kocamın cocugu olacak :( :(

beytonuray

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
34
1
18
Kütahya
esım 10 dklık bı zevk ıcın hayatımı mahvettı tanıstıgı bı kızla alkol alıp beraber olmuslar ve kız suan 2 aylık hamıle oldugunu ogrendım napıcam bılmıyorum herseyı kendı ıtıraf ettı yuzume bakacak yuzu olmadıgını bı anlık hatasının oldugunu soyledı ama o hata benı öldürdü benden 3 ay musade ıstedı cocuktan ve kadından kurtulmak ıcın ne yapmam lazım ne cevap vermem lazım bı akıl verın

ooff allahım yarabbim sen bu erkek milletine akıl fikir ihsan eyle!!!!!!!!

bence sen kocandan kurtul,ne demek alkol alıp bir kızla beraber olmuş?
çok zor ya allah sana sabır versin

Tövbe tövbe !!

Sizinle evli iken baska bir kadın ile birlikte olmuş .

Düpedüz aldatmış yani ..

Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim ki !

Cocugun ne gunahi var nasil kurtulacakmis aldiracak tabi bundan kolay ne var :47:

Sanki markete gitmis ekmek almış gibi bebegi nasil halletcek yahu hazmedilcek gibi degil allah kolaylık versin size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocugun ne gunahi var nasil kurtulacakmis aldiracak tabi bundan kolay ne var :47:

eğer iki gün sonra çıkıpta ''kıyamadım'' derse şaşmam
buna benzer bi konu daha vardı,kız evlenmeyi beklerken çocuk birini hamile bırakıp onla evlenmişti
oooff yemin ederim evlenmekten soğudum ben ya

ayy allah onun belasını versin tövbe yarabbi yaa akşam akşam bela okuttu bana sen ne onursuz ne gurursuz ne kaypak bir adammışsın yaa ayy çok sinirlendim ne demek kadından da çocuktan da kurtulucam hadi kızı geçtim de o yavrucak ne olacak yaa anasının babasının beş dakikalık zevki yüzünden daha başlamamış hayatından mı olacak senin kocan bu vebalin altından nasıl kalkacak hadi o kalktı diyelim sen o yavrucağın o günahsız doğmamış sabinin senin sorumsuz kocan yüzünden öldüğünü bile bile nasıl o adamla aynı yatağa girmeye devam edeceksin biraz vicdan diyorum sadece biraz vicdan vicdanı olan bir insan o yavruya kıyamaz kıydırtmaz ne yapacağına gelince o konuda tavsiye veremem ama ne yap et o çocuğun ölmesine izin verme kocanın ve o kızın günahının bedelini o minicik bebek ödemesin

O 3 ay içinde sende git aynısı ona yap. Ve döndügünde sarhoştum. Hamileyim diyosunuz. Bakalım yine böyle arsız olcakmı.

eğer iki gün sonra çıkıpta ''kıyamadım'' derse şaşmam
buna benzer bi konu daha vardı,kız evlenmeyi beklerken çocuk birini hamile bırakıp onla evlenmişti
oooff yemin ederim evlenmekten soğudum ben ya

Konuda tek uzuldugum o masum bebek.. konu sahibinede yazik olmus tabi..
Bizler olsun diye ugrasirken böyle konulara illet oluyorum.. :31:

Ah yaaa ah!

Nasıl böyle bir hataya düşebiliyorlar.

Ceremesini de herkesin çekeceği bi hata hem de.

Allah yardımcın olsun. Allah yaşatmasın kimseye böylesni :(

ayy allah onun belasını versin tövbe yarabbi yaa akşam akşam bela okuttu bana sen ne onursuz ne gurursuz ne kaypak bir adammışsın yaa ayy çok sinirlendim ne demek kadından da çocuktan da kurtulucam hadi kızı geçtim de o yavrucak ne olacak yaa anasının babasının beş dakikalık zevki yüzünden daha başlamamış hayatından mı olacak senin kocan bu vebalin altından nasıl kalkacak hadi o kalktı diyelim sen o yavrucağın o günahsız doğmamış sabinin senin sorumsuz kocan yüzünden öldüğünü bile bile nasıl o adamla aynı yatağa girmeye devam edeceksin biraz vicdan diyorum sadece biraz vicdan vicdanı olan bir insan o yavruya kıyamaz kıydırtmaz ne yapacağına gelince o konuda tavsiye veremem ama ne yap et o çocuğun ölmesine izin verme kocanın ve o kızın günahının bedelini o minicik bebek ödemesin

Hay cok yasa ne guzel yazmissin :46:

Konuda tek uzuldugum o masum bebek.. konu sahibinede yazik olmus tabi..
Bizler olsun diye ugrasirken böyle konulara illet oluyorum.. :31:

her koşulda da olan bebeğe oluyor
allah bu erkeklere ciddi derecede akıl-mantık-vicdan versin

Hay cok yasa ne guzel yazmissin :46:

sağolun valla bir sinirle döşedim hayatta asla katlanamadığım şeylerden biridir insanların keyfi uğruna bebeklerini kurban keser gibi gözlerini kırpmadan öldürmesi normal bir insan balkonuna yuva yapan kuş ölünce üzüntüsünden kahroluyor bu adına baba denecek haysiyetsiz kurtulucam diyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...

sağolun valla bir sinirle döşedim hayatta asla katlanamadığım şeylerden biridir insanların keyfi uğruna bebeklerini kurban keser gibi gözlerini kırpmadan öldürmesi normal bir insan balkonuna yuva yapan kuş ölünce üzüntüsünden kahroluyor bu adına baba denecek haysiyetsiz kurtulucam diyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...

AMIN en iyisi ALLAHA havale etmek..

Konu icinde bebek gecince bende kaybediyorum kendimi :23:

Bi anlık hata gözüyle bakmaya devam ederseniz çocuğu sizin kucağınıza verir siz büyütürsünüz hatayı... :ssz:

Back
X