Kocamın çay istemesi...?!!!

Yeryuzunde caninizdan daha cok seveceginiz bebeginizin babasina sirf cay istedi diye öküz demeyin ya,esime asla öküz demedim eger o benim basit birseyim icin baba mal dese mesela cok incinirdim.
Kimsenin anlattığı ile esinizi kiyaslamayin uzulen siz olursunuz cunku kimse kötüsünü. Göstermez.
Ya ben burada esprisine dedim.Tabi ki gerçek hayatta söylemem öyle bir şey saygım var eşime

Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Eşinize haksızlık etmeyin lütfen. Bakın neye bozulduğunu anlamış en sonunda. :D Bir de, başkasının evliliğini kendinizinkiyle kıyaslamasanız daha iyi olacak sanki. Zaten erkekler ince detayları düşünmeyen canlılar olarak anılıyorken bir de siz "arkadaşımın eşi bunu yapıyor, benimki yapmıyor" derseniz iyice umutsuz olursunuz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. :)

Bazı kadınları cidden anlamıyorum öküz diye değerlendirdiğiniz adamın nikahındasınız bir de çocuk yapıyosunuz farkında mısınız? Allah bir avazda doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Evet canım farkındayım öküz dediğim adamı çok seviyorum ondan çocuk yaptığımdan da çok memnunum

Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki

Ya yarın doğuma mı gidiyorsun🥰 İki çocuktan bildiğim herşeyi şuan aktarmak istiyorum sana 💜 Tam doğum yapacağın an çok kutsal dua etmeyi unutma Aneksa ☺️ Allah kurtarsın 😍

Eşini boşver nasıl olsa yarın lohusalık psikolojisiyle herkesi doğramak isteyeceksin, hevesini yarına sakla😀😀

Benim konumda yazdığın msj geldi aklıma direk.

Odaya girip de eşim gelsin gönlümü alsın diye beklemem, o aradaki moral bozukluğunu çocuğuma yansıtmam. Annem de sizin gibiydi demiştiniz. Gerçekten çok hoşuma gitmişti o sözünüz ve gerçekten uygulamaya çalışıyorum.

Fakat şu anda doğmasa bile canlı ve herşeyi hisseden bi bebeğiniz var. Bir çay için girdiğiniz stresi bebeğinizin hissetiğini biliyorsunuz.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ❤️

örnek verip gideyim ki siz de erken yatın dinlenin.

😂😂ee yani?bu şimdi sürekli kendimden bahsettiğim anlamına mı geliyor konu sahibiyle aynı şeyi yaşadım eşim korona oldu ayrıca konu sahibiyle de dertleştim ona dert olmayan size mı dert oldu?
Sizin örnek verip gitmenizle benim erken yatmamın ne gibi bir bağlantısı var da “ki” bağlacıyla bağladınız anlamadım.
Siz galba canımı sıkmaya geldiniz konuma,konumla ilgili tek cümle kurup gerisinde saldırıya geçtiğinize göre.Yalnız umrumda değil maalesef:KK50:

Benim konumda yazdığın msj geldi aklıma direk.

Odaya girip de eşim gelsin gönlümü alsın diye beklemem, o aradaki moral bozukluğunu çocuğuma yansıtmam. Annem de sizin gibiydi demiştiniz. Gerçekten çok hoşuma gitmişti o sözünüz ve gerçekten uygulamaya çalışıyorum.

Fakat şu anda doğmasa bile canlı ve herşeyi hisseden bi bebeğiniz var. Bir çay için girdiğiniz stresi bebeğinizin hissetiğini biliyorsunuz.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ❤
O sözümün hoşunuza gitmediğini saldırıya geçtiğinizi ikimiz de biliyoruz şimdi numara yapmaya gerek yok hoşuma gitmişti uyguluyorum falan he uyguluyorsanız ne güzel.Biz şuanda eşimle gayet iyiyiz odaya kendimi kapatıp eşim gelse de gönlümü alsa da reddedeceğim diye triplere girmedim bu birincisi.İkincisi kocamın koluna tırnaklarımı geçirip çocuğumun korkarak aglamasıyla kendime gelecek kadar kendimi kaybetmedim.Benimki küçük bir nazlanmaydı 15 dk sonra bitti gitti.Her evlilikte kırılmalar nazlanmalar olur.

yarin dogum yapacaksiniz bunun keyfini ve heyecanini yasamak yerine burada konu aciyorsunuz, gelen cevaplara laf yetistiriyorsunuz. geriliyorsunuz ister istemez. yapmayin etmeyin. pozitifte kalin. alt tarafi cay. dogum yaptigim gun benden cay istedi deseniz neyse.. daha yatalak degilsiniz. uzmeyin kendinizi de bebegi de esinizi de.. her sey guzel olacak. bana da dua ederseniz Rabbim bana da saglikli evlatlar nasip ederse cok cok sevinirim. simdiden hayirli dogumlar. gecmis olsun. saglikla gecsin insallah.

Ya yarın doğuma mı gidiyorsun🥰 İki çocuktan bildiğim herşeyi şuan aktarmak istiyorum sana 💜 Tam doğum yapacağın an çok kutsal dua etmeyi unutma Aneksa ☺ Allah kurtarsın 😍

Eşini boşver nasıl olsa yarın lohusalık psikolojisiyle herkesi doğramak isteyeceksin, hevesini yarına sakla😀😀
Ayyy aktar canım benim de ihtiyacım var.Mesela sütüm gelmezse diye mama aldım.Ama ne kadar vereceğim hemşireler yardımcı olur mu bilmiyorum hiç bi şeyyyy

yarin dogum yapacaksiniz bunun keyfini ve heyecanini yasamak yerine burada konu aciyorsunuz, gelen cevaplara laf yetistiriyorsunuz. geriliyorsunuz ister istemez. yapmayin etmeyin. pozitifte kalin. alt tarafi cay. dogum yaptigim gun benden cay istedi deseniz neyse.. daha yatalak degilsiniz. uzmeyin kendinizi de bebegi de esinizi de.. her sey guzel olacak. bana da dua ederseniz Rabbim bana da saglikli evlatlar nasip ederse cok cok sevinirim. simdiden hayirli dogumlar. gecmis olsun. saglikla gecsin insallah.
Burada konu açmam keyfimi heyecanımı yaşamadığım anlamına gelmiyor ki.İnan bana hiç gerilmedim germek isteyenlere gülerek cevap veriyorum şuan mutluluğumu kimse bozamaz.İnşallah canım sen de bebeğini kucağına alırsın🥰

Ayyy aktar canım benim de ihtiyacım var.Mesela sütüm gelmezse diye mama aldım.Ama ne kadar vereceğim hemşireler yardımcı olur mu bilmiyorum hiç bi şeyyyy

Ben hiç mama vermedim bebeklerime, dokuz ay karnımda büyüdüğüne göre göğüslerimden niye süt gelmesin dedim ve saatlerce göğsümde tutup boş memeleri emmesini sağladım, kendi rızklarını kendileri çıkartıp sütün inmesini sağladılar. İlk altı ay sadece anne sütü aldılar.

Hemşireler konuya hakim ama onlar yardımcı oluyorlar , sakin ol yeterli 😇

Doğum öncesi olumluya odaklanın
İnanın bu şekilde doğuma gitmek sizin zararınıza
Düşünememiş öküzlük etmiş diyelim kalk doldur hatta banada doldur deyiverin gitsin misal
Doğum süreci zaten zor extra zorlaştırmayın

Ben hiç mama vermedim bebeklerime, dokuz ay karnımda büyüdüğüne göre göğüslerimden niye süt gelmesin dedim ve saatlerce göğsümde tutup boş memeleri emmesini sağladım, kendi rızklarını kendileri çıkartıp sütün inmesini sağladılar. İlk altı ay sadece anne sütü aldılar.

Hemşireler konuya hakim ama onlar yardımcı oluyorlar , sakin ol yeterli 😇
Sezaryen olcam ya gelmezse dedim.İnşallah gelir.Sarılık olmasın diye aldım ne olur ne olmaz diye

Arkadaşın kocası belinin arkasına yastık ister misin bir şeye ihtiyacın var mı diye sürekli soruyormus ya buna asla inanma..sırf hava atmak kocasının onla çok ilgili olduğunu anlatip amacı sizi ya üzmek ya kıskandırmak bunu yapan erkek yok çünkü erkekler bizim gibi hamileliği bir "hastalik" olarak görmüyorlar..

Çay koyabilirmisin hayatım demiş, rica kipi kullanmış bilmem bence çay getiremeyecek durumda değil iseniz çok dert edilecek bir şey değil ilgilenmesi vs tabiki hosunuza gider ama bir çay doldurmakta bence çok bir problem değil yani ben sorun etmem.

Arkadaşın kocası belinin arkasına yastık ister misin bir şeye ihtiyacın var mı diye sürekli soruyormus ya buna asla inanma..sırf hava atmak kocasının onla çok ilgili olduğunu anlatip amacı sizi ya üzmek ya kıskandırmak bunu yapan erkek yok çünkü erkekler bizim gibi hamileliği bir "hastalik" olarak görmüyorlar..
Hamilelik zaten hastalık değil

Back
X