- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Eee bu bilgiyle Ne yapayım?Benim esimin tahammul edemedigim cok huyu vardir ama bazi seyleri asla yapmaz..bana sofra kur ,cay doldur vs asla demez..kalkar bana da getirir
Yarın doğuma girecek kadına çay doldur denmez. Bu ne vicdanen doğru ne de insanlığa sığar.
Bence " her şeyi abartmayın " diyenler artık bu her şeyi çok abartıyor.
Öyle olmuyor o iş maalesef. Bir kez düşük tehdidi olursa veya erken doğum riski vs mecbur başkasının eline bakıyorsun dinlenmek gerekiyor. Allahtan hayırlısını isteyin.Eşimin tüm istediklerini yerine getireyim tüm işleri ben yapayım yeter ki hamile kalayım yeter ki sağlıklı bir çocuğum olsun valla hiç naz yapmayacağım kimseden yardım beklemeyeceğim yani bu dert edilecek bir konu değil
Yok başkalarının hayatına özenme huyum yoktur hani filmlerde falan da öyle olur ne bileyim hamilelik özel bir durum insan ilgi istiyor ya da ben öyle...Hamileliğimin son gününde ayrı bir ilgi isterdim ama çay isteyinceaslında evet haklısın ilgisiz olsa kaç kere yanıma gelmezdi.
Canım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu.Şükrediyorum orası ayrı.Pek naz da yapmadım inan belki 9 ay boyunca canım 2-3 kere bir şey istemiştir.9 ay boyunca yine hergün iğne oldum bir kere öf demedim.Son günümde sadece ilgi istedim bu şekilde ama abartmış olabilirim.Eşimin tüm istediklerini yerine getireyim tüm işleri ben yapayım yeter ki hamile kalayım yeter ki sağlıklı bir çocuğum olsun valla hiç naz yapmayacağım kimseden yardım beklemeyeceğim yani bu dert edilecek bir konu değil
Doğuma gitceğim sabah kalktım kocam dediki evden kahvaltılık hazırla da doğumdan sonra yeriz. Bu arada sezeryan oluyorum. Kaç saat yemek yiyemiyceğimi bildiği halde. Annem diyo bi simit falan idare ederiz diyo. Yok anne yok yanında peynir domates salatalık güzel gider. Sanki pikniğe gidiyoz. Dediğini de yaptı ben doğumdan çıktım odaya geldim. Ben bebek emzirme derdine düştüm o sancıyla. Kocamda kendi boğazının derdine :)Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Yazık adam ne demiş sanki, ne güzel bırde rıca etmişKızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Kıyaslıyor muyum?Bilmiyorum hiç fark etmedim belki öyledir aslında eşimden genel olarak memnunum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Yani evet olabilir durup dururken anlatıyorsa göstermek istiyor demek ki.Haklısın hiç böyle düşünmemiştim aslında anlatmasına gerek yokKesinlikle evet.
Adam sizin annenizle yaşıyor bir yerde, çoğu erkek buna ne gerek var diyor öyle düşünün. Adam korona oldu kendini odaya kapattığı yerde sizi düşünüyordu öyle anlatıyordunuz. Bunlar hatırladıklarım şuan. Her insanda ince düşünce süreklilik göstermiyor o an düşünmeyip çay istedi bence.
Bir de ilişkinizi ve eşinizi hep başka ilişkilerle başka eslerle kıyaslandığınıza denk geliyorum. Hiç gerek yok böyle şeylere. Arkadaşınız anlatmış eşim sırtıma yastık koyuyor diye gözünüzle de görmediniz görseniz bile olabilir yapabilir. Size niye anlatıyor, benim kocam böyle iyi böyle düşünceli diye göstermek için. Takmayın böyle insanları..
Yapayım kocişime cayyyGit cay yap kocisine
Evet o da var benim riskim vardı son güne geldim çok şükürÖyle olmuyor o iş maalesef. Bir kez düşük tehdidi olursa veya erken doğum riski vs mecbur başkasının eline bakıyorsun dinlenmek gerekiyor. Allahtan hayırlısını isteyin.
Konu sahibi son aşamaya gelmiş şükür ama herkesin hamileliği kolay geçmiyor.
Allah size de bir evlat nasip etsin hayırlısıyla.
Yaptı yaptı mısır da patlattıBu kadar hayati zindan etmeyin kendinize bence, düşünmüyorsa söyle Hayatım Doğuma gideceğim sen çay diyorsun bugün de sen yap içelim de yapsın. Erkekler düz mantık.
Yaptı yaptı mısır da patlattı
Valla olabilir gazıyla babası uğraşsın dışarı ben çıkayım gezmeyeKardeş daha doğumdan önce çayı takmışsın ya doğurunca çocuğu gazlı bana bırakıp arkadaşları ile gezmeye gitti diye konu açmayasın. Arkadaşımın eşi bebeğin gazını çıkarıyor ama diye de yazmayasın. Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum Allah anneli babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?