 9 ay boyunca canım 2-3 kere bir şey istemiştir.9 ay boyunca yine hergün iğne oldum bir kere öf demedim.Son günümde sadece ilgi istedim bu şekilde ama abartmış olabilirim.

Doğuma gitceğim sabah kalktım kocam dediki evden kahvaltılık hazırla da doğumdan sonra yeriz. Bu arada sezeryan oluyorum. Kaç saat yemek yiyemiyceğimi bildiği halde. Annem diyo bi simit falan idare ederiz diyo. Yok anne yok yanında peynir domates salatalık güzel gider. Sanki pikniğe gidiyoz. Dediğini de yaptı ben doğumdan çıktım odaya geldim. Ben bebek emzirme derdine düştüm o sancıyla. Kocamda kendi boğazının derdine :)

Yazık adam ne demiş sanki, ne güzel bırde rıca etmiş Sende güzel bir şekilde eşine yapamayacagını söylersin.Bunlar küçük denmiyecek kadar önemsiz şeyler bence kafana takıp üzülme

Kıyaslıyor muyum?Bilmiyorum hiç fark etmedim belki öyledir aslında eşimden genel olarak memnunum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Yani evet olabilir durup dururken anlatıyorsa göstermek istiyor demek ki.Haklısın hiç böyle düşünmemiştim aslında anlatmasına gerek yok

Bence abartıyorsun biri 2 önce olmak üzere 2 kez Doğum yaptım son doğumumda temizlikçi son anda gelmediğinden evi 2 gün önce kendim temizledim abartmanın ve başka insanlarla kıyaslamanın anlamı yok. Sağlı durumunuz çay koymaya engel değilse koyuverin gitsin ne olacak. Daha bunun lohusalığı var her şeyi bu kadar yakarsanız be beklentiye girerseniz çok yıpranırsınız

bundan duyduğunuz rahatsızlığı doğru kelimelerle eşinize anlatsanız hem siz rahatlarsınız hem de o anlar gibi geliyor bana

Bu kadar hayati zindan etmeyin kendinize bence, düşünmüyorsa söyle Hayatım Doğuma gideceğim sen çay diyorsun bugün de sen yap içelim de yapsın. Erkekler düz mantık.

Evet o da var benim riskim vardı son güne geldim çok şükür

Ben doğuma gideceğim gün yani suyum geçmişti eşime haber vermedim uyuyordu, kahvaltı hazırladım hemde uğraştırıcı kahvaltı :) sonra uyandırdım kahvaltısını yaptı bitince söyledim suyum geldi diye :) ben erken kalkayım kahvaltı hazırlayayım demedi bende dert etmedim :) yaptığın sıkıntı kendine sıkıntı

Yeryuzunde caninizdan daha cok seveceginiz bebeginizin babasina sirf cay istedi diye öküz demeyin ya,esime asla öküz demedim eger o benim basit birseyim icin baba mal dese mesela cok incinirdim.
Kimsenin anlattığı ile esinizi kiyaslamayin uzulen siz olursunuz cunku kimse kötüsünü. Göstermez.

Valla olabilir gazıyla babası uğraşsın dışarı ben çıkayım gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…